Kapitel 23

168 10 1
                                    


Jeg ligger bare og stirre på teltets "væg", jeg kan ikke sove mere. Klokken er kun 06:32, og jeg vil ikke vække de andre ved at stå op, så jeg bliver bare liggende. Mine tanker kører rundt og rundt. Jeg tænker på Anthon, Anthon Edwards. Den eneste dreng jeg nogensinde har elsket, den eneste dreng jeg nogensinde vil elske.

Jeg mærker pludselig Anthon rykke på sig "er du vågen" lyder det henne fra ham. Han har sin frække hæse morgenstemme, jeg kan virkelig ikke stå for den "ja, det er jeg" smiler jeg, selvom han ikke kam se det.

Jeg vender mig mod ham, og smiler endnu større "nå, der er vidst en der er glad idag" griner han "kan man være andet, når man vågner op med ens drømmeprins" hans grin forlader stille hans læber, og erstattes med en intens øjenkontakt.

Han presser sine læber mod mine, og nusser mig stille i håret. Det udvikler sig stille, og Anthon skal lige til at løfte op i min trøje, da lynlåsen til vores til, bliver lynet op. Thor stikker sit hoved ind, men tager det hurtigt ud igen, da han ser hvad vi har gang i.

"Undskyld venner" man kan hører på ham, at han er en smule flov "det går nok" kommer det fra Anthon. Jeg smiler til ham, og tager mit tøj på "når ja, der er forresten morgenmad" råber Thor. Vi skynder os ud af teltet, og sætter os hen til de andre.

"Nå, hvad lavede i så" griner Lauge. Jeg kigger på Anthon, og rødmer en smule "ikke noget Lauge, bland dig udenom"  jeg kan hører på Anthon, at han er irriteret. Han sender Lauge dræberblikket, og tager hårdt fat i min hånd. Jeg nusser stille hans hånd, og kan mærke at han slapper mere af. Vi spiser færdigt, og går ud for at hører noget musik.

Jeg undskylder for at kapitlet først kommer ud nu, det er jeg meget ked af.
Kys-Cilie

Lad mig se om du tør det - Anthon EdwardsWhere stories live. Discover now