Kapitel 25

156 8 1
                                    


AMALIES SYNSVINKEL

Anthon og jeg har sat, snakket og hygget os. Jeg ser et slesk smil komme frem på hans læber. "Hva så" han tager sin finger foran sine læber, som tegn til at jeg skal være stille. Jeg gør som han "siger". Han tager min hånd, og bevæger sig over mod nogle buske.

Vi begynder at kysse ret så voldsomt, og han begynder lige så stille at tage tøjet af mig. Jeg gør det sammen ved ham, og da vi begge står nøgen, begynder vi at kysse igen. Han begynder at kysse mig lidt ned ad halsen. Det bliver heftigere, og pludselig har vi ja.. sex.

Jeg vågner op i Anthon og jegs telt. Jeg husker tilbage på igår, og kan ikke lade være med at smile. Anthon gør mig lykkelig.

Vi skal hjem fra Roskilde imorgen, så jeg skal være fucking stiv i aften. Det var også noget med, at Anthon ville have mig til at møde nogle af hans venner. De boede vidst ikke så langt væk fra vores Camp, så det går nok.

Vi er på vej op for at høre noget musik, og siden det regnede i nat, er der totalt mudret over det hele. Jeg går lidt i min egen verden, da jeg pludselig mister fodfæstet, og kan mærke at jeg falder bagover. Der går ikke særlig lang tid, før jeg ender nede i mudderet. Anthon vender sig om med det samme, han hører et klask mod jorden. Han skynder sig over til mig, og spørger om jeg er okay. Jeg smiler bare til ham, nikker, og klemmer ham helt ind til mig, så han også bliver smurt ind i mudder "det kommer du til at fortryde" jeg skynder mig at løbe væk, men Anthon er lige i hælene på mig.

Det begynder at regne igen, og jeg fornemmer Anthon er lige bag ved mig. Jeg sætter farten op, men ser så at han gør det samme. Jeg stopper pludselig op, og det samme gør han. Jeg kigger mig over skulderen og ser at han står og puster, som et andet svin der har løbet 5 kilometer.

"Giver du op" råber jeg, for at overdøve både musikken og alle menneskerne "ja, jeg, jeg kan ikke mere" får han klemt ud, mellem alle "stønnene" (det skal ikke tages forkert, til alle jer som er dirtyminded haha)

Jeg bevæger mig hen til ham, men lige idet jeg når derhen, tager han fat i mig.

Så er jeg tilbage, håber i kunne lide kapitlet.
Kys-Cilie

Lad mig se om du tør det - Anthon EdwardsWhere stories live. Discover now