14. Mimo Kontrolu

1.1K 162 22
                                    

,,Ja toho hajzla zabijem!" Vykríkol Nathan ako som mu dopovedala, čo mi Dylan urobil. Ja a Ginger sme poskočili ako sme s zľakli.

,,Nathan.. Kľud" Povedala Ginger a on na ňu pozrel vražedným pohľadom. Vidím, že nie som jediná, ktorá neznáša, keď ju upokojujú v takýchto situáciách. Ginger vyvalila oči a pozrela na mňa. Nathan vstal a išiel k dverám. My s Ginger sme sa postavili a sledovali ho, aký bol nahnevaný.,,Nathan počkaj.. Možno je to síce dobrý nápad zabiť ho, ale zrovna teraz to je asi na nič, keď už asi nieje ani u seba doma a navyše ho nevieš ako nájsť" Povedala Ginger. V tom sa k nej Nathan otočil a o chvíľu bol u nej. Pritlačil ju k stene a držal ju pod krkom.

,,Vieš čo je na nič? To keď sa ti zahryznem do krku a potom ťa surovo hodím do nejakej miestnosti kde aj zostaneš!" Zavrčal na ňu.

,,Nathan pusť ju" Povedala som. Hneď som k ním priskočila.

,,Ale vieš ani ja by som to nespravil! Ja by som možno zabil, ale keď nie, tak ťa aspoň nechám ísť a nie si ťa odložím na iné účely" Zvýšil hlas. Ginger sa snažila dýchať ako jej zovieral hrdlo.

,,Nathan! Pusť ju!" Povedala som výraznejšie a on ju pustil. Ginger sa skĺzla po zemi a chytila si hrdlo.

,,Idem ho vystopovať podľa pachu a nesnažte sa mi nikto postaviť do cesty inak..."

,,Inak čo?" Postavila som sa mu do cesty. Mojou ohnivou mágiou som ho tiež neviem ako uväznila do klietky, ktorá sa z ohňa jednoducho objavila a zatvorila ho. Mala som oranžové oči.

,,Nie.. Nie! Freya okamžite ma pusť!" Spanikárene chytil mreže a snažil sa ich vyvaliť.

,,Prepáč Nathan, ale si mimo kontrolu, čiže by si asi po ceste zabil každého kto ti je nesympatický, alebo nebodaj ti stojí v ceste. Počkám si kým sa upokojíš" Usmiala som sa.

,,Upokojím sa až vtedy, keď bude ten bastard mŕtvy!" Zakričal a vražedne po mne pozrel.

,,No dobreee..prajem pekný pobyt" Usmiala som sa a išla som za Ginger, ktorá už stála a pozerala na nás. Podišla ku mne.

,,On sa z tej klietky dokiaľ sa nespamätá nesmie dostať von" Povedala a pozrela naňho.,,Mala by som ísť" Povedala a objala som ju. Odišla a ja som zostala sama s Nathom.

,,Pusť ma a neublížim ti" Povedal. Trpko som sa zasmiala.

,,Prepáč čo? Vyhrážaš sa mi? Ty si vážne mimo. Už sa upokoj preboha" Prekrútila som očami.

,,Prisahám ti, že ak ma nepustíš von, raz sa dostanem von a potom ťa čo najpomalšie zabijem" Zavrčal. Zdvihla som obočie.

,,Wau. Si vážne mimo. No ale vážne. Chceš ísť zabiť Dylana, kvôli tomu čo mi spravil a mne samej sa vyhrážaš? Vieš vôbec čo chceš?" Prsty som si zmätene položila na spánky. Je to zviera. Nevie, čo robí.

,,Momentálne mám strašnú chuť na tvoju krv a keď zničím nakoniec túto klietku aj si ju vezmem!"

,,Och bože ty ma aj vnímaš?" Pokrútila som nad ním hlavou. Nemôžem povedať, že som bola pokojná. To ani náhodou. Desil ma a nemálo.

,,Počujem tvoje slová, ale vnímam akurát tvoj tep, ktorý sa závratnou rýchlosťou zvyšuje. A cítim ako ti prúdi v žilách krv, ktorú by som najradšej vysal do poslednej kvapky" Zašepkal strašidelným hlasom až ma zamrazilo.

,,Si mimo" Povedala som a vzala si bundu z vešiaka a išla som niekam na vzduch von, veď Nath nemá ako ujsť. Fakt som si vonku vydýchla a išla som do parku pre psíčkárov a sadla som si na lavičku a rozmýšľala som.

GINGER

,,Zlato, keď budeš chcieť niekam ísť s Freyou, tak tu máš dva lístky do zábavného parku v meste vedľa. Viem, že to je tvoja jediná dobrá kamarátka" Usmiala sa na mňa mama a podávala mi dva lístky. Prekvapene som na ňu pozrel a.

