SUPRİZ

136 10 0
                                    

~Defne'den~
Yüzüme küçük küçük öpücükler konduran Gökhan ile uyandım. "Günaydın güzelim." dedi gözlerimi açınca. Gözlerimi biraz daha ovuşturdum. Esneyerek "Günaydın." dedim. Odaya biri geldi. Gelen Kayra idi. "Kahvaltı hazır." dedi Kayra. Ve gitti. "Sen git ben elimi yüzümü yıkayıp geliyorum." dedim. Gökhan gitti. Üzerimi değiştirmeden aşağı indim. "Yarın kahvaltı sizde." dedi Deniz. "Tamam." dedim. Kahvaltı yaptık. Masayı toplamada yardım ettim. Sonra beraber asosyale bağladık. Kafam Gökhan'ın dizlerinde , bacağım ise Su'yun altın. Karşıda ise Deniz'in ayakları Kayra'nın üzerinde. Alp ise tekli koltukta. Alp, Kayra, Gökhan ortak bir oyun oynuyo sanırım. Çünkü Alp sürekli "Siktim ebeni Gökhan.","Geber Kayra" gibi şeyler söylüyordu. Bende Beyza ile mesajlaşıyordum. Gökhan ile çıktığımı söyledim. Onun zaten bir sevgilisi var. Bugün sevgilisinin yazlığına geliceklermiş. Beyza'nın işi çıktı. Mesajlaşcak kimse yoktu. Telefonumda oyunda yok mq. Var ama sevmiyorum. Müzik dinlesem odama gidip kulaklığımı almaya üşeniyorum. Kardeşim bana mesaj attı.

Kimden: Bonus Kafam
Ne yapion la mal.

Kime: Bonus Kafam
Ablanla konuştuğunun farkında ol. Yoksa anneme sevgilin olduğunu, bazen kavga ettiğini, ve küfür ettiğini söylerim. Şimdi o soruyu düzgünce sor.

Kimden: Bonus Kafam
Ne yapıyorsun ablacığım.

Kime: Bonus Kafam
Bi şey yapmıyorum. Annem yanında mı?

Kimden: Bonus Kafam
Evet.

Kime: Bonus Kafam
Telefonu anneme ver.

Kimden: Bonus Kafam
Hayır. Karı mesajlarımı okur. Sevgilimi öğrenir.

Kime: Bonus Kafam
Nasıl gidiyo. Bak sevgili yaptın diye derslerin düşmesin. Annem seni düşürür yoksa.

Kimden: Bonus Kafam
Benimkiler iyi de seninkiler nası. Sevgili yap kendine. Evde kalcan. Seninle uğraşamam evdeyken.

Kime: Bonus Kafam
Sen beni ne sandın gerizekalı. Bemde evde kalcak göz var mı? Benim baklavalı sevgilim var. Şimdi kes.

Kimden: Bonus Kafam
Adı ne?

Kime: Bonus Kafam
Gökhan.

Kimden: Bonus Kafam
Şimdiden Allah sabır versin.

Kime: Bonus Kafam
O sabır senin götüne girsin. Anneme söyle sevgili yaptığımı

Kimden: Bonus Kafam
Babama söylim mi?

Kime: Bonus Kafam
Söyle istersen. Ben büyüdüm. Beni normal karşılarlar. Ama seni bilmem. Şimdi sus ve sana dediğim görevi getir. Görüşürüz.

Kimden: Bonus Kafam
Ayyy. Bb.

Annem aradı. Söyledim. Babamda biliyor. Artık kimse engel olamaz. "Akşam bara gidelim." dedi Alp. "Benim gelesim yok." dedi. Su. "Benimde." dedi Kayra ve Deniz. "Bizimde." dedik. "Çok sıkıcısınız." dedi Alp. "Benim bir şey yapasım yok ama böylede çok sıkılıyorum." dedim. "Televizyonda da bir şey yok. Ne yapcaz ki?" dedi Deniz. "Offf." dedi Su. "Alışverişe gidelim." dedi Deniz. "Of. Her zaman yaptığımız şey." dedim. Biraz yorgun hissediyorum. Su kalkınca bacaklarımı daha da uzattım. Gökhan saçlarımla oynamaya başladı. "Sinemaya gidelim." dedi Alp. 'Tamam." dedik. Siyah pantolon siyah düz t-shirt giydim. Belime kırmızı siyah gömleğimi bağladım. Parfümümü sıktım ve saçlarımı dağıttım. Deniz'in arabası ile gittik. Su ise Alp'in arabası ile gitti. Kendimi kötü hissetmeye başlamıştım. Bu aralar daha da sıklaştı. Hiçbir şey yapmama rağmen yorulmuştum. Sinemaya gittik. Ama ben filmin adına bile.dikkat etmedim. Zaten filmide izlemedim. Eve gelince direk odama gittim. Uyumaya çalıştım ama uyuyamadım. Deniz yanıma geldi. " Ne yapıyon la mal." dedi. "Bi şey yapmıyorum." dedim. "Aşağı gel."dedi. Zorla aşağıya indim. İnadı inat. Cidden çok sıkıldım. Deniz'i ikna edip dışarı çıktık. Beraber geziyorduk. Birden karşımda Beyza'yı gördüm. Yanına gittim. Ona sarıldım. Gerçekten çok özlemişim. Sevgilisi yıkılıyo. Çok tatlılar. Çok yakışmışlar. Biraz sohbet ettik sonra eve döndük. Yine sıkılmaya başladım. Yine kötü hissedim. Yorgunluk falan değil. Odama çıktım. Camı açtım. Nefes alamıyordum. Yine. Bıkmıştım. Elimi kalbimin üzerinde gezdirdim. Belki rahatlarım diye. Ama hiç bir işe yaramadı. Git gide kötü oluyordum. Derin derin nefes alıyordum. Bi kere başarmıştım. Yine başarabilirdim. Kendimi zorluyordum. Ama zorladıkça daha kötü oluyordum. Bayılacaktım. Anlıyordum. Odama biri girdi. "Napion la mal." dedi ses. Bu ses Deniz'in sesiydi. Cevap veremedim. Yanıma geldi. "Defne sakin ol." dedi. Nasıl.sakin olabilirim. "Düzenli nefes almaya çalış." diyordu. Yapamıyordum. "Defne benim yanımda yapma." dedi. Sesi titriyordu. Cidden ağlıyormuydu. Hiç ağlamayana Deniz'den bahsediyoruz. Kesin buna bi şey oldu. Büyü falan mı yaptıkar acaba."Defne. Nefes almaya çalış." dedi. Daha kötü oldum. Gözlerimi kapattım. Nefes almaya çalıştım. Ama yine beceremedim. Daha da halsizleştim. Ağırlığımı istemeyerek elimde olmadan Deniz'e verdim. "GÖKHANN!"diye bağırdı Deniz. Vucüdumdaki tüm hakimiyetimi kaybetmeye başladım.

~Gökhan'dan~
Deniz'in sesiyle yerimizden sıçradık. Defne'nin odasına gitmişti. Kayra ile koşarak Defne'nin odasına gittik. Defne yine bayılmıştı. Tam bayılmamıştı ama bayılmak üzereydi. Önünde dizlerimi yere koydum. "Defne. Aç gözlerini. Defne bayılmadığını biliyorum." dedim. Yani sanırım bayılmamıştı. Deniz Kayra'ya sarılmış ağlıyordu. "Defne hadi güzelim. Hadi be bu sefer bayılma. Beni duyuyormusun? Duyuyosan kafanı salla." dedim. Bende ağlicak duruma gelmiştim. Deniz'in bir sorusu ile zaten beni beynimden vurulmuşa döndüm. "Ölmez dimi?" diye sordu. Deniz'in içinde ki korkak kız çocuğu çıktı. Kayra'ya. "Saçmalama Deniz. Ortada hiç bir şey yok. Açlıktandır belki o yüzden sus şimdi." dedi Kayra. Defne başını salladı. Ona sarıldım. O an tüm ağırlığını bana verdi. Yatağına yatıracaktım. Ama eğer onu bırakırsam yere düşerdi. "Kayra yardım et. Şu yatağı aç." dedim. Dediğimi yaptı. Defne'yi kucağıma aldım ve yatağına yatırdım. Alp ve Su da gelmişti. Yeni fark ettim. Deniz hemen Defne'nin yanına geldi. "Defne uyan." dedi. Kayra geldi "Aşkım bırak dinleniyo." dedi. "Uyanarak da dinlenebilir." dedi Deniz. "Gel biz terasa gidelim." dedi Kayra ve Deniz'i götürdü. "Bizim yapabileceğimiz bir şey yoksa bizde gidelim" dedi Alp. "Yok." dedim. Alp ve Su' da gitti. Çok korkutuyo beni. Her zaman ona bi şey olacak korkusu. Ama ondanda  vazgeçemiyorum.
       Yine Defne'ye bakıyordum. Saat 19:30. Bayıldığında yaklaşık 19:00'dı. Yarım saatten beri kendinde değil. Gözlerini açar gibi oldu. Hemen elini tuttum. "Ben burdayım." dedim. Sandelyeden kalkıp yanına oturdum. Kalkmak istedi. Kalkmasına yardım ettim. Bana sarılmak istedi. Ona yaklaştım ve bende ona sarıldım. Yanağımdan öptü. "Hadinsen biraz daha dinlen." dedim. "İstemiyorum. Yatalak hasta değilim." dedi. Biraz dışarda gezindik. Eve gelir gelmez yattık. Zaten saat geç olmuştu.

Kısa bölüm oldu. Kusura bakmayın diğer bölümü uzun yazmaya çalışıcam. Sizleri seviyorum. Lütfen vote ve yorum

Bizim TayfaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin