Kapitel 12

234 12 2
                                    



For pludselig hører jeg en lille, og spinkel stemme. Jeg kan ikke genkende den, men det ser det ud til, at Thor kan.

"Cilie" siger han overrasket, og halvløber over til pigen, som lige er trådt ud af kirken. Han krammer hende, og trækker hende over mod os.

"venner det her er Cilie, Cilie det her er mine venner Amalie og Anthon" vi giver hinanden hånden, og Cilie smiler stort til os "en glæde at møde jer" okay, hun er nok ikke helt slem. Vi beslutter os alle for at tage på big bens, og derefter tager vi hjem til Thor.

Vi sidder hjemme hos Thor, og har det rigtig sjovt. Det går pludselig op for mig, at jeg gerne vil vide hvordan Cilie, og Thor mødte hinanden "hvordan mødte i egentlig hinanden" det røg bare ud af munden på mig. De griner lidt begge to "vil du have æren af at fortælle det" Thor kigger på Cilie, hun nikker bare som svar "okay, nu skal i høre...

FLASHBACK

Jeg har lige hørt hvad der er sket med Alfred, det er virkelig forfærdeligt. Alfred var en af mine bedste venner, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre uden ham. Jeg har valgt at gå en tur, på en dejlig december morgen. Der er ingen skyer på himlen, og vinden har lagt sig som et tæppe, i hele byen. Jeg går lidt rundt, og ender ved Gentofte sø. Her er altid så rart at være.

Jeg finder mig en bænk, og kigger ud over himlens refleksion i det klare vand.

Solen står højt på himlen, og klokken er ved at være mange. Jeg beslutter derfor, at jeg må se at komme hjem. Jeg rejser mig stille op, og trasker med faste skridt hjem. Jeg føler altid at jeg får klarret tankerne, når jeg går en tur. Jeg skyndte mig måske lidt for meget, for pludselig støder jeg ind i en person. Jeg falder bagover, men bliver grebet af to arme. Jeg åbner mine ellers meget fastklemte øjne, og ser ind i Thors grøn grålige øjne. Der går lidt tid, før jeg faktisk opdager, at han stadig holder fast i mig. Jeg skynder mig derfor at rejse mig op. Thor klør sig i baghovedet, og giver mig et skævt smil. Derefter rækker han hånden ud mod mig

"Thor" siger han, og klemmer blidt min hånd "Cilie" siger jeg

FLASHBACK SLUT

"og det var basically sådan vi mødte hinanden" hun rødmer en smule, det er faktisk ret sødt.


Det var så kapitel 12, og jeg håber som altid at i nød det. Skriv gerne konstruktivt kritik, da jeg godt kunne bruge det.

Kys-Cilie   

Lad mig se om du tør det - Anthon EdwardsOn viuen les histories. Descobreix ara