29. Vlci

1K 123 13
                                    

Keď sme konečne s Matthewom zastavili zbadali sme chatu. Mňa a Ginger po zastavení trochu pohodilo dopredu, ale ustáli sme to.,,Tak baby.. Tu žije môj kamarát Philip s rodinou alebo skôr so svorkou" Zasmial sa. Otvorili sa dvere a vyšiel chalan s hnedými vlastmi a hnedými očami.

,,Rád ťa spoznávam Freya. Reči o tebe sa šíria rýchlo. Ja som Philip" Povedal, vzal mi ruku a pobozkal mi ju. Bola som prekvapená jehi zdvorilým správaním, ale bolo to milé gesto. Za ním vyšli tri baby asi tiež v jeho veku čiže okolo tej dvadsiatky.

,,Toto je Laura" Ukázal na blondínku so zelenými očami. Usmievala sa na nás ako slniečko, musela som sa na ňu usmiať aj ja. Je mi sympatická,,Toto je Flow" Ukázal na brunetku s modrými očami, ktorá mala konce vlasov zafarbené do modra.,,Flow je vodca našej svorky" Dodal. Hľadela som na ňu. Pohľad na ňu vo vás vyvolával rešpekt. Mala možno konce vlasov modré, ale ten rešpekt vyžadoval z jej samotného pohľadu. Ona je rodená byť vodcom - to vám isto pri pohľade na ňu, ako prvé napadne.,,Toto je Beth" Ukázal na tmavú brunetku s hnedými očami, ktorá má vraždila pohľadu. Už teraz vidím, že s touto vychádzať nebudeme. Ten jej arogantný pohľad, akým na nás pozerá. Ako keby sme boli votrelci a nevítaní.,,No a nakoniec je tu môj akoby brat. Je niekedy dosť nepríjemný, takže sa ho nesnažte vytočiť. Alexander" Ukázal Philip na posledného, ktorý vyšiel z dverí. Aj ten nás vraždil pohľadom postavou bol vyšportovaný a mal tmavé vlasy a hnedé oči. Z jeho pohľadu sa dal vyčítať akurát samotný kamenný výraz. Asi si ani s ním nebudeme rozumieť.

,,Takže toto je tvoja svorka, je vás tu tak málo?" Spýtala som sa.

,,V každej svorke nás môže byť ľubovoľne" Zasmial sa Philip.

,,Waau.. Ty máš, ale dobré vlasy" Povedala blondínka Laura a podišla ku mne a chytila sa mojich hnedých kučier. Musela som sa potichu zasmiať. Jediná, ktorá mi príde taká živšia a prívetivejšia. S ňou si isto budem rozumieť.,,Nádhera. A dokonca tak dlhé.. Ako to robíš?" Spýtala sa ma.

,,Uhm.. Ja neviem" Zasmiala som sa.,,Ale ďakujem"

,,Ja musím povedať, že som sklamaná. Matthew vážne si sem priviedol aj jej kamošku? Ľudia tu vážne nemajú, čo robiť a navyše ty Freya nevyzeráš, že by si dokázala zastaviť vojnu. Musím uznať, že už len pohľad na teba a toho tvojho človeka ma hneď sklamal. Môžeš rovno zabudnúť, že my budeme niekedy kamarátky!" Odfrkla si černoška Beth. Vedela som to!

,,Waau.. No prepáč! Ako si toto môžeš dovoľovať?! Ja nemôžem, za to, že ma sem uniesol upír, okej? Fakt za to nemôžem. Ja som tu byť ani nechcela a keď sa chceš urážať tak radšej vypadni!" Ozvala sa Ginger a zrazu si ju všetci všimli.

,,Páčiš sa mi.. Si ostrá" Zasmial sa Philip.

,,Nieje. Je to človek. Ostré sú akurát tak moje zuby, s ktorými sa hneď zoznámi, keď sa čo i len rozhodne vstúpiť na prah mojej izby!" Zavrčal Alex drzo a pozrel na Ginger. Ona sa zamračila a Alex hneď previedol jeho pozornosť na mňa. Dokonca podišiel od dverí, o ktoré sa predtým opieral až k nám. Respektíve vedľa Beth. Tí musia držať spolu.,,A o tebe mala Beth pravdu. Nezdáš sa, že by si vôbec vedela ako používať mágiu"

,,Ty si sa tiež nezdal, že si taký idiot, ale hľa niektoré veci sa predsa dejú" Odvetila som mu drzo. On na mňa len zavrčal.

,,Kľud Alex! Nenechaj sa vytočiť. Freya a jej kamarátka sú teraz našimi hosťami, tak sa s tým musíš zmieriť" Povedala Flow, ale tiež nevyzerala z nás nejak nadšene. Možno to robí jej odborný prístup a len nedáva nič najavo. A bolo vidno, ako sa na ňu Philip pozerá. Ten bude do nej buchnutý až po uši.

,,Ehm! Kebyyy sa niekto zaujímal.. Moje meno je Ginger" Povedala Ginger hanblivo. Všetci sa na ňu pozreli a Beth si len odfrkla a odišla spolu s Alexom späť do chatky.,,No Matthew, nezdajú sa mi nejak extra priateľský" Otočila sa k nemu.

,,No budete to tu musieť nejaký čas vydržať, kým ja nájdem Nathana. Hlavne zachovajte chladnú hlavu. Niesu takí zlí" Mykol plecom a zmizol. Ostatní tu zostali.

,,Chýba mi domov" Povzdychla si Ginger. Zrazu Laura k nej podišla so súcitným pohľadom.

,,Neboj sa Gingie. Alex a Beth sa niekedy správajú hrozne, ale dokážu byť tiež super. A navyše mne vôbec nevadí, že tu ste" Usmiala sa na nás.

,,Ďakujem Laura. Asi si jediná" Povedala Ginger ja som súhlasne prikývla.

,,Flow sa podľa mňa tiež vnútorne teší, neviem. Nikto nevie, čo jej chodí hlavou. Večne sa správa rovnako a nedáva najavo žiadne emócie. Ale stále tu je Philip. Ten sa o vás postará"

,,No okej. Poďte ukážem vám vašu izbu a snáď nebude vadiť, že spíte v jednej" Povedal Philip.

,,Nie v pohode" Povedala som. A nasledovali sme ho. Vonku sa ešte o niečom rozprávali Laura a Flow a my sme vošli dnu. Nasledovali sme Philipa až do izby. Táto chata na to, že je v lese a v rukách vlkov vyzerala dobre zariadená, moderná a hlavne útulná. Došli sme do našej izby. A tam boli dve voľné postele vedľa seba.

,,Laura vám požičia oblečenie. Má svoj vlastný štýl ako ste mohli vidieť, tak sa s ním musíte zmieriť. A máte tu jednu kúpeľňu. Potrebnú hygienu tam už máte vzhľadom na to, že vás Flow vopred očakávala, pretože dokáže vidieť budúcnosť. Stále neviem ako to robí. No hlavne sa cíťte ako doma" Povedal Philip a odišiel. Aby bolo jasné. Laura má trochu dosť sexistický štýl. Rada nosí krátke minisukne alebo minišaty väčšinou v čiernej alebo červenej alebo modrej farbe. A často k tomu nosí koženú obuv čiernu a tiež aj bundu. Na to, že má tak svetlé vlasy dosť obľubuje čiernu.

,,Hah.. Počula si to? Vraj cíťte sa ako doma! No pardon, že to nepôjde. Niesom totiž zvyknutá doma bývať s nejakými divými zvieratami, ktoré sú ku mne dokonca aj nepríjemné a vyhrážajú sa mi! A navyše nebývam uprostred lesa!" Zavrčala Ginger a hodila sa na posteľ.,,Mama sa bude určite báť" Vzdychla si. Vytiahla si z vrecka mobil.
,,Ani signál tu nie je"

,,To bude v pohode. Sme tu len na pár dní, aby nás upíri nenašli. A keď Mathew nájde Natha, tak sa začneme pripravovať na vojnu" Usmiala som sa.

,,Áno, ale nič v zlom ale asi nie si dostatočne silná Freya"

,,Ja viem, že nie. Dovtedy sa predsa vráti Ethan a pomôže mi" Sadla som si vedľa nej na jej posteľ.

,,Ethan? Ten predsa vyrába elixíri" Povedala s pohľadom do stropu.

,,Ja viem, ale je to aj učiteľ mágie. On totiž čítal knihy o tom ako mágiu používať a ako objaviť svoju pravú silu a naučiť sa ju ovládať. Ja a on sme spojili mysle, viem, že to čítal" Pousmiala som sa.

,,Ak teda vieš všetko, čo vie aj on tak potom prečo nevieš aj to, čo bolo v tej knihe?" Zdvihla obočie.

,,Pretože tu Ethan nieje, keď tu bude spojíme sa znova a obnoví si spomienky a ja sa dozviem poznatky z knihy a začnem naplno využívať moju mágiu. Bohvie aké skryté schopnosti ešte môžem mať"

,,Hah. Začínam si stále viac uvedomovať, že do tvojho sveta nepatrím. Vy všetci ste nadprirodzené bytosti. Čarodejnice, upíri, vlkodlaci, všetko možné a ja som len človek" Povdzychla si.

,,Ale no tak Ging. Ty nie si len človek. Si moja najlepšia kamarátka a ak si si nevšimla sme v tom spolu" Položila som jej ruku na rameno.

,,Takže spolu budeme bojovať proti upírom?" Uškrnula sa.

,,Zabudni" Zložila som svoju ruku z jej ramena.

,,Ale no ták! Tak ako mám potom pomôcť, keď nemôžem bojovať?" Posadila sa a sklonila hlavu.

,,Moment. Niečo mi napadlo. Možnože by si mohla vyrábať tajné zbrane. Spýtame sa Natha a Matthewa hneď ako dojdu, čo je najlepšie na ich zničenie a čo nemajú radi a použijeme to vo vojne"

,,Freya ty si génius" Zvolala a obe sme sa potešili.

Forbiddance[PREBIEHA KOREKCIA] Where stories live. Discover now