KÜSMEDİMKİ

316 18 0
                                    

~Gökhan'dan~
  Defne'yi aradım ama cevap vermedi bende ona mesaj olduğum yeri mesaj atıp buraya gelmesini istedim. Tamam yazdı. Ondan özür dilicem. İçimde kaldı. İnşallah affeder. Defneyi gelirken gördüm. Kolay bulabilsin diye kalabalık bir yer seçtim. Defne geldi
- Merhaba dedi
- Merhaba . Burası çok kalabalıkda biraz uzaklaşabilirmiyiz. Kalabalıktan pek hoşlanmamda. Dedim
- Gel gidelim. Bende sevmem dedi. Bir tane ortak yanımızı buldum. O değilde ben neden ortak yanımızı arıyorumki. Gerizekalıyım cidden. Boş bir sokaka gittik. Neredeyse hiçkimse yoktu.
- Beni buraya neden çağırdın, diye sordu ,elimi enseme koydum. O zaman çok tatlı gözüküyomuşum.
- Şeyyy. Ben senden özür dilicektim. Hani seni korkuttumya dün. Özür dilerim. Ya kusura bakma çok öküz davranıyorum. Belki kötü bir özür dileyiş olabilirim çünkü daha önce hiçkimseden özür dilememiştim. Lütfen beni  affet. Dedim. Bana şaşkınca baktı ve güldü.
- Ben sana küsmedimki. Sadece trip atmıştım.dedi.
- Yani küs değilmisin.
- Evet. Küsmedim. Dedi .
- Tamam süperrrrr. Dedim
- Hadi gidelim dedi
Yolda ilerlemeye başladık.
    ~Defne'den ~
Gökhan benden özür diliyince çok şaşırdım. Ben şok ben iptal. Önceden benden hiç kimse özür dilememişti. Gerçekten çok şaşırdım. Ama çok sevindim. Neyse belli etmim. Götü kalkmasın. Sonunda eve geldik. Gökhan evine gitti. Bende eve gittim. Kapıyı yaklaşık 10 kere çaldım. Açmadı. Telefonunu aradım açmadı. Çok endişelendim. Hemen aşağıya Kayra'nın yanına gittim. Onlardaki anahtarı aldım . Kapıyı açtığımda Deniz'in uyuduğunu gördüm. Ay kalpten gidiyodum. Bende gidip yattım.

Bizim TayfaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin