121. Ahoj, Láska

393 61 23
                                    

FREYA

Dorazila som do campu a zbadala som Avery, Bekku, Ethana a Natha ako sa objímajú..,,Hm.. Čo som zmeškala?" Ozvala som sa s úsmevom. Všetci sa ku mne hneď otočili. Nathan zrazu stál predomnou a vražedne sa na mňa mračil, akoby som sa ho pokúsila zabiť. Vyvalila som naňho oči.,,Čo sa deje?" Spýtala som sa opatrne.

,,Čo sa deje?!" Zavrčal. Chytil ma za boky a pritiahol si ma k sebe.,,Do pekla kam si zmizla?! Vieš ako som sa o teba bál?!" Zamračil sa.

,,Uhm.. Ja.. Len som bola... No.. Musela som ísť na ten ostrov" Zľahka som sa zasmiala.

,,Ale.. Takže ty si musela.. A čo si zistila, Hm?!" Stále mal nepríjemný tón.

,,Nath.. Prosím upokoj sa.." Povzdychla som si.. Dnes na mňa všetci len nepekne vrčia a ubližujú mi.. A teraz on..

,,Ako sa mám sakra upokojiť?!" Zakričal. Sklonila som hlavu, aby som sa naňho nemusela pozrieť. Keď si to všimol jemne ma chytil pod bradou a zdvihol môj pohľad k tomu jeho. Sledovala som jeho oči a on tie moje.,,Tak som sa o teba bál" Povedal sledujúc moje oči a mňa si pritiahol k sebe do objatia. Okamžite som mu objatie opätovala.

,,Ja viem.. Ja viem prepáč.. Zvedavosť mi nedala" Vydýchla som.

,,Prepáč, že som na teba kričal.. No a teraz poď.. Povieme si, čo sme zatiaľ zažili" Milo sa na mňa usmial. Úsmev som mu opätovala..

Všetci sme skončili pri ohnisku.. Úplne všetci.. a po hodine sme už všetci vedeli, čo sa každému presne stalo.,,Preboha.. Vy ste si prešli vážne peklom za ten čas" Pozrela po nás Zalia. Všetci sme len sticha mykli plecom.
.
.
.
Od tohto dňa prešlo ešte niekoľko ďalších kým sme sa spamätali.

GINGER

,,Zatancujeme si?" Spýtala som sa usmievavo Ethana. Len ku mne bez slova prišiel. Chytil ma za boky a sledoval moje oči.

,,Nehrá hudba" Pošepkal mi blízko pier. Dala som mu ruky okolo krku.

,,To nevadí" Usmiala som sa. Začali sme sa pomaly kývať zo strany na stranu a vnímali sme len oči toho druhého..,,Milujem ťa" Zašepkala som.

,,Aj ja teba" Usmial sa na mňa.,,Nevedel by som bez teba žiť, no stále je tá otázka vo vzduchu, že kto zomrie.. Nevieme to.. Môže to byť hocikto.. Čo ak to budeš ty? Nechcem o teba prísť.. Nedokázal by som bez teba žiť" Starostlivo ma pozoroval.

,,Neboj.. Nič sa nám nestane.. Sme tí prežívší" Zľahka som a zasmiala.

,,Vážne tomu veríš?" Sledoval moje oči.

,,Áno.. Verím.." Pobozkala som ho a on hneď spolupracoval.

AVERY

Nastal večer.. Niekoľko týždňov som mala pokoj.. Nikomu som však nepovedala, že predtým sa mi pravidelne snívali sny o Dylanovi ako ma volá o pomoc. No odkedy sa Freya vrátila z "Pekla" nič sa nedialo. Až dodnes.. Bol večer.. Presnejšie noc a ja som sa práve zobudila na sen s Dylanom. V tom sne mi povedal, že sa stretneme na pláži. Niečo sa mi na tom nezdalo, tak som sa obliekla a išla som na pláž. Zbadala som tam však Dèmonicu.,,O čo ide?" Zamračila som sa na ňu.

,,Dylan ťa volá.. Chce, aby si ho prepustila... Nastal čas" Uškrnula sa a otočila ku mne.

,,Uhm.. Ale.. Ja už neviem, či to chcem" Zahryzla som si do pery. Objavila sa predomnou a silno ma chytila za bradu.

,,Na tebe už nezáleží... Spravíš to tak či tak! Rozumela si?!" Zamračila sa.

,,Pff.. Nie!" Dýchla som jej do tváre a jej nos zamrzol. Bolestne sa zaň chytila a zohla sa v páse. Bolestivo kričala.,,Nechcela som ti ublížiť.. No.. Čo už" Mykla som plecom.

,,Dylan... Máš povolenie!" Zakričala a rýchlo zmizla.. Má povolenie? O čom to sakra -...

,,Ahoj Ave" Ozvalo sa zamnou. Stuhla som.. Moje srdce sa rozbúchalo rýchlejšie ako keby som bežala maratón a moje kolená sa podlamovali. Neotočila som sa. Nemohla som.. Začula som kroky, ktoré sa ku mne priblížili. A dych v mojich vlasoch. Jemne mi odhrnul vlasy z krku a počas toho dotyku mi prešiel prstami po krku. Mierne som sa zachvela.. Bolo úplne iné ho cítiť.. Než ho len vidieť v snoch alebo, keď som cestovala do pekla. Toto... Je tak reálne.,,Láska" Zašepkal mi do ucha a obtrel sa oň perami. Dych sa mi zadrhol v krku.

,,Dyl...Dylan si to skutočne ty?" Spýtala som sa. No.. Bola to blbá otázka

.,,Uhm..." Zamurčal mi do ucha a nosom mi prešiel po mojej tepne na krku. Chytil ma okolo pása a pritiahol si ma na jeho hruď. Prerývane som dýchala.. Vedel, čo somnou jeho dotyky urobia.. Najmä keď.. Je to on.. A ja blbá som sa doňho zamilovala.,,Takto blízko.. Tvoja krv vonia vážne báječne.. Mal som to urobiť už skôr" Tesákmi mi prešiel po krku. Zalapala som po dychu.

,,Dylan..." To nie.. Nech ma pustí.

,,Pššt zlato..." Zasmial sa mi do ucha. Silno som zatvorila oči.,,Neurobím to" Pošepkal mi a ja som si vydýchla.,,Pokiaľ mi sľúbiš, že ma dostaneš von" Jeho sladký hlas sa zrazu zmenil na tak chladný až mi od krku po chrbát naskočili po celom tele zimomriavky.

,,Dylan" Vydýchla som..Nemôžem sa ním nechať tak ovplyvňovať. Musím sa spamätať. A to čo najrýchlejšie,,Nie.. Prestaň" Začala som sa od neho trhať..

,,Vysloboď ma.. Inak ťa zabijem.. Tu a teraz" Zavrčal mi chladne do ucha.. Podlomili sa mi kolená, no on ma zľahka chytil a držal pri sebe ešte tesnejšie..,,Hm... No, čo to bude?" Cítila som ako sa uškrnul. Nosom mi prešiel po krku.

,,Nie... Nie.. Prosím.. Dylan.. Prestaň" Silno som k sebe stisla viečka.

KONIEC! TEJTO ČASTI.. PREPÁČTE, ŽE UŽ DLHO NEBOLA ČASŤ, ALE BUDEM ÚPRIMNÁ... BOLA SOM LENIVÁ A TOTO JE ROZHODNE NAJKRAJŠIA ČASŤ, ČO SOM NAPÍSALA, PRETOŽE KAŽDÁ MOJA V TOMTO PRÍBEHU MÁ CEZ 1000 SLOV.. IBA TÁTO MÁ 900+ ALE MENEJ.. NO NEVADÍ.. VENUJEM JU SweetBlueMbj. 💜💙.. PÍŠTE KOMENTIKY NA NÁZORY.. AK NEJAKÉ MATE.. AK NIE.. NECHAJTE TAK😂😂.. NO A ZOSTÁVA UŽ LEN JEDNA... MAX DVE ČASTI DOKONCA SÉRIE.. POTOM TO BUDE KRVÁK😈😈😅😅.. TAKŽE SA MÔŽETE PSYCHICKY PRIPRAVIŤ..

VAŠA QUEEN TIKA ♕ 💜.

Forbiddance[PREBIEHA KOREKCIA] Where stories live. Discover now