,,Čože? Och vďaka mami.. Ďakujem. To je super správa.. Hneď jej ju idem oznámiť" Potešila som sa a už som a letela cez dvere a potom aj cez ulicu celá natešená. Mama sa na mne zasmiala a zatvorila za mnou dvere. Otvorila som dvere od Freyinho domu, keď som tam dorazila a zbadala som Nathana v klietke až ma zamrazilo. Vošla som dnu a zatvorila.,,Kde je Freya?" Porozhliadala som sa.

,,Nedávno odišla. Sme tu len my dvaja" Uškrnul sa a podišiel viac ku klietke.

,,V tom prípade ju idem nájsť" Otočila som sa na odchod.

,,Nenájdeš ju. Nemáš ako"

,,Tak pôjdem domov a správy jej poviem inokedy. Alebo jej zavolám" Mykla som plecom.

,,Nemusíš ona za chvíľu príde. Len ju tu počkaj" Povedal. Neveriacky som naňho pozrela, ale keď za chvíľu príde tak dobre lebo ju chcem s tými lístkami prekvapiť a to by sa mi po telefóne nepodarilo.

,,Fajn.. Ostanem a prekvapím ju" Povedala som a sadla som si do kuchyne na stoličku. Nathanova prítomnosť ma dosť znervózňovala. Zrazu som počula z klietky nejaké zvuky, tak som sa išla na Natha pozrieť.

,,Ginger.. Prosím pomoc.. Dones mi prosím pohár vody" Povedal chrapľavým hlasom.

,,Upíri pijú...?" Zamračila som, ale skočil mi do reči.

,,Rýchlo" Prepaľoval ma pohľadom. Rýchlo som mu v kuchyni napustila pohár vody a došla som ku klietke. Prestrčila som ruku cez klietku a podala mu vodu no on mi okamžite chytil ruku a vysunuli sa mu tesáky. Vyvalila som oči. Dych sa mi zadrhol v hrdle a zdesene som naňho pozerala a snažila sa vyslobodiť si ruku.,,Upokoj sa.. Ak mi otvoríš túto klietku, tak ti neublížim, ale ak mi ju neotvoríš, tak ťa zabijem" Ešte pevnejšie mi zovrel ruku a priložil si ju k ústam.

,,Nie! Stop! Otvorím ju.. Otvorím ju" Povedala som a silno zatvorila oči, on mi uvoľnil ruku.... Keď som ju vyťahovala potiahol ma späť.

,,Ak klameš nezabudni, že ja sa z tejto klietky skôr či neskôr dostanem a ty budeš moja prvá obeť hneď ako vyjdem" Zašepkal a pustil mi ruku. Ja som sa pozrela na klietku a hľadala som niečo ako sa dá otvoriť.

,,Neviem ako sa dá otvoriť" Povedala som zúfalo.

,,Tak sa rozlúč zo životom" Zasyčal.

,,Nemá to tu žiadny zámok" Prezerala som si klietku. Nikde vážne nič nebolo. Bála som sa ho. Musím zmiznúť. Slzy sa mi až tlačili do očí.

,,Tak sa zdá, že je to tvoj problém" Zavrčal a ja som už vážne v strachu, všetkého nechala, a začala som cúvať.

,,Ginger.. Čo to robíš?" Vzpriamil sa a vyvalil oči.

,,Nechcem umrieť.. Zabiješ ma tak či tak.. Utekám" Povedala som a rozbehla som sa k dverám, keď som už držala kľučku zrazu ma niečo odhodilo nabok a skončila som na stene. Moje ruky držal Nathan.

,,Čože? Ako si?" Pozrela som mu do červených očí. Och nie. Nie sú zelené. Sú červené.

,,Zrejme všetky Freyine kúzla, ktoré ťa zdržia trvajú len pol hodinu" povedal a pustil ma. Ja som od neho utiekla, a keď som sa pozrela na miesto kde stála klietka, tak tam nič nebolo. V tom sa Nathan objavil u mňa a pošepky mi pri uchu povedal,,Je čas na tvoju smrť". Preglgla som a začala som bežať.. Sorry, ale fakt nechcem umrieť. Nathan kráčal pomalým krokom ku mne. Asi si vychutnával môj strach.

,,Nathan.. Ty taký niesi" Krútila som hlavou.

,,Ginger.. Presne takýto som" Uškrnul sa, pričom som mu zbadala tesáky.,,Vieš čo je najväčšia slabina človeka?" Začal.,,Krk" Odpovedal si. Ja som pred ním cúvala až som nakoniec narazila na stenu. Toto je môj koniec. Skĺzla som sa po stene dole a Nathan zastal pri mne. Čupol si ku mne.,,Tak rýchlo sa vzdávaš?" Priblížil sa ku mne tvárou. Vrazila som mu do nosa a začala som bežať.,,Ty suka.. Za toto umrieš hroznou smrťou!" Zreval a keď sa otočil, pred ním stála Freya, ktorá sa našťastie vrátila a znova ho zatvorila do klietky, ktorú zas vyčarovala.

,,Tvoje kúzlo je len dočasné.. A Ginger ty sa máš na čo tešiť, keď vyprší" Oblizol si pravý horný tesák a sadol si na zem.

Forbiddance[PREBIEHA KOREKCIA] Where stories live. Discover now