Gül'e Ait 18. Bölüm 1. kısım

66.2K 3.4K 247
                                    



'Asaaaafff! Asaf'ım geliyor.'

Koruluğun arasından çıkan kocasını görmesiyle mutfak penceresinin önünden ayrılarak, ayakkabılarını bile giymeyi akıl edemeden ön kapıdan dışarıya fırladı. 'Asaaaaaaaff.' Koşar adım gelen genç adamın açık kollarına atılırken, üç gündür yaşadığı çılgın özlemle sımsıkı boynuna sarıldı.

'Gül'üm, güzelim benim.' derken etrafında tam tur döndüren kocasının, kendisini bırakmadan alnından öpmesi üzerine dolmuş gözleriyle yüzüne baktı.

'Seni çok özledim Asaf'ım.'

'Ben de Gül'üm...'

Saatler gibi gelen dakikaların ardından dudaklarına uzanan adamın, öpücük kondurmasıyla kendisinden geçtiğini hissetti. Yüzüne, tepkisini bekleyerek endişeyle baktığını fark edince, nereden geldiğini bilmediği bir cesarette aynısını onun üzerinde tekrarladı. İfadesi değişirken, sıcacık bakışları, gülümseyen dudaklarına daha fazla izleyemeyeceğini anlayıp, kızaran yanaklarını saklamak için başını göğsüne gömdü.

'Hem de çok özledim Gül'üm. Hadi içeri geçelim üşüyeceksin.'

'Peki...'

"Gülizar!.."

"Hıııı!"

Asaf'ın sesiyle hayallerinden sıyrılan genç kız, bir hafta önce yaşadıkları duygusal andan koparak sevdiğinin güzel yüzüne baktı. 'Hah, gündüz vakti bir rüya görmediğin kalmıştı, onu da yaptın tam oldu.'

"Daldın yine, ne düşünüyorsun?"

"Hiiiçç, önemli bir şey değil. Çağla, dün yeni bir iş getirdi, kafamda onu planlıyordum." 'Nee... Tamam, yalan söyledim biliyoruz. Seni düşünüyordum diyecek halim yok herhalde.'

"Anladım canım. Gülizar, benim çıkmam lazım."

"O kadar oldu mu?" diyerek ayağa kalkarken, Asaf'ın sevdiğini düşündüğü için sıklıkla giydiği eteğini düzeltip yanına doğru ilerledi. Genç adamın tepkisini fark edince, kadınsı bir içgüdüyle doğru yolda olduğuna kanaat getirerek gülümsedi.

"Hı hı..."

Başını sallayarak onay verirken, yutkunmasına sebep olan bacaklardan kendisini zorlayıp bakışlarını kaçırdı. Gözleri bu sefer de dar bluzu zorlayan yuvarlaklıklara takılınca, kan basıncına takla attırtan göğüslerle karşı karşıya kalarak ifadesini sabit tutmaya odaklandı. Uzanıp avuçlama arzusunu görmezden gelmeye çalışırken, iç çamaşırını zorlayan azgın dostuna küfrederek koridora yöneldi.

Kocasını yolcu etmek için peşinden kapıya giden genç kız, ayakkabılarıyla ceketini giymesinin ardından sıranın kendisine gelmesini bekleyerek hevesle yanında durmaya devam etti. Patronuyla beraber çıktığı üç günlük iş seyahati arkası, kavuştukları gün aldığı öpücükten beri alışkanlık haline gelen adetin, çektiği özleme değdiğini düşündü. Eve geliş ve gidişlerinde dudağına usulca öpücük konduran adamın kendisine dönmesiyle, başını yukarıya kaldırıp beklentiyle gözlerinin içine baktı.

"Kendine dikkat et güzelim, bir şeye ihtiyacın olursa çekinmeden ara. Akşam görüşürüz."

"Tamam. Güle güle Asaf."

Elleriyle belinden kavrayıp bedenine çekerken, "Sağ ol canım, allahaısmarladık." dediği sırada dudaklarına eğilip öpücük kondurdu. İradesiyle savaş vermesine sebep olan, gittikçe zorlaşan ayrılma girişimleri, Gülizar'ın yine sarılıp göğsüne sokulmasıyla sekteye uğradı. İçinden sırası olmadığını, çekilmesini söyleyen mantığına rağmen, açlıkla yüzüne bakan güzeline kanarak bir tane daha buse kondurdu. Başını alnına yaslarken, son dönem güzeline bakması bile atağa geçmesine sebep olan bedeninin sakinleşmesini beklerken, kısık sesle, "Gitmeliyim!" dedi.

Gül'e Ait  (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin