Kapitel 30

228 12 2
                                    


Jeg har fået snakket med både Anthon, Thor og Cilie nu, og vi er allesammen okay. Vi har aftalt at tage i Tivoli, som sådan en dobbeltdate. Så vi alle fire kan blive rystet sammen igen. Jeg er ved at gøre mig klar, de andre kan nemlig være her når som helst.

Jeg får lige lagt det sidste lag mascara, da jeg hører hoveddøren blive åbnet, og tre velkendte stemmer høres. Jeg smider min jakke på, og løber ned i gangen til de andre. Jeg hopper op i Anthons arme, og giver ham et kys. Jeg siger selvfølgelig også Hej til de andre, og så er vi ellers på vej mod Tivoli.

Vi er lige kommet ind, da Thor spørger om vi ikke skal have lidt at spise først. Vi nikker alle, og finder så ellers et sted hvor vi kan spise. Anthon og Thor har valgt at sidde ved siden af hinanden, så Cilie og jeg skulle sidde sammen. Da vi får spist færdig, sidder drengene lidt hemmelighedsfuldt, og kigger på os.

De trækker os med hen til dæmonen, som de mener vi skal prøve. "Det tør jeg sku da ikke det der" kommer det fra Cilie "det gør jeg sku da heller ikke" siger jeg. "Vi passer på jer, bare rolig". Det ender med at de får os med, men det er virkelig ikke frivilligt.

"AAAAARGH, JEG DØR SNART" råber jeg til Anthon, som bare griner lidt af mig "DET ER IKKE SJOVT" siger jeg og lukker øjnene. Jeg mærker en hånd tage fat i min, som fletter vores fingre sammen. Jeg åbner øjnene, og kigger på Anthons smukke ansigt. Uden jeg tænker over det, placere jeg mine læber på hans.

Det var alt for min fanfiktion, føler ikke det var den bedste af slagsen, men håber den var okay.
Kys-Cilie

Lad mig se om du tør det - Anthon EdwardsWhere stories live. Discover now