♦ Capitolul IX- Chelnerita malefica ♦

58.7K 2.6K 395
                                    

My stupid innoncence

Capitolul IX - Chelnerita malefica

„ Julie, vreau sa stiu cum o mai duci. In ultima vreme am vorbit doar de trei ori pe saptamana. Pai, ce inseamna asta? Eu vreau sa stiu tot. Apropo, tatal tau a dat foc la bucatarie? In fine, eu sunt bine. Cursul de arte plastice imi mananca zilele. Sunt atat de demodata. Eu stiu sa fac casute si copaci, insa altii fac vile cu nu stiu cate etaje. Da, nu am talent deloc. Profesoara vrea sa ma dea afara. Flufy latra de cand ai plecat. Cred ca ii este dor de tine. A trecut prea mult timp de cand nu te-am vazut. Mai rezist eu un an? Doamne. O sa mai vin si eu sa fac o inspectie pe acolo. Nu prea am incredere in tatal tau. Si nici in tine. Vreau sa stiu si eu daca ai gasit un baiat dragut. Inainte imi spuneai chiar si cele mai mici detalii. Acum, te rezumi doar la <Bine!> cand te intreb ce ai facut. Stiu ca suntem in state diferite, insa conexiunea dintre mama- fiica nu poate fi rupta atat de usor. Apropo, Kevin cum e? Am vazut cateva poze cu el pe facebook si pot spune ca seamana leit cu mine. Numai eu sunt atat de frumoasa. Yep. Sa nu indraznesti sa ma contrazici. Si raspunde-mi curand. - Mama ta."

" Mama, te-ai dat pe corespondenta? Stii, societatea a mai avoluat. S-au inventat telefoanele mobile si retelele de socializare. Foloseste-le! De exemplu, fiindca internetul e prea avansat pentru tine, telefonul tau are o aplicatie - care nu e tocmai aplicatie, numita "mesaje". Scrii un text si il trimiti la numarul respectiv. Glumeam cu tine. Stiu ca tu esti la curent cu tot ce tine de tehnologie, lucru ce ma infioara cateodata. Sa nu imi zici ca tu si Kevin sunteti prieteni pe facebook! Sa stii ca tata se descurca bine in bucatarie. As putea spune ca mult mai bine, decat tu cu cursurile tale de arte plastice. Mancarea lui are gust bun, chiar daca aspectul nu arata conform cartii de bucate. Pana la urma, aparentele inseala. Cat despre mine, eu nu am pus mana pe vreun baiat, fiindca nu mi-a stat gandul la asta. E adevarat ca aici baietii sunt frumosi, insa comportamentul lor e total deplasat. Nu imi place de nimeni in special. In fond, cine s-ar uita la mine? Astept sa imi trimiti mesaj pe Yahoo. - Julie."

Am trimis scrisoarea prin posta, vrand ca mama sa o citeasca cat mai repede. Ma simteam un pic vinovata ca trebuie sa o mint in legatura cu baietii si cu situatia mea aici, dar ea mereu a fost prea protectiva si imi este teama ca daca ar afla m-ar lua de langa tata. Inainte de a veni aici, am mai avut un iubit. Mama se declara mandra de el, dar spunea ca ar fi trebuit sa imi aleg pe cineva cu un look mai sexy. Adevarul era ca Tom, prietenul meu de pe atunci, era un tocilar cu cosuri pe fata si ochelari cu lentila groasa. Avea o reputatie de baiat model, fiind olimpic la aproximativ toate materiile. Pe atunci, mai exact in clasa a X-a, eram si eu o tocilara, chiar a doua din clasa dupa el. Nu l-am placut niciodata, insa devenise cel mai bun prieten al meu. Eu eram singura, el era la fel, asa ca ne-am combinat, sperand ca intr-o zi sa ajungem presedinti si sa facem o echipa grozava in politica. Primul sarut l-am avut cu Tom, insa a fost un total esec. Amandoi am vrut sa incercam sa iesim din aria prieteniei, dar momentul avut a fost dezgustator. Ne-am atins putin buzele si ne-am oprit. Acum ca sunt in Virginia si am atatia baieti care vor sa ma cucereasca, ma simt ciudat. Imi este usor sa fiu vulnerabila sau confuza. Macar Xandra si Violet imi sunt alaturi, ele fiind dispuse sa ma asculte indiferent de situatie.

Am intrat in casa, luand un mar din bolul cu fructe si urcand sus la etaj sa ma schimb. Am trecut prin fata oglinzii si m-am analizat putin. Sunt destul de "profi" pentru a fi angajata.

- Astazi iti iei un job! am spus hotarata, privindu-ma in continuare in oglinda.

- Cum de vrei sa faci asta? se auzi vocea lui Kevin.

- Am nevoie de propriile mele economii.

- Sigur. De asta exista tata.

- Nu vreau sa ii cer mereu bani. Vreau sa am banii mei.

My stupid innocenceUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum