BÖLÜM

175 5 13
                                    

Bölüm şarkısı= Sagopa Kajmer- 366. Gün

~Defne'den~

Sabah erkenden kalktım. Kahvaltıyı hazırlayıp Deniz'i uyandırdım. Kahvaltımızı yaptık. Üzerimi giyindim. Beraber aşağıya indik. Gökhanlar da geldi. Sessizce yolda yürüdük. Gökhan hiç konuşmadı. Düşünceli görünüyordu. Okula geldik. Kafeteryaya su almaya indim. Gökhan'ı bi kızla gördüm. Masada iki tane çay vardı. Kız Gökhan'ın elini tuttu. Gökhan hiç bi şey yapmadı. Gökhan beni fark etti ve kızın elini bıraktı. "Ben yokmuşum gibi devam et." dedim. Masadan kalktı ve peşimden geldi. Kolumdan çekti ve kendine döndürdü. "Ya ne yapıyosun ya?!" dedim. "Defne sandığım gibi değil. O benim eski sevgilim."dedi. "İyi tamam. Artık yeni sevgilin olsun. El ele tutuşmalara da başlanmış!" dedim. "Hayır Defne. Ben sadece seni seviyorum." dedi. "Beni sevdiğin için mi onun elini tutuyosun?!" dedim. Onu dinlemeden gittim.

*********
Eve dönüş yolunda Gökhanla yine tartıştık. "Sürekli tartışmayalım ya" dedi Gökhan. "Ne yapalım da tartışmayalım. Ayrılalım mı?"dedim. Cevap vermedi. "İyi o zaman ayrılalım." dedim. Koşarak eve çıktım. Odama kapanıp ağladım. Akşam kimseye bi şey demeden evden çıktım. Sigara içmeye başladım. İlk başta kötü geldi ama içtikçe güzelleşti. Telefonuma mesaj geldi. Berkay'dan dı. "Sigara içmeyede mi başladın?" diye mesaj attı. "Siktir." diye mesaj attım. Daha cevap vermedi. Saat akşam 10 falan oldu. İki paket daha sigara aldım. Sonra eve geldim. Odama girdim. Şarkı dinledim ve hıçkıra hıçkıra ağladım. Su içmek için mutfağa gittim. Birbirimizle konuşmuyorduk. Kayra ve Deniz bile...

*******
Sabah okula beni beklemeden gitmişlerdi. İlk derse geç kalınca ben de derse hiç girmedim. Kafeterya da oturuyordum yanıma adam geldi. "Naber fıstık?" dedi. "Sen bi gitsene ya!" dedim bağırarak. "Gitmiyorum." dedi. Masadan kalktım. Peşimden geldi. "La bi siktir!" dedim. "Atarlı ve sexy" dedi. "Terbiyeni takın. Tabi sende o da yoktur." dedim. "Komik ve zorlayıcı. Tam benim istediğim gibi. Sana taktım." dedi. "Ya bak.harbi git. Sinir ediyosun beni ya." dedim. "Tamam şimdilik gidiyorum. Ama akşam görüşücez. Telefon numaranı versene?!" dedi. Orta parmak kaldırıp "Al bu telefon numaram. Ayrıca görüşmeyelim bi daha." dedim. Önüme döndüm. Karşımda Kayra duruyordu. Bi şey demeden gittim. Eve dönüş yolunda takip ediliyomuş gibi hissettim. Hızlıca kendimi eve attım. Odama gittim. Erkenden uyudum.

*******
Sabah okulda yine o çocuk beni buldu. "Ben Mert." dedi. Onu sallamadan sınıfıma gittim. Gökhan o kızla konuşuyordu ve bu benim moralimi epeyce bozdu. Ama ayrılan bendim. Malım çünkü. Çıkışta Mert yine peşime düştü. "İstersen seni evine bırakabilirim." dedi. "Çok şükür yürüyebiliyorum." dedim. "Numaranı versene konuşuruz." dedi. "La bi siktir git!" diye bağırdım ve yoluma devam ettim. Peşimden geldi. Hemen eve gittim. Ve kendimi yine odama kilitledim. Yemek yemedim. Ama çok acıkmıştım. İçeriden bizimkilerin gülüşleri geliyordu. Susamıştım. Ve susuz kalamayacağım için mutfağa gittim. İçeri girdiğim anda ortam sessizleşti. Bana fazlalıkmışım gibi baktılar. Bende onlara olabildiğince duygusuz baktım. Deniz bile benimle konuşmuyordu. Zaten artık onların yüzüne bile bakmıyordum. Gòrmüyorum onları. Onların beni görmediği gibi. Sevmiyorlardı yani beni. Zaten beni kim sevdiki. Sahte arkadaşlıklardı benimkiler. Ya ben haksız oldum. Ya onlar. Cidden artık yoruldum. Kendimden nefret ediyorum. Gökhan da gitti. Kim kaldı beni koruyup kollicak. Kimin yanaklarını sıkıp saçlarıyla oynicam. Ben onu hala çok seviyorum ama. Bende dışarı tenis oynamaya gittim.

~Deniz'den~
Defne dışarıya çıktı. Tenis oynamak  için.Gökhan da içmeye gitti. Kayra barfix yapmaya başladı. Böyle baklavaları daha güzel görünüyoo. Ben de tekwano yapıyorum. Su resim yapmaya başladı. Ama varya çok güzel çiziyo. Alp de gitar çalmaya başladı. Defne desen yaşıyo mu belli değil. Bi tenis oynuyo.Gökhan bazen içmeye gidiyo. Cidden niye ayrıldı bu mallar yaa. Of bak yine sinirlendim. Kayra yanıma geldi ve "Balıımm" diye bana yavşamaya başladı. "Ne istiyosun Kayra?" diye sordum. "Aaaa sevgilimede mi yavşayamicam." dedi. Bende onu dudağından öptüm. "Hadi aşkım ben dışarı çıkıcam. Görüşürüz." dedi ve ardına bile bakıp ona 'görüşürùz' bile dememi beklemeden gitti. Bende film izlemeye başladım. Aynı zamanda Defne'yi stalklıyordum. Whatsapp durumu "." ve profil resmi siyah. Malak işte. Seviyosan ayrılmican kardeeeşşş. Ben filmi izlerken kapıya bi hayvan dayandı. Kapıyı açıp karşımdakinin kim olduğuna bile bakmadan "Ne var ne?!"diye bağırmaya başladım. Ve karşımda ağlamaktan gözleri kızarmış bir adet Asya Oruspusunu gördüm. "Buyur? Niye geldin?" dedim. "Gökhan evde mi?" diye sordu. "Yok o cehennemin diblerinde takılıyo." dedim. Bana tip tip baktı ve ağlamaya başladı. "Ne ağlıyon kızım. Zaten senin yùzünden ayrıldılar sevinsene!" diye bağırdım. "Ayrıldı ama o hala Defne'yi seviyo. Ben ona çok aşığım ama" dedi. "La bak bi git işine. Ne yapim yani seninld oturup ağlimmi. Ağlarsam sana değil Defne ye ağlarım be. Ben onun kankasıyım işte yani öyleydik. Ama o düzelince yine öyle olcaz. Bak yine sinirlerim zıpladı. Bi daha buraya gelme!" diye bağırıp kapıyı yüzüne kapattım.

Bizim TayfaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin