11. kapitola - Otrok

2.5K 131 32
                                    

Ahoj, je tu další kapitola. Jsem strašně zvědavá, co mi na ní řeknete.)))))

Severus právě teď seděl ve Velké síni, kde se konala večeře. Kromě učitelů tam byla celá rodina Weasleyových. Před třemi dny jejich dům napadli smrtijedi a on lehl popelem. Weasleyovi měli štěstí, že v tu dobu byli tady v Bradavicích. Ředitel jim zatím nabídl místo zde, ale ze všeho nejvíc Severuse štvalo, co zaslechl minulý týden před dveřmi ředitelny. Nemohl uvěřit tomu, že je Potter nemocný a podle toho jak ten kluk vypadá, je to asi hodně vážné.

Severus odložil příbor a otřel si ústa ubrouskem. Pak se zvednul a bez jediného slova odešel. Jeho kroky zamířily k jezeru. Severus věděl, že tam ten kluk vysedává každý den. On ho totiž každý den sledoval.

*

Harry pomalu otevřel oči a první, co si uvědomil, bylo, že není v Bradavicích. Druhou věc, kterou si uvědomil, bylo, že je úplně nahý.

„Já věděl, proč vás tak chci, pane Pottere. Byl jste přímo skvělý, jen škoda, že jste to nedělal dobrovolně," ozval se odněkud hlas Luciuse Malfoye. V tu chvíli se Harry stočil do klubíčka, jeho mozek si odmítal vzpomenout, co se stalo. Ale i přesto se cítil špinavý a ponížený.

„Co takhle si to zopakovat, hmm," zašeptal hnusný a odporný hlas u Harryho pravého ucha.

„Ani se mě nedotkneš!" zařval na něj Harry z plných plic. V ten moment mu přiletěla facka.

„Tohle si ke mně dovolovat nebudeš! Jsi teď můj otrok a budeš můj!"

„Jak to myslíte, otrok?" zeptal se ho Harry a byl rád, že jeho hlas byl stále pevný.

„To ti mile rád vysvětlím. Provedl jsem na tobě takový malý rituál otroka. Sám poznáš, co to obnáší," řekl mu Lucius a natočil si Harryho k sobě. Harry se začal bránit. „Nesahej na mě, ty zrůdo!"

O TŘI MĚSÍCE POZDĚJI


**

Všichni už přes měsíc hledali Harryho Pottera, který nějakým způsobem zmizel z Bradavic. Nikdo si nedokázal vysvětlit, jak se to stalo. Celý Řád po něm pátral. Brumbál jim musel nakonec říct, jak to s Pottrem je.

Každým dnem všichni ztráceli naději, že žije. Hledali ho asi měsíc, ale pak to všichni vzdali. Tedy kromě Severuse a Brumbála.

Severus chlapce hledal na vlastní pěst, ale zatím bezúspěšně. Všichni kolem něj se tvářili, jako by se nic nestalo. Dokonce i Sirius Black se tvářil jako by nic. No a ten Filip Black šel raději zpět do mudlovského světa, i když Brumbál tvrdí, že mu ten chlap píše každý den a ptá se na změny. Kvůli tomu klukovi se skoro každý den vydává pryč z Bradavic. Severus měl o toho kluka strach, ale nepřiznal by to ani samotnému ďáblu.

Dnes by měl jít na večeři k Malfoyovým. Docela se i těšil. Lucius mu psal, že má pro něj nějaké překvapení.

Láska nezná hranic -  snarryWhere stories live. Discover now