62. Pyžamová Párty A Chlapčenská Jazda

767 87 19
                                    

Keď ku mne konečne došli baby Zalia, Bekka a Ginger párty mohla začať. Bekka mala tak roztomilú nočnú košeľu, že to nechápem. Ona vždy nosí tak nevinné a roztomilé veci, ale za nimi sa skrýva dosť ostrý jazyk. Ona je vlastne skoro ako vlk prezlečený za babičku. Jej nočná košeľa bola fialová A vlastne každý z nás mal len nočnú košeľu no nečudujte sa, keď je tak teplo. Zalia mala obyčajnú modrú, Ginger mala zelenú a ja som mala s mačičkou.

,,Takže, čo sa robí na takej pyžamovej párty?" Spýtala sa Zalia.

,,Ja neviem. Nikdy som takú nemala, čo už len ju robila" Zasmiala som sa.

,,To myslíš vážne?" Spýtala sa ma Ginger.,,No Bekka? Uvedieme ich do obrazu?" Žmurkla na ňu.

,,Rozhodne!" Povedala. O nejaký čas, čo sme sa ani nenazdali, čo sa všade deje hrala v mojej izbe hudba a Bekka a Ginger tancovali.,,No poďte. Pridajte sa!" Povedala Ginger.

,,Ja neviem tancovať, nebude tancovať a nechcem tancovať" Povedala som, ale v tom všetkým zmizol úsmev z tváre. Ginger naštvane vstala a schmatla Zaliu za ruku.

GINGER

,,Cieľom tejto párty je zábava, takže nemohla by si prosím ťa urobiť niečo z tých tvojich abraka dabra vecí A prinútiť ju baviť sa?" Spýtala som sa jej.

,,Takú moc nemám. Je mu ľúto" Povedala. V tom k nám došla Bekka.

,,Ja áno" Ozvala sa. Obe sme sa na ňu pozreli so zdvihnútým obočím.,,No teda. Nemám moc, ale viem kto ju má" Povedala a pozrela na mňa,,Ethan. On si predsa u Freyi schoval tie jeho elixíri. Mohli by sme jej dať jeden vypiť. Len zistíme, ktorý."

,,To je super nápad" Povedala som a len čo sme sa vrátili späť sme Freyu zbadali sedieť na posteli. Rukou som ukázala babám nech idú za ňou a ja som išla hľadať správnu fľašku. Keď som ju konečne našla. Bolo tam napísané zábava.

,,Snáď to bude ono" Zasmiala som sa A ružovú tekutinu som vyliala do pohára s vodou, aby to nebolo nápadné. Došla som za nimi hore.

,,Freya? Doniesla som ti vodu" Povedala som a podala som jej pohár. Ona si ho vzala.

,,Tá voda je ružová" Povedala a ja som sa zľakla, že to nebude chcieť vypiť.,,Prečo je tá voda ružová?"

,,No vedela som, že sa to opýtaš, tak som..." Odbehla som A spoza dverí zo stolíka som vzala. Dve zafarbené tekutiny. Našla som jej farbivo do potravín.,,spravila všetkým" Pokračovala som.,,Zalie som spravila zelenú a Bekke modrú" Podala som ich im a vrátila som sa na stolík ešte pre jednu.,,A žltá je pre mňa" Povedala som.

,,Okej a prečo to je?" spýtala sa Freya zatiaľ čo Bekka a Zalia sa do svojich pohárov pozerali ako keby to bolo otrávené a potom zas pozerali na mňa.

,,Nooo. Je to preto, že som už pozerala v rôznych filmoch, že to takto oslavujú a pripíjajú si a dúfala som, že ti nejaký ten prípitok s nami zlepší náladu, keď už nechceš tancovať" Usmiala som sa doširoka.

,,Neviem aké filmy pozeráš, ale ja som to ešte nevidela nikdy"

,,No tak. Prekvapenie!" Skríkla som.,,Aj teraz si už pripime!" Povedala som a dala som do stredu pohár na znak, aby sme si štrngli a Zalia A Ginger sa ku mne pridali. Po chvíli aj Freya. Bol z nás pekný štvorec a tak sme si štrngli, povedali sme na prázdniny! A vypili sme to do dna. Všetci sme sa zvedavo priblížili k Freyi.

,,Bolo to nejaké kúzlo, že?" Spýtala sa a všetky sme odstúpili.

,,Len zábavy" Usmiala som sa nevinne.

Forbiddance[PREBIEHA KOREKCIA] Where stories live. Discover now