SONUNDA

236 13 0
                                    


  Sonunda tatil okul bitti ve bizde ailelerimizin yanına gidiyoruz.  Sonunda uçağa bindik. Uçaktan inince kimse beni tanımicak. Havaalanından çıkıp eve gittik. Annemler beni bekliyordu. Beni görür görmez kardeşim boynuma atladı. 13 yaşında olmasına rağmen hala çocukça davranıyo. Özlemiş belliki. "Beni özledinizmi?" diye sordum. Kardeşim hariç herkes özlemiş. Eminim o da özlemiştir. Ama belli etmiyodur. Ne olcak o da her erkek gibi odun.
                                  ************
Saat 11:00. Kardeşimin uykusu geldi,yattı. Babamda uyudu. Annem hala ayaktaydı. Babamda kanepede uyumayı bıraktı ve yatağına gitti. Annemle başbaşa kaldık. (+ Defne - Anne)
- Ee kızım nasıl gidiyor?
+ İyi gidiyo annecim.
- Okulda 1. olmuşsun. Duyduğumda çok sevindim.
+ Ben şok geçirdim.
- Neden kopyamı çektin!?
+ Hayır hiç kopya çekmedim.
- Emin misin.?
+ Evet anne eminim! Hoca herkesi tek tek oturturdu. Sıraları gezdi. Ceplerimizi kontrol etti. Tuvalete izin vermedi. Dünyanın en iyi kopya çeken öğrencisini bile getirsen kopya çekemezdi. Zaten kadında bana sırıtıp sırıtıp baktı. Sinirlerim bozuldu. Deniz Kayra ve Gökhan'a da bakmış.
- O hoca benim arkadaşım. Bu yüzden size çok baktı. Sonra beni aradı ve hiç kopya çekmediğini söyledi. Ama Kayra ve Gökhan kim?
+ Onlar bizim alt katta oturuyo.
-Eee başka?
+ Başka ne olcak?
- Tahmin edim biri Denizle biride seninle çıkıyo.
+ Kayra Denizle çıkıyo ama ben kimseyle çıkmıyorum.
-Eminmisin?
+ Hayır emim değilim.
-  Kim? Kaç yaşında? Adı?
+ Hayır ben Defneyim ve kimseyle çıkmıyorum. Ve çıksam söylerim.
- Tamam.
+İ yi geceler.
- Sanada.
  Bu kadın böyle değişik. Yatağıma gittim. Yattım.

~ Deniz'den~
Anneme Kayrayla olan ilişkimizi açıkladım. Onayladı. Herkes biliyo. Artık aşkımın elini tutabilirim!! Kuzenlerim Kayrayı görünce offf taşş gibi şeyler söylediler. Baklavalı bir fotoğrafını gördüklerinde şok geçirdiler. O baklavalar sadece benim başkasına yedirtmem!!

~Kayra'dan~
Aileme Denizle olan ilişkimi açıkladım. Olumlu şeyler söylediler. Denizle mesajlaşırken bu durumuda söyledim. O da annesine söylemiş. Artık kimse engel olamaz.

~Gökhan'dan~
Anneannemlere gittim. Kardeşim bana sarıldı. Klasik sorular sordular. Burda çok sevdiğim bir artkadaşim var. Anneannemlerde yer olmadığı için ona gittim. Defne den hoşlandığımı söyledim! Fotosunu gösterdiğimde fıstık taş dedi. Sonrta yattım..

Bizim TayfaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin