kapitola 31. - Halloween 2/2

1.5K 70 11
                                    

,,No... no. B- byl tam n-nějaký kluk a a všechny zabil a a pak chtěl zabít i mě, ale pak jsem se probudila." říkala jsem. Všimla jsem si, že Lydia pořád kouká. Nakonec jsem se tam podívala a... Ne... to není pravda. Znovu jsem se rozklepala a oči se mi začali plnit slzami.,,M-musíme to říct ostatním."vykoktala jsem ze sebe a přešla k oknu.

,,Neboj, už jsem jim psala." řekla Lydia.

A opravdu. Pochvíli přišli. Stiles se ke mě okamžitě přiřítil a sevřel mě v objetí, které jsem potřebovala.,,Takže, už nemáme problém s tím, zjistit kdo je Bestie, zastavit Dread Doctors, ale i nějakýho magora, který vás chce všechny zabít. Takže... co budeme dělat?" řekla jsem a snažila jsem se, aby můj hlas zněl normálně.

,,Tohle je on?"zeptal se Scott. Přikývla jsem.,, Nebude lehké ho najít, ale mi to zvládneme. A asi by, jsme měli zrušit filmová večer."

,,No tak to v žádným případě. Už je to jednou domluvený, tak se to rušit nebude." utnula jsem jeho tok myšlenek.

U Lydie jsme sešli kolem půl deváté. Když jsme tam přišli, její obývák vypadal úplně jinak. Na zemi byli matrace s polštáři a přikrývkami. Bylo to nádherné a útulné hnízdo pro devět lidí. Asi nebyl dobrý nápad nechat výběr filmů na klucích, protože tam byly samí krváky. A jelikož jsem nehorázný strašpytel, celou dobu jsem se třásla strachy a drtila ruku.

Další den jsme měli užasnou snídani, kterou nám připravily kluci na způsob Anglické snídaně, podle Jacksona. U snídaně jsme se koukali na animáky, na naše přání. Pak jsme si udělali oběd a poté se každý vydal domů.

,,No konečně, moje nejmilejší sestřenice." radostně m objal Johnny, když jsem přišla domů.

,,Taky tě ráda vidím, omlouvám se, že jsem tady nebyla. Měli jsme to domluvený dlouho."řekla jsem a nalila si džus.,,Dáš si taky?" on přikývl.,, Hádám, že táta tě nechal tady."

,,Jo... vždyť ho znáš. A povídej, co je novýho. Strašně si vyrostla, pamatuji si tě jako malou potvůrku." řekl. Potvůrko, to mi neřekl strašně dlouho. Já byla potvůrka a ona zrůdička. Byla to taková naše hra. Povídali jsme si strašně dlouho.

,,A jak dlouho se zdržíš?" zeptala jsem se, mezitím co jsem chystala večeři.

,,Asi měsíc, podle toho jak se šéf rozmyslí." řekl. Nikdy mi přesně neřekl, co dělá a teďka to nebylo jiné. Po nějaké době jsem si na to zvykla, ale pořád mě to štve. To už přišel i táta, se kterým jsem se společně navečeřeli a šly se ven projít.,,Co kdybych pozval zítra tebe a tvoje kamarády na Brunch? Aspoň bych je líp poznal."

,,Myslím, že by to šlo. Ještě se jich zeptám." jakmile jsem to dořekla, tak jsem jim napsala.,,No vypadá to, že Můžou všichni, kromě Malii, ta má něco s rodinou, Jackson si zajišťuje něco kvůli škole a Liam s Nicol už mají plány spolu." řekla jsem.

,,Jasně nevadí. Aspoň si líp proklepnu toho Stilese." řekl. Pak už jsme šli domů. Šla jsem se osprchovat a do postele. Kolem půlnoci jsem ucítila, jak se moje postel zhoupla pod vahou, něčího těla. Otočila jsem se a uviděla jsem usmívajícího Stilese.

,,Promiň." šeptl. Poté si lehl a já si lehla na jeho hrudník.

***

Byli jsme zrovna na Brunchy a povídali si, když jsem si všimla, že Scott a Malia začali kašlat.

,,Promiňte... musím si odskočit." řekla Kira a Scott najedou a odběhli na toalety. Rychle jsem se zvedla a šla za Kirou. Scott se ani neobtěžoval a šel s Kirou na dámské záchody.

DARKNESS - Teen Wolf FF ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat