SENİN YANINDAYIM.

228 12 0
                                    

~Kayra'dan~
Üzerimdeki dana ile uyandım. Kendimi hareket ettirmeye çalıştım ama üzerimde bir dana olunca o kolay olmuyo. Tüm akşam boyunca Defne'yi anlattı. Uyurkende Defne diye sayıkladı. Bir de Defne'yi sevmiyo. Oha şimdi fark ettimde. GÖKHAN BENİ BECERİYO. Bilidiiim böyle olcanı. Hep Gökhan"ın inadı yüzünden. Dün akşam Gökhan benim odama gitmiş. Yatağımda yatmış. Bende kaldırmaya çalıştım. Ama o inadına burda yattı. Sonra bende ona inadına onun yanına yattım. Yatağımı korurum. Sonra başka işlerde lazım olur. Kafamın üzerine bi tane ağır bişey düştü. One lan. Gökhan'ın koluymuş. "Gökhan aşkım kalk hadi." dedim. Homurdandı. Gökhan'ın kolunu ısırdım. Kayra olmak bunu gerektirir. Tiz bir çığlık attı. Sonra bir kaç tane küfür geveledi
Ardından banyoya girip bana trip amaç kapıyı sert bir şekilde kapattı. "Kapı lan o kapı. Senin paranlamı?!". "Evet. Benim paramla!". Kendi kendini göt ettin. Aferin. Tebrikler. Başarılarının devamını bekliyoruz. İç ses haklı dağılın. Evet onun parasıyla. Ailevi sıkıntıları nedeniyle İzmir'e bi kaç yıl önce taşındı. Bende burda üniversite kazanınca onun yanına gittim. Kendimi haklı çıkarmak zorundayım. En azından denim. "Olsun bende burda yaşıyorum.". Bişeyler dedi ama dişlerini fırçaladığı için anlayamadım. Ama sanırım küfür etti. O sırada telefinum çaldı.
Gelen çağrı: Defolu Mal (-Kayra +Defne)
-Ne
+Lan insan günaydın kanka nasılsınder. Odun!
-Ayyy. Boşver.
+Neyse sevgilin kendj elleriyle kahvaltı hazırlıyo. Sizde gelin.
-Hayır biz erkek olduğumuz için damat oluyoz. Sizsiniz gelin.
+Yaptığın espiriye sıçim. Geliceknisiniz?
-Tabikiii de...
+Tamam bb
-Bb.
  Gökhan yaklaşık 10 dk. içinde banyodan çıktı. Sonra ben girdim. Banyodan çıktıktan sonra aşkımlara çıkacağımızı söyledim. Bana küfür etti. Eline borbozunu da alıp tekrar banyoya girdi. Yaklaşık 20-30 dk. sonra çıktı ben hazırdım. Banyodan çıkarken mal mal ona baktım. Altında havlu saçını kuruluyodu. "Knk baklavaların çok güzel." dedim. Bir an durdu ve "Gay mısın?!". Of Kayra yine göt oldun. Üzerini giyinirken bende banyoda saçımı düzeltiyordum. Gökhan saçlarını düzeltmedi. Ve böyle daha sexy oluyo. Noluyo lan bana. İçime kız kaçmış. Gökhan da hazırlandıktan sonra yukarı çıktık.
~Defne'den~
Deniz mükemmel bir kahvaltı hazırladı. Becerio bu işi. Kayra ve Gökhan'da geldi. Kayra gelir gelmez masaya oturdu. Hemen yemek yemeye başladı. Bizde oturup yemek yedik. Bugun hicbirsey yapasım yok. Dokundsalara ağlayacakmışım gibi. O yüzden bugün depresyona gircem. Yaşasın DEPRESYON!.

~Su'dan~
Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Böyle içimde depresyon havası var. Kimseyle görüşmekde istemiyorum. Markete gidip cips kola çikolata vb. aldım. Eve gelip interneti açtım. Ve duygusal bir film izleyip ağlamaya başladım. Film bitti. T.V. yi açtım. Güzel bir dram filmi vardı. Salonun ortasına bir tane masa çektim ve ne var ne yoksa paketini açıp içine koydum. Ben film izlerken zamanın nasıl geçtiğini fark etmemişim. Offf. Beynim uyuştu. Biraz hava almak iyi olabilir. Odama gidip siyah pantolonumu siyah kazağımı siyah ceketimi ve siyah botlarımı giydim. Tabi önce evi topladım. Yani sadece çöpleri tezgahın üzerine yığdım. Telefonum,kulaklığım,anahtar... Tamam hazırım. Merdivenlerden inerken birinin kolumu tutup sertçe kendine çekmesiyle irkildim. Alp. Nedense hiç şaşırmadım. "Nereye gidiyosun bu saatte?!" dedi. Sesi korkunç ve sinirli çıkmıştı. Ama ben onun altında kalmam inatlaşırım."Sanane"dedim. "Bak kızım. Saat 9. Dışarda in cin top oynuyo. Serseriler vardır. Geç evine otur aşşağı!". Her kelimesinde sesi daha sinirli ve korkunç çıkıyor aynı zamanda kolumu daha çok sıkıyordu. "Of be sanane. Bişi olmaz bana. Ayrıca kime sinirliysen git sinirini ondan çıkar. Ve kolumu bırak canımı acıtıyorsun.". Bir an yumuşadı sonra kolumu bıraktı. Yavaş yavaş çelik kapıya doğru ilerlerken "Dikkatli ol aradığımda bak." dedi. "Tamam anne.". Bu iki kelime Alp'in sinirlerini bozmaya yetmiştir. Onunla çok iyi anlaşıyorum. Ya ona karşı adlandıramadığım duygular var. Herhangi bir fikrim yok. Bu salak düşüncelerle sokağın karanlık sonuna doğru ilerlemeye başladım.

~Alp'ten~
Gerizekalı bu kız. Ya başına birşey gelse naparım ben. Sanırım kendi kendimi 32 yerimden bıçaklardım. Kayra ve Gökhan'ın yoğun isteği üzerine onlara gittim. Sohbet ettik ama benim kafam hala Su'daydı. Ya başına bi şey geldikyse. Yok gelmemiştir. Ama o kız yani kendini bizim gibi koruyamaz ki. Allah'ım delircem. İnş. Su'ya bişey olmaz.
~Su'dan~
Daha önceden de geldiğim güzel bir yere geldim. Ama gece oldukça ürkütücü görünüyor. Bi kaç tane daha gölge gördüm. Sanırım yalnız değilim. Bi adam bağırıyordu. Ama ne dediğini tam anlayamıyordum. Biri daha vardı o ise ağlıyordu. Sessizce çalıların arasından onlara baktım. Bir tane yaşlı sakalları saçları beyazlamış bir adam ve onun yanında iki tane genç duruyordu. Yaşlı adamın önünde birisi diz çökmüştü ve onun yanında iki tane daha adam vardı. Yaşlı olan belinden bir silah çıkardı ve hıçkırarak ağlayan adamımın alnına dayadı. "Bu hatayı yapmanalıydın!!!" dedi ve kafasına sıktı. O sırada telefonum çaldı. Arayan Alp'ti. Telefonumun sesini duydular. Yaşlı olan adam "Yakalayın şunu!" diye bağırdı. Telefonumu hemen kapattım. Ve koşmaya başladım. Arkamdan bir kaç el silah sesi geldi. Dahada hızlandım. Ara sokaklara girdim. İzimi kaybettirdim. Ve sonunda bizim sokağa doğru ilerledim. Kapının önünde bekliyordu. Gölgelerini gördüm. Dahada hızlandım. Bacak kaslarımı hissediyordum. Göğüskafesim parçalanacak gibiydi. Alp beni görür görmez bana yürüdü. Sinirden korkudan ağlamaya başladım. "Eve gitmek istiyorum." dedim. Hala ağlıyordum. Eve çıktık. Alp hep yanımda durdu. Eve girer girmez odama gidip kapıyı kapattım. Yanıma geldiler. "Yalnız kalmak istiyorum."dedim. Alp hariç herkes gitti. "Alp gidermisin?". "Hayır."
"Ya lütfen git. Yalnız kalmak istiyorum."
"Şu an çok kötüsün. Yanında durucam. Şimdi herşeyi anlat.". Dediğini yapıp herşeyi anlattım. Arada hıçkırdım. Nefesim kesildi. Bana sarıldı. "Alp." dedim ağlarken."Efendim." dedi. Ağlayarak "Çok korkuyorum. Beni bırakma." dedim ve daha çok ağlamaya başladım. "Asla bırakmam.". Kendimi ilk kez bu kadar güçsüz hissediyordum. "Ben bu akşam yanında kalıyorum. Yarında diğerleri gelir. İtiraz yok. Sen şimdi yat." dedi dediklerini yaptım ve kendimi uykuya bıraktım.

~Alp'ten~
Bizimkilerin yanına gidip Su'yun yaşadıklarını anlattım. "Şimdi Su'yun psikolojisini bozuldu. Kalabalık ortamda ve kendini güvende hissetmesi gerekiyor. Bu yüzden hep birlikte kalıcaz. 2 güncük. İtiraz yok. Su'yun iyiliği için. Siz gidin ben kalırım." dedim. Onlarda gittikten sonra bende Su'ya baktım. Yanağına öpücük kondurdum. Sonrada koltuğa yerleştim. İnş. Hemen iyileşir. O böyleyken benim içim parçalanıyor. Onu böyle görmek istemiyorum. O ne kadar kötü olursa ben onun 2 katı kötü oluyorum. Evet bunu itiraf ediyorum. Ben Su'ya aşık oldum. Ne zaman ve nerde çıkma teklifi etsem acaba. Aaa!. Buldum! Şimdi o kötü ya ben ona çıkma teklifi etsem belki sevinir kendini iyi hisseder ve bizimkiler bulda kalmak zorunda kalmaz. Ah ne kadar zekiyim.

******************************
Bu bölüm biraz gecikti üzgünüm. Daha fazla vote ve yorum.

Bizim TayfaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin