kapitola 16.

2K 101 4
                                    

,, Do-dobře. Tak se měj. "vychrlila jsem ze sebe a zapadla do domu a běžela do pokoje.,, Pane bože co se to stalo? Theo mě políbil... Zase." řekla jsem si pro sebe. Nevím proč ale bylo to docela fajn, ale ne. Nemůžu k němu něco cítit. To nejde. Nad tou představou jsem se zastavila.,, Ne. To nejde. "řekla jsem nahlas.

,, Emily? Můžu?" ozvalo se za dveřmi.

,, Ehm.. Jo, jasně."řekla jsem a Stiles vešel. Posadila jsem se na postel a čekala až vejde. Nervozně jsem se posadila na postel a snažila se uklidnit.

,, Co nejde?"zeptal se Stiles a posadil se na opačnou stranu postele.

,,Ehm... nic."zalhala jsem mu. Zase. Musím stím přestat.

,, Prosím řekni mi pravdu. Moc Tě o to žádám. Už nevím co si počít, nebavíš se se mnou a já nevím proč. Prosím."řekl. Chvíli bylo ticho až pak jsem se z hluboka nadechla a řekla.

,,Dobře. Abych byla upřímná, ta atmosféra,která mezi námi je, je strašná. Chtěla jsem se ti omluvit, ale prostě to nešlo. Až ted když jsem byla s Theem venku jsem si uvědomila jak jste pro mě důležití. Hlavně po tom co mě políbil, možná ke mě něco cítí, ale já k němu ne. Přijde mi, že něco tají. "dokončila jsem svůj monolog a nervozně se na něj podívala.

,, Omluva přijata."řekl a objal mě.,, A můžu tě o něco poposit?"zeptal se. Souhlasně jsem kývla a čekal co z něho vypadne.,, Počkej... jen chvíli počkej a Já ti pak všechno řeknu." Váhala jsem. Ale pak jsem přikývla.,, Děkuju. A měla bys zavolat tátoj. Volal mě, že se ti nemohl dovolat."

,, Dobře."řekla jsem. Stiles se zvednul a odešel. Vytáhla jsem mobil a zavolala. Volali jsme si asi hodinu. Pak jsem se šla osprchovat. Sešla jsem dolů do obývacího pokoje, kde na gauči seděl Stiles a koukal se na nějáký film.

,,Můžu se přidat?"zeptal jsem se.

,,Jasně. Sluší ti to."řekl. Nechápavě jsem se na něj koukla a on se usmál jak měsíček na hnoji. Měla jsem na Sobě otrhané tričko Iron Man a k tomu černé trenky.

,, Když myslíš.... Na co koukáme?"zeptala jsem se.

,, Star Wars, ale bude to končit. Co si pak pustit nějakej horror? Táta bude dlouho v práci... tak.." horrory nemám moc ráda, ale když jsem sněkým přetrpým to.

,, Jo ... jasně a co?"

,, Co takhle V zajetí démonů?" souhlasně jsem kývla .,, Dobře já to najdu a ty bys mohla udělat popkorn."Stiles mě za ukoloval a šel hledat. Poté co jsem udělala popkorn jsem se usadila na gauči a přikryla se dekou. Stiles si sedl vedle mě a pustil film. Začátek dobrý, ale pak už to bylo horší. Víc jsem se namáčkla na Stilese. Ten se na mě s křívím usměvem podíval.,, Nezavírej furt ty oči. Neuvidíš to zajímavý."řekl. Hodila jsem po něm vražedný pohled. Z televize se ozval řev a já se chytla Stilese za ruku. Asi jsem jho držela tak pevně, že sykl bolestí. Potichu jsem se mu omluvila. Když film zkončil, byla jsem ten nejštastnější člověk na světě.

,, Emily vidíš co jsi mi udělala? Mám na ruce škrábance od tvých nehtů. To ses tak bála?"

,, Jo ... "řekla jsem uraženým tonem.,, A promiň ."

,, V pohodě... Co budeš dělat zítra? Jdeš ven s Theem?"řekl. Zjeho hlasu se dala poznat žárlivost.

,, Ne... nevím co budu dělat. Asi se budu připravovat do školy."řekla jsem . Stiles se na mě usmál.

,, Okay. Nevadí když půjdu se Scottem ven? "zeptal se.

,, Jako proč by mi to mělo vadit." řekla jsem.

DARKNESS - Teen Wolf FF ✔On viuen les histories. Descobreix ara