77. Súboj

569 77 67
                                    

Sedela som vonku na schodoch chatky a rozmýšľala som. V tom za mnou došla Ginger, ktorá si sadla vedľa mňa.

,,Kde sú ostatný?" Spýtala som sa.

,,Bekka je s Mathewom vonku a Mia je s Ethanom, Laurou a s Nathom vnútri a rozprávajú sa"

,,Hm.. Ani sa neodváži prísť sem čo?" Pozrela som pred seba.

,,Z boja nemieni ustúpiť"

,,Alex ho môže zabiť.. Ginger. Ja.. Ja neviem, čo by som robila bez neho!" Vzdychla som si.

,,Neboj sa. Nathovi sa nič nestane však vieš aký je"

,,V prvom rade je hlúpy a keď je naštvaný nevie sa sústrediť na nič iné než zabitie dotyčnej osoby. Ale vtedy nemá žiadnu taktiku. On neplánuje. On jednoducho bezhlavo skáče do situácii, kde by mal rozmýšľať" Vstala som lebo som uvidela Bekku a Mata ako sa k nám blížia a na niečom sa smejú. Hm. Dosť si padli do oka.

,,Tak sa ešte uvidíme Bekka!" Povedal ako sa objímali a Mathew odišiel. Ginger sa postavila a na Bekku sa usmievala od ucha k uchu.

,,Čo?" Spýtala sa Bekka. Ginger zdvihla obočie.

,,Och Ginger! Sme len kamoši. A navyše ja už som zamilovaná" Povedala nadšene.

,,Do koho?" Spýtala sa Ginger.

,,Jedného chalana zo školy. Ale zatiaľ o mňa neprejavil záujem" Povedala.,,No a čo tu vonku vlastne robíte?" Pozrela na nás. Vzdychla som si a pozrela som do zeme.

,,Ide o Natha" Povedala Ging za mňa. Bekka len prekrútila očami.

,,Tak potom ma to nezaujíma" Zasmiala sa a chcela ísť do chatky. V tom ale vyšiel Nathan a hneď ako ju uvidel sa na seba zamračili. Za ním hneď vyšli všetci ostatní. Zdá sa, že začína ten boj. Nathan došiel za mnou.

,,Neboj sa.. Nič sa mi nestane" Povedal a chytil ma za ruku. Ja som sa mu vykrútila a otočila som sa mu chrbtom. Všetci si posadali na terasu a ja Bekka a Ginger sme si sadli na schody. Vedľa Ginger ale už na terase sedel Ethan a vedľa neho Mia a Laura. Na druhej strane terasy sedela Flow, Philip a Beth. Alex a Nathan už stáli oproti sebe. S hrôzou som sa na nich pozerala. Už sa to začína. Ak ho Alex kusne prisahám, že ho zabijem! A pravdepodobne aj Beth s ním. Možno to povolá ďalšiu medzidruhovú vojnu, ktorá by sa tentokrát už skutočne konala, ale je mi to jedno. Ak umrie Nathan umrie aj nejaká moja časť. A to dosť veľká.

,,Pripravení?" Spýtala sa nadšene Beth z jej miesta. Všetci na ňu pozreli. Obaja prikývli.

,,Znič ho Alex!" Usmiala sa do strany Beth a Nathan sa pozeral na Alexa. Moje srdce išlo vyskočiť z hrude, ako som sa bála. Nathan aj Alex mali vonku tesáky. A do pekla. Nech ho len Alex nekusne.. Prosím! To nemôže! Pozerala som sa na nich stále s vyvalenými očami. Alex má obrovskú šancu na výhru. Normálne sa obávam, že tá jeho je väčšia než Nathova, ale nie že by som Nathovi neverila. Len možno by si mal vyberať iných súperov predtým, než sa doňho pustí. Nathan mi ešte obetoval posledný pohľad predtým, než zaujali bojové postoje. Ginger si všimla, ako moc sa bojím a tak ma chytila za ruku. Pozrela som na ňu a mierne som sa usmiala. Jej ruku som stlačila. A ďalej pozorovala tamtých dvoch.

,,Môžete začať!" Vyhlásila Flow a ja som ešte silnejšie stisla Ginger ruku, zdalo sa, že jej to vôbec nevadilo. Snáď sa jej neprekrví a neodpadne jej ako nejakému zombie. Prvý útok bol Alexov. Vlkodlaci majú veľké pazúry, takže sa nimi na Natha hneď zahnal. Nathan sa našťastie uhol a zasyčal naňho. Zrazu doňho upírskou rýchlosťou kopol a Alex odletel do stromu. Nathan spravil kotrmelec počas toho kopu do vzduchu. Ja, Ginger aj Ethan sme všetci pozerali s otvorenou hubou. Mala som pocit, že sa môj jazyk vláči po zemi ako červený koberec. On toto vie? Čo on všetko dokáže? Bola som vážne mimo. Alex sa premenil na vlka a naštvane na Natha zavrčal. Nathan sa len usmial. Alex sa po ňom rozbehol, ale Nathan sa upírskou rýchlosťou dostavil zaňho.

,,Tu som" Zasmial sa Nathan a Alex sa naňho otočil a okamžite naňho skočil. Tentokrát sa Nathan neuhol a skončil pod veľkým vlkom ležiac na zemi. Alex naňho vrčal. Nathan sa naňho iba pozeral. Zdalo sa, že rozmýšľa. Asi nevedel čo má spraviť. Alex vyceril jeho zuby a už sa chytal zahryznúť do Nathanovho mäsa. Pustila som Ginger a namierila som rukou pre istotu na Alexa, ale našťastie Nathan pomoc nepotreboval. Okamžite vlkovi jednu vrazil do papuľe tak, že Alexovi sa otočila hlava nabok a všade bola jeho krv. Všetci zhíkli. Nathan sa dostal spod Alexa a len sa naňho pozrel. Alex sa zložil na zem a premenil sa na človeka. Okamžite sa tam objavila Beth a dobehla za ním. Všetci sme len pozorne hľadeli na situáciu, čo sa odohráva pred nami.

,,Som v poriadku Beth.. Budem v poriadku" Povedal Alex a vypľul krv. Beth sa naštvane postavila a otočila sa na Natha.

,,Toto ti len tak neprejde!" Povedala a rozbehla sa oproti nemu. Nathan sa otočil a v momente chytil Beth po krk.

,,Keď už sa hrnieš do boja nemala by si ísť plná nenávisti. Mala by si mať nejakú stratégiu" Usmial sa na ňu Nath a odhodil ju do stromu. Beth vstala a zas sa za ním rozbehla.

,,Stop!" Zakričala Flow, ktorá sa postavila. Beth okamžite zastavila a pozrela na ňu.

,,Je koniec! Choďte do svojich izieb a ty Beth.. Postaraj sa o Alexa. No a Freya. Vy už by ste asi mali odísť" Povedala ako sa k nám otočila a usmiala sa. Má pravdu. Asi by sme mali. Všetci sa vrátili do svojich izieb. Beth musela podopierať Alexa po ceste, aby nespadol. To musela byť riadna rana. Snáď je v poriadku.. Ach neverím, že v to vážne dúfam. Zostali sme tam len Ja, Nath, Ging, Ethan, Bekka, Laura a Mia.

,,Freya" Oslovil ma Nathan.

,,Teraz nie" Povedala som a otočila som sa mu chrbtom. Bola som naňho už naštvaná iba trošku. V prvom rade som rada, že je v poriadku a mám veľa otázok. Najradšej by som ho objala a radovala sa z toho, že súboj vyhral. Ale to má čas po ceste.

,,Hm, takže už pôjdete čo?" Spýtala sa Laura. Prikývla som.

,,Určite sa ešte zastavíme neboj" Usmiala som sa a objala som ju. A hneď potom Miu.

,,Nech sa ti darí" Povedala som Mii. Ona len prikývla. Ďalšia na rade bola Ginger. Išla k Laure a Mii. Obe objala.

,,Opatrujte sa a dávajte si pozor" Povedala. Oni poďakovali a povedali, že budú. Ďalší na rade bol Ethan. Ktorý sa s nimi tiež objal.

,,Zostaň sexy Ethan" Povedala Laura a žmurkla naňho. On sa zasmial a Ginger na ňu vražedne pozrela.

,,Ahojte" Bolo jediné, čo Ethan povedal. Ďalší bol Nathan, ktorý ich tiež objal.

,,Dúfam, že sa tu budeš mať dobre Mia" Usmial sa na ňu a ďakovne pozrel na Lauru. Ďalšia bola na rade Bekka.

,,Hm.. Ja vás vlastne ani nepoznám, tak čaute" Povedala Bekka a otočila sa na odchod. Laura sa zasmiala.,,Ale nie.. Ahoj Mia a ty.. Blondska" Povedala Bekka, keď sa otočila späť na nich. Objali sa tiež a tak sme teda vyrazili domov. Samozrejme som čakala od Natha odpovede.

TÚTO ČASŤ VENUJEM MÔJMU ZLATÉMU (MODRÉMU, ALE VIETE AKO TO MYSLÍM) DRAČIKU SweetBlueMbj,KTORÁ MUSÍ LEŽAŤ, PRETOŽE JE MOC CHORÁ. ❤ HLAVNE SA MI RÝCHLO UZDRAV. TREBÁRS MYSLI NA KRÁSNE VECI (TÝM NEMYSLÍM NATHA, AJ KEĎ AK TI TO POMÔŽE 😜😜😂😂) A NECH SI UŽ ČOSKORO FIT! 😁👌. LOVE YA ❤😘❤

Forbiddance[PREBIEHA KOREKCIA] Where stories live. Discover now