Bölüm 8

194K 8.5K 864
                                    

Medya: Aslı

***Tekrar tüm oy ve yorumlarınız için teşekkür ederim, keyifli okumalar ❤️

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

***
Tekrar tüm oy ve yorumlarınız için teşekkür ederim, keyifli okumalar ❤️

****

"Bir de bilmiyormuş gibi yapıyorsun! O sana 'evlenmeyecek misiniz?' sorusunu soran kişi yani Selin, Aslı'nın yeğeni. O gün Aslı ile birlikte oraya geldiler"

Onur şokla Arzu'ya baka kalmıştı. Gerçekten hiçbir şey tesadüf değildi, bu kız her şey planlamıştı. Aklındakileri Arzu'ya belli etmemek için hemen gardını alıp yerinden doğruldu. "Muhtemelen sadece bir tesadüftür" dedi kararlı bir sesle. "Ben Selin 'Evlenecek misiniz?" diye sorduğu için seninle ayrılmadım. Ben senden ben başından beri sürekli evlenmeyeceğim dediğim ve senin de bunu kabul ettiğin halde evlenmek için bana baskı yaptığından dolayı ayrıldım. Hatta daha öncesinde ayrılmaya karar vermiştim ama sen bir süre daha sevgili kalmamız için ısrar etmiştin"

Etmişti çünkü Onur'u yeniden kazanabileceğini düşünmüştü! Arzu her bu konuları konuştuğu zaman olduğu gibi dolu dolu gözleriyle Onur'a baktı. "Ama Onur, sen sadece korkuyorsun. Sen aslında evlenmek, çocuk sahibi olmak istiyorsun ama korkuyorsun"

Onur buna ne cevap verebilirdi ki? Eğer şimdi net bir şekilde evlenip, çocuk sahibi olmayı reddederse ileride Aslı ile evlenip, çocuk sahibi olmasını nasıl açıklayacaktı? Onu oyuna getirmeye çalışan kızı fazla düşündüğünü hissediyordu ama kendini bunu Aslı için değil çocuğu için yaptığına inandırdı. Doğmamış, hatta henüz ortada olmayan çocuğu için! Onun gibi bir adam için bunlar kendisinin de hayret ettiği aşamalardı.

Sandalyesinden kalkıp bu kez Arzu ile tam göz teması kurdu. "Haklısın Arzu" dedi aniden.

Arzu şaşkınlıkla ona baktı "Haklı mıyım?". Onur'dan bu kabullenişi beklemiyordu.

"Evet haklısın. Ben korkuyorum ama korktuğum evlenmek değil. Korktuğum seninle evlenmek. Özür dilerim Arzu ama seni arkadaş olarak sevmeme rağmen sevgili olarak sevemiyorum. Fakat Aslı ile öyle değil. Onu tanıdığım ilk andan beri onunla bir aile kurmayı hayal ediyorum"

Arzu olduğu yerde kalakalmıştı; ağzı yarı açık, göz bebekleri şok olduğunu belirtircesine büyümüştü. Bunu asla beklemiyordu. Bu cevap onu bir kurşun gibi delip geçmişti. O Türkiye'nin en güzel ve başarılı mankenlerindendi, hatta Dünya'ya bile açılmaya başlamıştı. Esmen teni, deniz mavisi gözleri vardı. Allah vergisinin yanı sıra yıllardır yaptığı sporlar sayesinde de katkıda bulunduğu herkesin kolay kolay sahip olamayacağı bir fiziğe sahipti. Girdiği mekanlarda tüm bakışlar ona dönerdi. Kadınlar onu ölesiye kıskanır, erkekler ise onunla bir yemek yemek için kırk takla atardı. O da kendisi için en iyisini seçmişti. Uslanmaz playboyu o uslandıracak ve beraber rüya çift olacaktılar. Hayal ettikleri bunlardı, küçük bir kıza yenilmek asla planlarında yoktu. Hüznün yanı sıra içinde büyük bir sinir de vardı. O, o küçük kıza yenilemezdi. Sinirle Onur'a bakarak "O küçük kız için beni terk edemezsin!" dedi.

Lütfen Benimle Evlen / Davetsiz Aşklar ~ 1حيث تعيش القصص. اكتشف الآن