44. Psychológia

731 97 18
                                    

Čiernovlasé dievča kráčalo po ulici a fajčilo, ako obvykle, keď jej do cesty vstúpila partia dievčat, ktorú vážne neznášala.

,,Čo chcete?" Opýtala sa a potiahla si z cigy.

,,To, čo vždy špata" Povedala 'velitelka skupiny'.,,Daj nám cigy" Zamračila sa na ňu.

,,Nie" Čiernovláska potriasla hlavou. Z cigarety si posledný krát odfúkla a hodila ju na zem. Špak nechala na zemi. Ani naň nestúpila. Sledovala dym, ktorý z neho vychádzal.

,,Ako chceš.. Baby chyťte ju!" Zavelila velitelka a všetky chytili dievča. Pomaly s arogantným výrazom, povýšeneckým až do oblakov podišla ku krátkovlasej čiernovláske. Uškrnula sa q niekoľko krát jej vrazila do brucha. Čakala na nejakú jej reakciu popri malej pauze, ale nič. Čiernovláska neprehovorila. Vykašľala sa na ňu. Znova ju začala mlátiť do brucha, až kým dievča nezačalo vykašliavať krv. Zničená a ubolená spadla na zem a zostala ležať a zvýjať sa v bolestiach. Velitelka sa uškrnula, zohla sa k nej a okradla ju o jej cigarety, na ktoré si bohužiaľ čiernovláska musela riadne zarábať, aby ich vôbec mala.

,,Špiny jedny. Však ja vám to raz vrátim" Zakričala po nich ako odchádzali. Skupinka sa otočila.

,,Ale čo? A ako?" Uškrnula sa velitelka.

,,Zabijem vás!" Zakričala. Skupinka sa začala smiať.

,,Aby to nebolo naopak" Odfrkla si velitelka a odišla aj s jej skupinkou. Dievča sa pomaly posadilo a vytiekla jej osamelá slza.

,,Nie! Už nie!" Povedala si a slzu si utrela. Snažila sa dýchať.,,Budem bezcitná! Serem na všetkých" Zavrčala a zťažka sa postavila zo zeme.

.

.

.

Nathan na mňa pozrel vydeseným pohľadom a pomaly cúval.,,Nie.. Nathan" Podišla som k nemu pomaly, aby som ho zastavila pretože jeho rýchlosťou môže tak rýchlo zmiznúť, že nič nestihnem poriešiť. No bohužiaľ, ani to ho nezastavilo a doslova predomnou zdrhol.,,Čo si za upíra?" Povzdychla som si do vetra, ktorý po ňom zostal.. Sakra. Nabudúce ho chytím, aby mi nikam neušiel. Viem, že je inteligentný a pamätá si, ako som sa chovala naposledy, keď som bola temná. A nechce, aby som mu prekazila jeho voľnosť, takže chápem, že namiesto boja ušiel. Len som stála na mieste zamyslená, čo urobím ďalej.. Za sebou som začula zvuky nejakého muža. Otočila som sa. Z krčmy vychádzal muž okolo 45ky.. Nechutný a nesympatický. A smeroval ku mne. Vydával zvuky, ako keby sa každým krokom ku mne neskutočne namáhal.

,,Čau kráska. Čo tu tak sama?" Spýtal sa a tackal sa ku mne. Ja som sa naňho len zamračila a išla som preč. Nestihla som to. Jeho ruka sa zrazu objavila na mojej. Potiahol ma k sebe a otočil si ma k nemu.,,Čo povieš, keby sme sa trocha zabavili?" Zasmial sa. Zacítila som jeho dych, keď mi vydýchol do tváre. Samý alkohol a k tomu aspoň dva týždne neumyté zuby. Myslela som, že v tom momente odpadnem. Skrčila som nos a odvrátila od neho tvar, nech to nemusím dýchať.

,,Preboha" Bola moja prvá reakcia na ten smrad.

,,No taaak nebuď taká princeznička... maličká. Muži takí už sú" Zachechtol sa a zťažka začal zdvíhať ruku k mojej tvári. Asi ma chcel nejak nechutne pohladiť.. No fuj.

,,Si nechutný" Povedala som a len som s použitím mágie mávla rukou. Jeho telo padlo v tom momente k zemi mŕtve s hlavou vytočenou nabok. Je účinné, jednoducho mu zlomiť väz. Aspoň sa s tým nemusím babrať. Prekročila som jeho telo a vybrala som sa hľadať Natha.

Forbiddance[PREBIEHA KOREKCIA] Where stories live. Discover now