Duyuru

41.6K 1K 58
                                    



Merhaba arkadaşlar,

Maalesef birçoğunuzun hoşuna gitmeyeceğine emin olduğum bir duyuru yapmak ZORUNDAYIM. Sanırım çoğunuz çalıştığımı biliyorsunuz. Bağlı olduğum kurum, isteğimiz dışında bir takım yaptırımlar getirmiş bulunuyor.

ZORUNLU olan bu yaptırımlar; iki ZORUNLU semineri ( birinin sonunda sınav bulunan) ve iki ZORUNLU uzaktan eğitimi kapsıyor. Bu kadar senelik çalışma hayatından sonra sanırım yetersiz olduğumuza karar verdiler!!!!!

ZORUNLU uzaktan eğitimlerin ikisi de pazartesi günü yani yarın başlıyor. Ve bitimine müteakip girmek ZORUNDA olduğum sınavda başarı gösterme ZORUNLULUĞU var!!!!!! Yoksa ilerleyen günlerde 60km kadar yol yapıp, her gün seminer babında kursa gitmek ZORUNDA kalacağım. O da ZORUNLU... ve tabii ki sonunda sınava tabi tutulacağım.

Bu arada seminerlere de iş çıkışı katılmak ZORUNDAYIM. Anlayacağınız, bir süre ara vermem gerekecek... İnanılmaz derece gergin haldeyim, canım çok sıkkın. Bu saatten sonra başarısızlığı hazmedecek lüksüm de yok, yüzlük olmasa da barajın altına düşmeyi kendime yakıştıramam.

Bu süreç en az iki hafta sürecek gibi görünüyor. Sizleri bilgilendirmek adına bu metni devam eden her iki hikayeden ve ana sayfamdan duyuru olarak yayınlamayı uygun gördüm. Bir süre anlayışınıza sığınmak ZORUNDAYIM... Lütfen desteğinizi, anlayışınızı benden esirgemeyin. İşim biter bitmez yine burada olacağım. O zamana kadar sevgiyle sağlıcakla mutlu kalın. Görüşmek üzere...







Gül'e Ait  (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin