95. Dýka

534 74 16
                                    

,,Chceme dýku" Vyslovila Avery.

,,A to u vás nemáte kováča?" Zdvihol muž obočie a zasmial sa.

,,Veľmi vtipné. Hľadáme démonskú dýku" Ozvala som sa ja a s ostatnými sme podišli k Avery. Všetci na nás šokovane pozerali.

,,Tá je u nás v bezpečí. Dokáže zabiť akékoľvek stvorenie na svete, snáď si nemyslíte, že by som ho dal zrovna vám" Zachechtol sa.

,,Ak nám ho nedá niekto z vás po dobrom, tak po zlom si ho budeme musieť zobrať sami" Uškrnul sa Nath.

,,Prosím.. Išli sme sem kvôli tomu až z Denayle. Bude v dobrých rukách, verte mi" Usmiala sa na nich Ginger.

,,Je mi ľúto. Nemôžem" Muž mykol plecom a išiel na odchod. Nathan sa objavil pred ním a chytil ho pod krk. Hneď som zhíkla.,,Nath.. Si blázon?" Zamračila som sa a odhodila som ich preč, Nath po mne vražedne pozrel.,,Ak máme dostať dýku nesmieme ho zabiť" Prekrútila som očami. Nathan sa postavil.

,,Daj nám dýku, inak hovorím. Prinútim ťa" Zavrčal a muž vstal zo zeme.

,,Upír?! A ty máš byť naša? Priviedla si k nám upíra? A čarodejnicu?!" Otočil sa na Avery. Povdzychla si.

,,Poslal ma démon, takže radím vám. Ak nechcete problémy, skutočne nám ju dajte!" Zamračila sa Avery. Všetci sme na ňu začudovane pozreli.
,,Tak. Bude to?" Zdvihla obočie.

,,Nie! Nedáme dýku do ruky niekomu, kto pracuje pre démona!" Zavrčal.

,,Ach jaj.. Zlá voľba" Povdzychol si Nath a došiel k nejakej žene. Chytil ju a naklonil sa k jej krku. Všetci sme naňho prekvapene pozreli.,,Takže si to vyjasníme" Uškrnul sa. Žena, ktorú držal už panikárila od strachu.,,Dáš nám dýku, alebo vyhladíme celú Eufréniu" Pozeral na muža. Ten od strachu a tiež zreteľného zúfalstva prikývol a vošiel do nejakého domu. Za chvíľu vyšiel aj s dýkou v púzdre.

,,Na" Podal ju Avery, ktorá si ju vzala.

,,Radosť s vami spolupracovať" Povedal Nath a ženu odsotil k ostatným. Išiel k nám. Ethan došiel k Avery a vytrhol jej dýku z rúk.,,V bezpečí bude skôr u nás.. Nemôžeme predsa veriť niekomu, kto pracuje pre démona" Prevrátil očami a vrátil sa k Ginger. Ave si povzdychla.

,,Dobre.. Čas ísť domov, no nie?" Spýtala som sa a všetci sme nastúpili do auta. Vrátili sa do hotela a keď sme si všetko zbalili, cestou sme išli domov.

,,Takže.. Je po všetkom.. Čo teraz?" Spýtala sa Avery.

,,Každý pôjde domov.. Vlastnou cestou" Odpovedal Nath.

,,Uvidím vás ešte?"

,,Ja.. Neviem."

,,Určite áno! Keby niečo, môžme sa stále stretávať, žiadny problém" Skočila som im do toho.

,,To by bolo fajn" Usmiala sa na mňa. S úsmevom som prikývla.

,,Takže.. Odveziem ťa do Plyardu a rozlúčime sa" Usmial sa na ňu Nath. Došli sme do Plyardu. Vystúpili sme pred Averiním domom.,,Zas sa budem musieť vrátiť do toho obchodu" Povedala, keď za sebou zabuchla dvere. Všetci sme už boli vonku.

,,Myslela som, že sa ti tam páči" Pozrela som na ňu.

,,Neznášam to tam. Pracujem tam jak drak a dostávam malý plat" Zasmiala sa.

,,Hm..to mi je ľúto" Objala som ju.,,Hlavne sa o seba postaraj" Usmiala sa.

,,Neboj.. Prežila som čokoľvek" Povedala a pustili sme sa. Došla k nej Ginger.

,,Prepáč, ak som sa s tebou moc nerozprávala.. No prajem ti veľa šťastia" Usmiala sa a objali sa. Ďalší ma rade bol Nathan. Ave s úsmevom prikývla.

,,Takže. Strávili sme spolu krátky čas a dúfam, že som ti neliezol na nervy" Zachechtol sa a objal ju.,,Nech sa ti darí" Zamrmlal a ona sa zachechtla.,,Ďakujem" Povedala a pustili sa. Podišiel k nej Ethan. Zhlboka sa nadýchol.,,Je mi ľúto, že som sa k tebe správal, tak hnusne, ale neverím ti.. A prepáč" Povedal a previnilo sklonil hlavu. Avery sa usmiala.,,To je v pohode" Povedala a objala ho. Takto sme sa rozlúčili. Ave išla domov, tak ako aj my.

Vošla som do domu a hodila sa na posteľ.,,Konečne doma" Zamrmlala som do perín. Nath sa zasmial a hodil sa vedľa mňa. Zrazu sa u nás objavila Dèmonica.,,Máte, to čo som chcela?" Spýtala sa. Obaja sme sa postavili z postele a otočila sa k nej.,,Myslíš toto?" Zdvihla som obočie a ukázala jej dýku.,,Ukáž" Natiahla ruku k dýke, ale ja som ju odtiahla.,,Zabudni" Pokrútila som hlavou.

,,Každopádne. Dobre, že ju máte. Kľudne ju odovzdajte tomu vážne sexy anjelikovi, čo vám sedí na ramenách" Uškrnula sa.,,Ou..a skoro by som zabudla. V pekle ma povýšili. Už niečom obyčajný démon. Dokážem robiť rôzne veci" Žmurkla na nás.

,,Ako to myslíš, že ťa povýšili? Na čo preboha?" Zamračila som sa.

,,Vyššieho démona. A povýšili ma iba vďaka vám a Felixovi. No každopádne. Vy ste ma ešte baviť neprestali, takže vás len varujem. Chcem sa s vami hrať. Ešte niekedy sa zastavím a poviem vám hru, ktorá mi napadne" Uškrnula sa.

,,Čo?" Zamračila som sa.,,Ako to myslíš hrať?"

,,No vieš.. Keď si bola ty a Ginger vo výmene duší?" Usmiala sa a ja som naštvane prikývla hlavou.,,Tak nejako tak podobne. Ibaže teraz zapojím všetkých.. Och.. A práve mi napadol dokonalý nápad.. Poviem vám, máte sa na čo tešiť" Diabolsky sa usmiala a zmizla.

,,Bože, čo tá zas plánuje" Prekrútila som očami a s Nathom sme sa na seba pozreli.

AVERY

,,Dèmonica!" Kričala som. Objavila sa pri mne.,,Vďaka Bohu. Potrebujem prevoz do pekla" Naliehavo som na ňu pozrela.

,,Och už zas ideš pozrieť svoju lásku?" Uškrnula sa. Zamračila som sa.,,Tak prenesieš ma, či nie?" Zdvihla som obočie.

,,Povedz prosím" Usmiala sa a sadla si na moju parapetu a z knižnice vedľa si vzala nejakú knihu, ktorú si začala listovať. Pozrela znova na mňa.,,Huh?" Zdvihla obočie. Zavrčala som a moju knihu som jej vytrhla z ruky a vrátila na miesto.,,Prosím!"

Uškrnula sa a chytila ma za plece.,,Už sa na teba určite teší." Povedala a ja som sa ocitla v pekle. Presne v tom mieste, kde som chcela byť. Vošla som do veľkého stanu. Bolo tam kreslo, v ktorom sedela presne osoba, ktorú zháňam.,,No, čo? Ako dlho ti ešte bude trvať, kým ma privedieš späť?" Zdvihol obočie a pozrel na mňa. Knihu, ktorú zatiaľ čítal odložil bokom.

Takže, čo si myslíte o tejto časti? O Avery a to za kým ide? 😁😁 píšte komenty 😁
TikaTuka 💜

Forbiddance[PREBIEHA KOREKCIA] Where stories live. Discover now