Kapitel 4

428 14 2
                                    



FLASHBACK

Anthons synsvinkel

Jeg er blevet inviteret til en fest af munke, men jeg er ret usikker på om jeg skal tage af sted. Jeg ved munke ikke altid omgås, med de rigtige mennesker. Jeg ved de har fået ham ud i stofmisbrug, og alt muligt andet skidt. Jeg skulle faktisk have været sammen med Amalie her i aften, men hun var blevet syg, så hun måtte desværre aflyse. Da jeg havde tænkt lidt, besluttede jeg mig for at tage af sted. Men kun fordi, jeg ikke havde andet og lave. En time senere, står jeg ved den adresse jeg fik af munke. Jeg bryder mig ikke rigtig om stedet, det ser ret skummelt ud. Før jeg får set mig om, kommer munke væltende ud af huset "hva så mate, er du klar til at feeeeeeeeeste" han havde allerede fået alt for meget at drikke "munke, skulle du ikke slappe lidt af med alkohollen?" spurgte jeg stille "du kan a a ALDRIG få for meget alkohol" sagde han, og trak mig med indenfor.

Jeg har været her i lidt over 2 timer, og jeg føler mig virkelig ikke tilpas. Jeg kender ingen, og alle er stang stive. Pludselig kommer der en høj, slank og virkelig smuk pige hen til mig "nå hvad hedder sådan en frækkert som dig så" siger hun, og smiler flirtende til mig "Anthon" smiler jeg "og dig?" hun tager min hånd "Felicia" hun trækker mig gennem lokalet, og ud bagved, til nogle ret så klamme toiletter.

"hvad sk.." hun afbrød mig "shhh" hun placerede sine store, bløde læber på mine. Jeg kunne ikke lade være med at blive revet med. Det udviklede sig lige så stile, og vi fik mere og mere tøj af, og ja, så kan du vel gætte dig til resten.

Da vi var færdige, gik vi ud til de andre igen. Det endte med, at jeg nok var den der havde drukket mest.

Festen var ved at være død, da munke og nogle af hans venner, kom over til Felicia og jeg "hva så Edwards, er du med på at tage nogle baner" griner munke. Selvom jeg var fuld, kunne jeg godt mærke at det her ikke endte særlig godt. Jeg kigger på Felicia som sidder ved siden af mig "kom nu sveske, lad mig se om du tør det" jeg kunne bare ikke stå for Felicias bløde stemme "okay, jeg er på" jeg kunne godt mærke, at jeg fortrød hvad jeg lige havde sagt, med det samme.

FLASHBACK SLUT

Anthons sysvinkel

"Og det var der de truende beskeder startede"    


Det var så 4. kapitel, håber i kunne lide det. I må huske at stemme og kommentere for mere

Kys-Cilie

Lad mig se om du tør det - Anthon EdwardsWhere stories live. Discover now