Epilog

1.5K 66 12
                                    


*third-person pov*

Emily Rose Tyler. Dívka, ve které se po jejím příjezdu do Beacon Hills, probudili její zapomenuté schopnosti, které její maminka zabezpečila, aby jí chránila. Po poslední záchraně města se ocitla v komatu, který, trval tři měsíce. Po celou dobu u ní seděl Stiles, který málem ani neodmaturoval. Bál se o ní, nechtěl o ní přijít.

Když se probrala, všechno bylo zcela normální. Teda normální v tomhle městě. Po všem tom povyku kolem, Emily zapomněla na výročí smrti její maminky a babičky. Bylo jí smutno, ale věděla, že její maminka a babička jsou na ní pyšní, ale nebyla sama. Měla milujícího otce, přátele a přítele, který by se pro ní nechal zabít.

Poté co všichni nastoupili na Vysokou, se chvíli nevídali. Když konečně přemluvili Stilese, aby odjel na Vysokou, že město už je nepotřebuje, tak nakonec odjel.

*dva měsíce poté*

,,Stilesi, je mi to líto." řekl mu Scott.

,,Já vím. Jsem naštvaný."odpověděl mu.,,Té lepící pásky co jsem na to použil."

,,Stilesi. Koupíš si podobný auto." řekla mu Emily.

,,Děkuji. Kamaráde, budeš mi chybět. Pamatuji si jak jsem tě dostal, hnedka jsem to s tebou napral do příkopu a dostal jsem první lepící pásku. Zažily jsme toho spoustu. Jako třeba den kdy byl Scott pokousaný, nebo když Emily a já..."

,,To by stačilo." skočila mu Emily do řeči.

,,Nojo. Prostě budeš mi chybět." Stiles naposledy dlaní přejel přes modrou kapotu a vzdychl.,,Budeš mi chybět." Cestou domů si povídali, ale Stiles byl zamlklí.

,,Stilesi. Teď už je určitě na lepším místě. Je v nebi pro auta, kde je jako ze škatulky a řeší s tebou případy, jeden za druhým." řekla mu konejšivě Emily.

,,Jasně. Má se mnohem líp." přidali se k ní ostatní.

,,Máte pravdu." souhlasil nakonec.,,Ale..." rozeběhl se k plotu, za kterým byli auta.,,Na reinkarnaci nevěřím, ale tohle je přesný auto. Asi jsem se zamiloval."

,,Co prosím?" řekla Emily.

,,Promiň, ale tohle je věc mezi mužem a autem. Tebe samozřejmě miluju nejvíc."řekl.,,Musím ho mít."

,,Tak až tu uvidíš nějakého mužem tak řekni. Já tu totiž vidím jen kluka, co slintá nad autem. A nechceš si koupit auto, který ti vydrží dýl?" řekla Lydia.

,,Ne. Tohle má duši toho Jeepu předtím." Nakonec si ho tedy koupil. Ostatní mu dali krabici, ve které byla hromada lepících pásek, s nápisem "PRO PŘÍPAD NOUZE"

Boo ya

Toto je opravdový konec. Chtěla bych poděkovat všem, co tento příběh četli. Děkuji, vážně moc. :)

Love ya Maddie
PS: začínám psát nový příběh. Tak kdyby jste měli zájem, už je vydány prolog. 😇

DARKNESS - Teen Wolf FF ✔Where stories live. Discover now