kapitola 19.

2K 94 14
                                    

Bylo pondělí, a já se vzbudila v půl sedmé. Tentokrát se mi nezdáli noční můry, takže jsem se pro jednou dobře vyspala. Vylezla jsem z postele a šla si dát sprchu. Nechala jsem na sebe téct vlažnou vodu a přemýšlela nad tím co se událo, nad Theem a tak nad vším. Když jsem vylezla se sprchy mířila jsem si to rovnou do pokoje. Tam jsem si pustila písničky a začala se přehrabovat ve skříni s oblečením. Začala mi hrát moje nejvíc oblíbená písnička (Simple Plan - Boom!) a já se začala vrtět do rytmu a potichu si zpívat. Oblíkla jsem si spodní prádlo a tmavě modré tričko. Teď už jsem si začala zpívat nahlas.

,, Stilesi.... laskavě neslintej."rychle jsem se otočila a uviděla jsem Stilese a šerifa jak se na mě koukají. Rychle jsem si překryla spodní část těla a hodila na ně face tipu.,, Dovolte, ale já jsem tu polonahá. Mohli by jste zmizet z mého pokoje????  " Když si KONEČNĚ všimli mého výrazu zavřeli dveře. Úlevně jsem si oddechla a oblíkla se, nalíčila a sepnula vlasy do ležérního drdolu. Šla jsem do kuchyně kde už seděl Stiles a šerif chystal snídani. Když si mě Stiles všiml lehce se začervenal. 

,, Dobré ráno... Chtěla bych se omluvit, jak jsem vás vzbudila. Já se vždycky nechám unést. Takhle si zpívám i na veřejnosti."řekla jsem a šla si pro kafe.

,, V pohodě. Příště si aspoň zavři dveře."řekl Stiles.

,, No promiň... Já je měla zavřený... to si pamatuji. Tys sis otevřel a ani nezaklepal."zvýšila jsem hlas.

,, No to teda... "

,, TAK. NECHTE TOHO OBA."zakřičel šerif.

,,Omlouváme se."řekl Stiles za nás oba.,, Máš pravdu. Bylo zavřeno."praštila jsem Stilese přátelsky do ramena. Šerif nám podal lívance a posadil se.

,,Emily... jestli nechceš jít do školy a zůstat ještě doma. Nechci na tebe nějak tlačit."řekl šerif.

,,Ne... V pohodě. Já to zvládnu. Zachvilku bych už nešla nikam."řekla jsem a dala si do pusy sousto.,, Máte je dobrý. " Stiles přitakal. Od úst mu spadl kousek lívanců. No, slušně řečeno, jeho neustále mlaskání připomínalo prase.,,Stilesi. Mohl by jsi jíst trochu normálně? Jsi jako prase co se cpe před porážkou."křikla jsem na něj. Šerif se začal nekontrolovatelně smát a já se k němu po chvíli přidala. Stiles na nás hodil vražedný pohled.

,, No promiň. Ale já mám strašný hlad. A mimochodem. Ty je děláš lepší."

,, Jenže ty máš hlad pořád. "řekla jsem a začala se smát na novo.,,A děkuju. Ale tvůj táta je má taky dobrý."

,, Děkuju ti, ale Stiles má pravdu. Máš je lepší. "řekl a dolil si kafe. Ještě chvíli jsme si povídali a pak jsme si došly pro věci.

,, Pojedeme tvým nebo mým?" zeptal se Stiles, když jsem scházela ze schodů.

,,To je jedno."řekla jsem.,, Teď jsem si vzpomněla. Nemám moc benzínu takže..."nevinně jsem se na něj usmála.

,, Okay. Tati, my už pojedem. Uvidíme se potom."houkl  do kuchyně.

,, Počkejte... Tady máte na svačinu."řekl a podal nám peníze.

,, Tak moment... jak to, že má Emily o pět babek víc než já?"řekl uraženě Stiles.

 Šerif protočil oči a povzdychl si. ,, Protože Emily je náš host a taky u ní vím, že to neutratí za hovadiny jako ty." Stiles chtěl něco namítnout, ale já ho včas umlčela.

,, Tak my děkujeme. A ahoj." Nasedli jsme do auta a vyrazily. Po cestě jsme se stavily v obchodě pro sváču a kafe. Šerif měl pravdu. Stiles to opravdu utratil za blbosti. Než jsme dojely ke škole, stihly jsme se pohádat. Hádka spočívala v tom, jestli je lepší Captain America nebo Iron Man.

DARKNESS - Teen Wolf FF ✔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن