♦ Capitolul X - Examene? ♦

55.8K 2.6K 347
                                    

My stupid innocence

Capitolul X- Examene?

- Si pe urma ce ai facut? ma intreba Xandra, bagandu-si capul intre perne.

Mai aveam jumatate de ora si trebuia sa fim la scoala, insa fetele ma asigurau ca Domnul Stephard intarzie de aceasta data, caci avea programare, o data pe luna, la dentist. Violet tragea cu urechea pe hol, parca fiind interesata de discutia fratelui meu cu iubita sa.

- Simt ca o iau razna. Nu mai inteleg nimic. Ce o fi in capul lui? m-am vaitat, simtind cum sunt din ce in ce mai confuza.

Xandra s-a ridicat, in asa fel incat sa fie la acelasi nivel cu mine. Violet a inchis usa, venind langa noi. Amandoua se comportau ciudat.

- Cred ca a venit timpul sa ii spunem, sopti blonda.

- Da, categoric! afirma cealalta, dandu-i permisiunea de a face ceea ce doreste.

- Ce se intampla? am intrebat, batand cu piciorul in podea si incrucisandu-mi bratele.

- Trebuie sa iti spunem o poveste. Stim ca tu chiar il placi pe Chase si suntem convinse ca si el simte la fel. Sunteti frumosi impreuna si nu e corect sa te vedem atat de confuza. Singurul lucru pentru care el te indeparteaza, e trecutul. Noi credem ca ii este teama sa se indragosteasca din nou. Acum ceva timp el a fost ranit. Cred ca stii ca el a avut o relatie cu Faye. De fapt, ea a fost prima lui dragoste. Chase era un ucenic al codului pe atunci, orbit de frumusetea scorului si de atentia fetelor.O cam neglija pe Faye, desi o iubea mult. Si Faye era pe atunci inocenta, iar Chase era singurul care trebuia sa o faca a lui. Chestia este ca si Faye a fost orbita de atentia celorlalti baieti, atunci cand toti au avut-o drept obiectiv. Chase era sa renunte la cod pentru ea, insa intr-o zi a prins-o cu Adam. Faye credea ca Adam chiar avea sentimente in ceea ce o priveste si l-a parasit pe Chase, insa lucrurile nu au stat asa. Adam a profitat de ea, a folosit-o, insa si el a avut de pierdut. Chase si Adam erau ca fratii, relatia lor racindu-se atunci cand s-a incurcat cu iubita lui. Chase a devenit indiferent, ajungand astfel baiatul de astazi. Adam a incercat sa ii arate cat de important e pentru el, insa Chase l-a dispretuit de fiecare data. Faye a suferit mult dupa asta, refugiindu-se in bratele fiecarui baiat din liceu, capatand numele de "tarfa". Cred ca acum Chase te indeparteaza pentru a nu repeta istoria. El si cu Adam nu mai sunt prieteni, desi pot fi considerati camarazi. Totusi, inca se respecta si isi fac griji unul pentru altul, imi povesti Xandra, uimindu-ma cu fiecare cuvant spus.

Am stat si am analizat micuta poveste spusa. Deci Faye era "tarfa" de care vorbea Adam la inceput? Aveam o senzatie de mila. Atat pentru Chase, cat si pentru Adam si Faye. Toti erau vinovati intr-un fel, dar au pierdut tot ce au avut mai de pret. Acum inteleg comportamentul lui Chase fata de Adam sau fata de mine, insa nu intelegeam de ce Faye l-a preferat pe Adam.

- Julie, scuze ca te deranjez, dar trebuie sa plecam la liceu! ma anunta Xandra.

Am plecat spre liceu, inca ganditoare. Aveam de gand sa vorbesc cu Chase, fiindca chiar aveam nevoie de asta. L-am vazut afara, fumand ca de fiecare data. Era atat de sexy cand facea asta.

- Julie, prieteno! striga el, zambind strengareste.

- Salut, prietene! am incercat eu sa spun pe un ton normal, insa nu am reusit.

- Ai intarziat, ma mustra el, venind in spatele meu si inconjurandu-mi talia cu bratele sale.

Automat am rosit.

- Ce? Prietenii se imbratiseaza, ma lamuri el, punandu-si capul pe umarul meu.

Serios? Acum aratam a cuplu.

My stupid innocenceUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum