SARHOŞ DENİZ

349 17 0
                                    

Kapıyı açtığımda Deniz yerinde zar zor duruyordu. Hemen onu içeri aldım. Kayra'yı aradım. Onun konuşmasına fırsat vermeden
- Ne içirdun lan kıza!! Dedim. Gökhan açtı hemen kapattım. İçti herhalde. Odasına götürdüm. Yatırdım. Hemen uykuya daldı. Kayra arıyordu. Açtım
- Ne içirdinlan kıza piçkurusu.
- Sadeceee.... Biraz içmiiiiş olabiliriz. Dedi. Telefonu kapattım. Bende yattım. Yarın okulda var ama sabaha iyi olur. Bende yattım.
.............................
Sabah salonda oturuyodum. Ölü gibi salona geldi.
- Duşa gircem. Dedi ölü bir sesle
- Çabuk ol sana 30 dk 30 dk sonra burda hazır oluyosun dedim
- Tamam anne dedi. Gerizekalı. Sonbahar yaklaşmış gibiydi. Yağmur yağıdu dışarıda ama hala biz şort giyiyorduk. Deniz siyah bir pantolon ve siyah bir bluz giymişti bende kot pantolon ve gri bluz giydim üstünede siyah hırkamı giydim.
Yine çok güzeldi. Neden bu kadar güzel olup tüm erkekler onun mavi gözlerine hayran olmak zorunda. Neden ben hep şanssızım. Neden benim hiç arkadaşım yok. NERDE BU ADALET!! Kapı çaldı Deniz kapıya baktı. Gökhan'ın sesini duydum.
- Bugün okul var biliyosunuz dimi. Dedi. Deniz'de
- Hadi kalk dedi.
- Tamam dedim. Kulaklığımı aldım tabiki. Yolda giderken Deniz ve Kayra'yı çok yakındı. Kesin bi şeyler çeviriyolar. Deniz ve Kayra önde gidiyolardı. Bende müzik dinliyodum. Belimde bir elle irkildim. Yanıma baktım. Gökhan vardı. Eli belimdeydi. Gözlerimle elini işaret ederek " o el hayırdır " bakışı attım. Elini geri çekti. Kulaklığımı takıp yoluma devam ettim. Okula gittik. Bugün salı ve herzamanki gibi boktan dersler var. Okul bitti . Yine eve giderken Deniz ve Kayra oynaştılar. Sanırım çıkıyolar. Iyy. Ne kaddar da iğrenç. Tamam o kadar kötü değildir belki ama suyunu çıkartıyolar. Eve geldik. Gökhanlatda geldi. Neden onlar da geliyoki. Bu terslikte bi iş var. Beraber oturuyoduk. Kayra zıpladı ve Deniz'in yanına oturdu. Ve dudağından öptü. Hatta ısırdı,yedi. Dememişmiydim.
- Gidin başka yerde yiyin biribirinizi dedi Gökhan.
- Yuhh!! Dedim . Hala şoktaydım. Gökhan
- Ben dışarı çıkıyorum. Dedi ve gitti. Tam kapıyı kapatıp gidiyoduki Kayra
- Deniz benim. Sevgilim. Dedi. Mal ya cidden mal bu çocuk. İki mal birbirlerini iyi buldular. Deniz'i tebrik ediyorum. Bende odama gidip resim çizdim hem de müzik dinledim. İğrenç resim çizerim. Canım sıkıldığı için böyle yapıyorum. Telefonum çaldı.
Göthan'dan çağrı...
Evet Gökhanı Göthan , Denizi Okyanus, Kayrayı Kayran diye kaydettim. Evet tam bir işsizim

Bizim TayfaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin