Bölüm 33

160K 7.9K 818
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keyifli Okumalar ☺️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keyifli Okumalar ☺️

****

Bölüm Şarkısı: Özdemir Erdoğan - Bana Ellerini Ver

**

Dudakları birbirinden zorlukla ayrıldığında ikisi de alınlarını birbirine dayayıp kesik kesik nefes almaya başladılar. Evet dudakları birbirinden ayrılmıştı ama birbirlerinden uzaklaşmamak için ikisi de daha fazla yaklaşmıştı. Onur Aslı'yı belinden tutup kendine çekerken Aslı da aynı şekilde ellerini adamın beline uzatıp onu kendisine çekti. Genç kız hala duruma inanamıyor, bunun bir hayal bu olmasından korkuyordu. Korkak bakışlarını adama çevirdiğinde, adam da kızın bakışlarındaki anlamı çözdü. Ellerini aniden kızın belinden çekti. Aslı onun gideceğini zannederken elleriyle kızın yüzünü kavrayıp yeniden dudaklarını esir aldı. Daha önce bunu yapamadığı anların acısını çıkara çıkarak hasretle, ağır ağır öpüyordu kızı. Her öpücükte sanki bedenine yeni yaşam enerjileri aşılanıyordu. Mutluydu hem de çok. Aslı da ondan farksız değildi, adamın onu her öpüşünde daha fazla yaklaşıyordu ona. Biliyordu ki; bu saatten sonra Onur'suz bir yaşam onun için yoktu. İlk defa nefes aldığını, nefes alamazken hissediyordu. Anlamıştı; nefes almak hava almak değildi, Onur'un kokusunu içine çekmekti.

Dudakları yeniden birbirinden ayrıldığında Aslı elini adamın göğsüne koydu. Gerçekti biliyordu ama yine de hayal olmasından korkuyordu. Bu yüzden onu hissetmek için ona dokundu. Gözlerini adama çevirdiğinde ona aşkla bakan gözleriyle karşılaştı. Kalbi yeniden kanat çırpan bir kuş gibi atmaya başlamıştı.

Mutlulukla ve biraz tereddütle adama bakıp "Bu gerçek mi cidden? Sen beni sahiden seviyor musun?" diye sordu.

Onur saniyeler önce kendisinden ayrılan kızı yeniden belinden kavrayarak kendine çekti. Alnını alnına dayayıp onu büyüleyen kokusunu içine çekti. Defalarca alsa da bu kokuyu asla bıkmıyordu, bıkmayacaktı. Nefes almasının artık tek nedeni Aslı'nın kokusunu duymak olacaktı. Sevdiği kadının yüzüne ezberlercesine dikkatli bakıp, kendi yüzüne çapkınca bir gülüş kondurduktan sonra "İstersen yeniden anlatabilirim" diye fısıldadı. "Seni deliler gibi seviyorum"

Lütfen Benimle Evlen / Davetsiz Aşklar ~ 1Where stories live. Discover now