YENİ ARKADAŞLAR

319 13 0
                                    

Sabah kalktım. Deniz tabiki uyuyodu. Hayvan. Deniz'in üzerinde tepinerek onu uyandırdım. Göt kafa uyanmadı. Aklıma manyak bir fikir geldi. Evet arkadaşlar suyun kaldırma kuvvetini kanıtlayacağız yanında duran sürahiden bardağa su koydum. Bardaktakin suyu Deniz'in kafasından aşağı döktüm. Hemen ayağa kalktı.
- SEN NE YAPIYOSUN DEFNE!!!diye bağırdı.
- Şeyyy... Suyun kaldırma kuvvetini deniyodumda dedim ve kahkahayı bastım. Odaya gidip üzerimi giyindim. Ben giyinirken sürekli " mal salak gerizekalı " gibisinden hakaretler söylüyordu. Üzerimi giyindim. Kapı çaldı.
- Deniz sen bakkkk !!! Diye bağırdım. Çünkü o sırada saçımı topluyordum. Üzerimde çiçekli pek kısa olmayan bir elbise vardı. Bende saçımı toplayıp onların yanına gittim. Ayağıma biraz topuklu beyaz bir ayakkabı giydim. Kapıda Gökhan vardı.
- Kayra nerde? Diye sordum
- Evde hazırlanıyo.
- E ne bekliyoruz hadi gidelim. Dedim. Bereber aşağı indik. Deniz herzaman ki gibi hayvanca kapıyı çaldı. Kayra kapıyı açar açmaz Deniz'in dudaklarına yapıştı.
- Gidin başka yerde yiyişin. Dedim. Gökhan' da
- Bencede. Dedi. Sonunda yiyişmeyi bitirdiler. Yolda ilerlemeye başladık. Yolda ilerlerken Kayra Deniz' in beline girip onu kendine çekti. Birden bende belimde bir el hissettim. Gökhana baktım.
- Ne yapıyorsun sen mal! Dedim. Soruma cevap vermedi. Sonra soruma cevap verdi
- Beline giriyorum. Dedi
- Onun bende onun farkındayım. Neden belime giriyosun!
- Çünkü yoldan serseriler geçiyodu ve gidirken sürekli size bakıyodu. İstersen beline falan girmiyim, bende gideyim, senide yolda siksinler.
- Ya ne kadar mal ve fesatsın ben kendimi koruyabilirim.
- Evet bencede o elbiseykekendini çok güzel korursun. Malsın! Seni o elbiseyle çok güzel sikerler sende kendini korursun dimi! Bacakların falan açık açık. Tövbe Tövbe.
- Off ya saydırman bittimi! Dedi!
- Evet bitti. Dedi. Bi tane vurdum. Ama o kaslı vücüdünda sadece küçük bir sarsıntıydı. Herneyse okula gittik. O gıcık dersleri dinledik. Çıkışta Gökhan ve Kayra bir çocuğun yanına gittiler. Bizde onları takip ettik. Çocuk gerçekten çok yakışıklıydı. Adı Alpmiş. Hepberaber yolda giderken eski okul arkadaşımız( Denizle benim arkadaşım ) Su yu gördük. Onunla Kayraları tanıştırdık. Alp gözlerini Su'dan ayıramadı. Beraber yolda gidiyorduk. Alp ve Suda bizim mahallede oturuyormuş. Süperr. Okul çıkışına giderken Alp
- Nereye gidiyorsunuz benim arabam var ben sizi bırakırım. Dedi. Woww bir de zengin. Alp Su' ya ön kapıyı açtı. Arabanın tam ortasında bebek puseti vardı. Arabanın tam ortasında. Kayra
- Kızlar nere oturcak? Dedi.
- Kucağınıza. Dedi. Kayra Denizi kucağına oturtturdu. Gökhan beni birden kucağına çekti. Ne olduğunu anlamdım
- Malmısın! Elbisem var.
- Evet farkındayım .
- Beni sinirlendiriyosun!
- Seni sinirlendirmek hoşuma gidiyo. Dedi. Bende ona trip attïm. Sırtımı döndüm.
- Bana trip atma Defne dedi Gökhan
- Sana trip atmak hoşuma gidiyo dedim
Karabiber tuz göt oldun sus! Saçlarımı okşadı. Ellerini belime koyup sıkıca sarıldı.
- Ya napiyoisun!?
- Seni gıcık ediyorum.
- Neden beni gıcık ediyosun?!
- Çünkü bana trip atıyosun. Ve eğer bana trip atmayı kesmessen seni öpücem.
- Tamam ya ne tripi ama yeterki öpme. Dedim ve yanağıma çok yumuşak bir buse kondurdu. Ayyy çok güzeldi. Ama ona belli etmemek için
- Yuh! Öküz! Salak! Gerizekalı! Mal! Diye hakaretler saydırdım. O da güldü. Gerizekalı mal.
- Hmmm. Bence çok güzeldi. Sen tekrar trip at ben seni yine öpim. Yanakların çok güzel. Yanakların böyleyse dudaklarını düşünemiyorum.
- Ya mal!
- Ne oldu o tatlı yanakların kızardı. Yoksa seni hiç erkek öpmedimi?
- Evet öpmedi tamam mı! Şimdi bu konuyu kapat!
- Tamam ama şunu bil bana her trip attığında seni öpücem belkide dudaklarını öperim. Dedi. Ve bende ona tokat attım. Arabada son ses müzik vardı o yüzden ki se bizi duymadı.
- Bir daha yapcakmısın !! Yine yersin tokatı!
- Tamam abla büyüksün.
Sonunda geldik. Eve gelince biraz derslerime baktım. Her zamanki gibi akşam yemekten sonra Kayralar bize geldi. Gökhan'ı gördüğüm an odama gittim.
~ Gökhan'dan~
Defne beni gördüğü an odasına kaçtı. Tam peşinden gidiyodum Kayra beni tuttu. Olayı Kayra'ya anlatmıştım çünkü ondan sır çıkmaz. İçeri girdik. Deniz ve Kayra yiyişirken bende Defne'nin yanına gittim. Girer girmez kapıyı kilitledim. Kayra ile Deniz dışarı çıktı. Ben yinede kilitliyim ne olur ne olmaz.
- Çık dışarı dedi Defne .
- Sadece bi soru sormak için geldim. Dedim ve onu bir hamleyle duvarla arama aldım
- Napiyosun ya git.
- Sorumu sormadım.
- Sor çabuk.
- Neden benden çekiniyosun? Sadece yanağından öptüm bunu herkes biribirine yapar.
Cevap vermedi
- Tamam bana cevap verme ama küsme tamam mı.
- Biraz geri git
Ona daha da yaklaştım ve yanağını öptüm
- Hadi sende benim yanağımı öp sarıl barışalım.
Bana yaklaştı ve yanağımdan öptü. Kokusunu içime çektim.
- Tamam barıştık ama bir daha yapma.dedi
- Tamam yapmam.dedim ve bir daha sarıldık. Sonrada Denizler geldi.

Bizim TayfaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin