kapitola 24.

1.7K 83 7
                                    

Byl pátek a Lydia, Kira, Já a Malia jsme jeli do obchoďáku. Lydia byla jak šílená, běhala na těch vysokých podpatcích jak já nevim co.

,,Lydie zpomal... Nechápu jak to že jsi rychlejší než my. Když my máme tenisky." stěžovala si Kira.

,,To je lehký. Prostě chci ty nejlepší plesový šaty. Znám tady jeden obchod, kde mají fakt nádherný. Takže hejbněte."řekla a ještě zrychlila. S holkama jsme se na sebe podívali a očividně nás napadl stejný nápad. Rozeběhli jsme se a tím ji předběhli.,,Hele..." to už nebylo slyšet její klapání bot.,, Když vy takhle... tak jí taky."držela si boty v ruce a běžela s námi. Když jsme byly u obchodu všechny jsme hlasitě vydýchávali a smáli se.

,, Jdem? "zeptala jsem se netrpělivě. Na Lydiin vkus mi ten obchod přišel trochu, no... Trochu ošumtělé.,, Lydie? Nechci nic říkat, ale tohle bych do tebe neřekla. ''

,, No vidíš. Nesuď knihu podle obalu." usmála se.

,, Wow. " řekli jsme v úžasu. „Lydie, tenhle obchod je naprosto dokonalý."řekla jsem a začala se rozhlížet po mých šatech. „Kolik času máme než půjdeme ke Kadeřníkovy?"

,,Asi dvě hodiny." řekla Lydia.

,,Super." vrhly jsme se na ty nádherný šaty a vyzkoušely jsme jih nejmíň tisíc. Asi po hodině a půl jsme si každá vybrala šaty s botkami. Zaplatili jsme a šly ke Kadeřníkovy . Tam jsme si nechali udělat opravdu fantastické účesy. Všechny jsme odjely k Lydii domů, tam nás pak vyzvednou kluci.

,,Holky... tenhle ples bude úžasný. My máme nádherný šaty botky a jediné o nám zbývá je make-up. Tak kdo jde první?"zeptala se Lydia.,,Tak Mal... pojď první."řekla a Malia se na nás zděšeně podívala. Asi po deseti minutách s tím byla Lydia hotová a pak jsme byly na řadě já s Kirou. Vypadali jsme úchvatně. Když jsme si oblíkali šaty, ozval se zvonek.

,,Dojdu tam..."houkla jsem na holky, které zrovna pomáhali Lydii se šatama. Seběhla jsem po schodech dolů, otevřela jsem a tam stál nějaký kluk v saku.,,Přejete si?"zeptala jsem se. Ten klučina na mě nechápavě koukal a pak konečně promluvil.

,,Ahoj... ehm.. Já jsem Jackson Whittemore, hledám tu Lydii Martin. Co si pamatuji bydlela tady."řekl.

,,Pojď dál, hned ti jí zavolám."řekla jsem a zavřela jsem za ním dveře.,,Lydie??? Máš tu návštěvu."řekla jsem. Mlčky jsme čekaly než příjde.

,,Jacksone... co... co tady děláš." řekla a vražedně na něj koukala.

,,Já... přijel jsem, abych všechno napravil. Jak jsem ti neodpovídal na textovky, emaily na zmeškaný hovory... prostě na nic. Nepřijel jsem, ani když měla Alison pohřeb. Jen prosím... odpusť mi." Moc ho neznám, ale bylo mi ho líto.

,,Pojď si o tom promluvit někam jinam."řekla Lydie. Odešly na zahradu a holky mi pomohli do šatů.

,,Kdo je to?"zeptala jsem se jich. Ty jen pokrčily rameny a šly se mnou dolů si pro vodu. Stály jsme v kuchyni a bavily se o plese.

,,Odpustím ti... ale pamatuj, že odpouštím jen dvakrát. Jednu svojí šanci si promarnil."řekla.,, Koukám, že na ples si se oháknul, takže jdeš jako můj doprovod. A kluci už by tady měli být." řekla a podívala se na hodiny.,, Jo, jsem to ale trubka. Jacksone tohle jsou Malia, Kira a Emily. Holky tohle je Jackson... můj bývalý přítel." všichni jsme se seznámily a už jen čekaly až přijedou kluci. Asi po deseti minutách konečně dorazily. Byla jsem nahoře a ještě si brala věci do kabelky.,, Emily, jedeme napřed. Stiles tu na tebe počká." křikla na mě Lydia. Sešla jsem dolů a tam na mě čekal Stiles. Ten když jsem scházela dolů na mě koukal jako kdyby mě viděl poprvé.

DARKNESS - Teen Wolf FF ✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt