Bölüm 18

160K 8.6K 574
                                    

Tüm oy ve yorumlarınız için teşekkür ederim, keyifli okumalar ❤️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tüm oy ve yorumlarınız için teşekkür ederim, keyifli okumalar ❤️

****

Öpüşmeleri daha da derinleştiğinde Onur genç kızın belindeki elini yukarı doğru kaydırarak elini istemsiz olarak genç kızın göğsüne götürdü. Aslı teması hissedince iki elini aniden aralarına koyup adamı kendisinden var gücüyla itti. Onur Aslı'dan ayrılınca kaşlarını çatarak ona bakmaya başladı. İtilmeyi hiç beklemiyordu.

Aslı da o teması hiç beklemediği için kızgınlıkla ona baktı. "Sen... sen...ne yaptığını sanıyorsun?" Sesi hala az önceki öpüşmenin ve utancın etkisiyle kesik kesik çıkıyordu.

Onur gülerek ona bakıp boğuk boğuk "Karımı öpüyorum" deyince Aslı daha fazla sinirlenmişti. Onur'a yaklaşmadan derin derin nefesler alıp kalp ritmini düzenlemeye çalıştı. O esnada mantığı da yerine yavaş yavaş gelmeye başlamıştı. Sarhoş bir adamla kavga etmeye çalışıyordu. Onu kızdırmamalıydı, ona anlayışla yaklaşıp kendi odasına gitmeye ikna etmeliydi.

Yeniden derin bir nefes alıp verdikten sonra elleriyle saçlarını geriye itip ona gülümseyerek baktı. "Onur benim çok uykum var. Sen yatağına gitsen de ikimiz de rahat rahat uyusak, olur mu?"

"Olur"

Genç kız şaşkınlıkla kalakalmıştı. Bu iş bu kadar kolay mıydı! "Olur mu?"

"Öyle dedim ya"

"Tamam o zaman. Ben senin odana gitmene yardım edeyim". Aslı hemen yerinden doğrulup Onur'un elinden tuttu. Ayağa kalktıktan sonra onu da kalkması için çekti. Onur'un zorlukla doğrulmasını sağlayınca onun tek elini omzuna atıp koltuğunun altına girdi. Bir elini sırtına bir elini de adamın göğsüne atıp destek sağladıktan sonra onu zorlukla ayağa kaldırdı. Genç kız yavaş adımlarla Onur'u odadan çıkardıktan sonra yine yavaş yavaş koridorun sonundaki odasına sürüklemeye başladı. Ses çıkarıp da Kadir dedeyi uyandırmak istemediği için ağzından nefes dahi almıyordu. Burnundan nefes almaya çalışıyordu ama bu sefer de Onur'un tüm kokusu içine doluyordu. Kokusunda içki kokusu yoktu. Aslı buna şaşırmıştı. Sadece parfüm ve kendi teninin kokusu vardı. Koku sanki genç kızı içine alıyordu. Genç kız adamın kollarının altındayken bu etkiden çıkamıyordu. Aslı bu kokudan etkilenmesini erkek parfümlerinin kadınlar üzerindeki büyüleyici etkisine yormuştu. Fakat az önce Onur'un onu öperkenki hissettiği hisleri neye yoracağını bilmiyordu. Bu nedenle unutmayı denemeyi tercih etti. Hiç yaşanmamış gibi saymalıydı. Bu adam ona yardım ediyordu ve sarhoş bir anında onu öptü. Aslı normal şartlar aslında onun kendisine asla yaklaşmayacağından emindi.

Onur'un odasının kapısına geldiklerinde Aslı tek eliyle kapının kulpundan tutup açtı. Onur'la birlikte yavaş yavaş ilerleyip yatağının yanına kadar geldi. Yatağı açıktı. Genç kız Onur'u direk yatağa yatırmak için ellerini ondan çekip ittiğinde adam onu aniden çekip kendisiyle birlikte yatağa attı. Aslı yine Onur'un altında kalmış, yatağın içine gömülmüştü. Genç kız artık tükenmişti, onu üzerinden atmak için içinde hiç güç hissetmiyordu.

Lütfen Benimle Evlen / Davetsiz Aşklar ~ 1Where stories live. Discover now