NE SAKLIYORSUN!

189 11 0
                                    

~Deniz'den~
Sabah uyandığımda her yerim ağrıyordu. Feci. Varya anlatılmaz yaşanır. Ve Kayra yanımda yoktu. Mutfağa doğru ilerledim. Kayra kahvaltılıkları masaya koyuyor ve Gökhan'da bardak çıkartıyordu. Oha inanamıyorum! GÖKHAN İŞ YAPİYO!!! Neyse bu kadar şaşırma yeter. Suyunu çıkarmim. Kayra beni gördü ve yanağımı öptü "Günaydın aşkım." dedi. Ayyy. Yerim ben onu. Defnenin üzerinde tepinerek onu uyandırdıktan sonra birlikte kahvaltı yaptık. Kayra sürekli telefonu ile ilgileniyordu ve bu benim gözümden kaçmadı. Öğrenirim ben bu işi. Kahvaltının ardından T.V. izledik. Kayra'nın telefonu çaldı. Arka odaya doğru ilerledi. Bende çaktırmadan gittim. Sabahleyin telefonuna özel numaradan "Deniz..." diye başlayan bir mesaj gelmişti. Kapıya kulağımı dayadım ve dinlemeye başladım.

"Ne var!"
"Bana şu lafı söylemeyi bırak!"
"Bıktım lan senden. Sen nasıl bir belasın!"
"Eğer onların kılına zarar gelirse seni s*kerim. Onlara birşey olursa sen bitersin!"

Neydi şimdi bu? Ben bunu öğrenirim. O odan çıkmadan içeriye doğru gittim ve rahat bir pozisyon aldım. Ardından Kayra geldi. Defne yine herzamanki gibi telefon ile mesajlaşıyordu. Beyza adında ortak bir arkadaşımız var. Kız yıkılıyor. Ben onunla görüşmüyorum artık ama Defne sürekli mesaj atıyo yada konuşuyor. Kabul etmeliyim ki Defne Beyza'ya daha yakın. Yani onlar BFF. Eskiden bir söz vermişler biribirlerine hiç ayrılmayalım demişler. Valla helal olsun. Sözlerini tutuyolar. Ardından Kayra geldi. Defne ve Gökhan asosyale bağlamıştı, Kayra'nın birşeyler düşündüğü belliydi. Ben öğrenirim bunu. Kayra tuvalete gitti. Ardından telefonuna mesaj geldi. Özel numaradandı.
"Selam." yazıyordu. Küçük çocukların numara çevirip oynun oynadığını düşünüp "Sen kimsin?" yazdım. Ve gelen mesajla şok oldum. "Aa beni hatırlamadın mı Kayra'cım. Benim aşkın". Ve o an sinirlerim tepeme çıktı. Kayra diye bağırdım. Hemen geldi ve "Ne oldu aşkım?!"dedi. Yalana bak. "Senin kaç tane aşkın var!"dedim sinirle."Sadece sen." dedi. Telefonuna gelen mesajı gösterdim şok geçirdi. Gökhan'a da sinirlendi. Artık bende sabır kalmadı. "Ne saklıyorsun sen benden! Hani biz asla biribirimizden asla birşey saklamicaktık!" dedim ağlayarak. Sinirimi ağlayarak çıkarıyordum. Defne ise hiçberşey anlamamış aval aval bakıyordu. Gökhan orta sehpanın önüne bağdaş kurarak oturdu. Eliyle yanını işaret etti. Birlikte orta sehbanın kenarına oturduk. Gökhan anlatmaya başladı.
"Deniz. Öncelikle Kayra senden birşey saklamıyor. Beni dinle o zaman herşeyi anlayacaksın. Kayra istersen sen anlat." dedi. Kayra kafasıyla onayladı ve konuşmaya başladı.
"Biz bir mallık yaptık. Bundan 2-3 sene önce Aylin ve Çağla diye iki tane kızla tanıştık. Ve onlara aşık olduk. Bunlar böyle başı belada kızlardanmış. Onlar yüzünden birçok kez hastanelik olduk. Aylin Gökhan ile ben ise Çağla ile çıkmıştım. Zamanla onları daha iyi tanıdık. Aylin çok acımasız güzelliği ile herşeyi elde edebileceğini sanan bir kızdı. Çağla ise çok kötü biriydi sürekli yalan söylerdi. Çok bencildi ve bir sürü kötü alışkanlıkları vardı. Sonra biz ayrılmak istedik ama onlar peşimizi bırakmadı. Aylin'in Emre adında ki abisi ve Çağla'nın kuzeni Semih sürekli yolumuzu kesmeye başladı. Aylin ve Çağla ise bizi özel numaradan rahatsız etmeye başladılar. Deniz senin gördüğünde oydu. Yani bizim bir suçumuz yok. Lütfen beni affet."dedi. Ben ona kıyamam ki. "Gel buraya şapşik." dedim ve kollarımı açtım. Sonra sıkıca sarıldık. Saçlarımın arasından "Çok özür dilerim aşkım." diye fısıldadı. Sonra ayrılıp sehpanın yanı oturduk. "Ama dikkatli olmalıyız. Onlar sizi biliyor. Alp ve Su'dan haberleri yok. Deniz ve Kayra'nın çıktığını biliylorlar. Ve en kötüsü. Defne ile beni sevgili zannediyolar." dedi Gökhan. Defne bir el hareketi çekti ve "He b*k" dedi. Defne'yi sinir etmek için "Aslında olabilirsiniz." dedim. Bana öldürücü bakışlar attı ve bende ina dilimi çıkardım. Geç de olsa sevcekler biribirlerini biliyorum ben onları. Su ve Alp ile bugün görüşmedik. Ama ben Kayra'ya trip atcam. Banane. Aslında bir suçu yok. Akşam biraz ders çalıştık. Çünkü yarın okul var. Kahretsin. Yatağıma girdiğimde yarın ne giyeceğimi düşünmeye başladım. Ve o sırada uyudum.

*********
Bölüm geç ve kısa oldu. Üzgünüm. Sizleri seviyorum.

Bizim TayfaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin