GELİYORUM

190 10 0
                                    

Sabah uyandım. Kayra,Deniz ve Gökhan uyuyordu. Bende mutfağa gidip kahvaltı hazırlamaya başladım. Belimdeki el ile irkildim. O kim lan! Elimdeki bıçağı alıp hemen arkama döndüm. Kayra?! Eliyle kolunu tutup küfür ediyordu.
"Mal mısın Kayra beni korkuttun!"
"Sensin mal önce bi arkana bak! Kolumu kestin."
"Özür dilerim. Getir kolunu bakim bi."
"Öf. Trip atma bana getir kolunu." dedim ve bir çırpıda kolunu tuttum. Peçete ile kolundaki kanı sildim ve yarabandı yapıştırdım. Bana mal mal baktı. Bende ona dil çıkardım. Masayı hazırladım. Kayra'ya Deniz'i uyandırmasını söyledim. Bende Gökhan'ı uyandırmaya gittim. Deprem etkisi yaratmak için onu sallamaya başladım. Küfür etti. Ama hala uykusundaydı. Ya bir insan güne küfür ile mi başlar. Yanağına bir öpücük kondurdum."Beni böyle uyandır bi daha kine."dedi uykulu bir sesle. Yanağına çok hafif tokat attım. Güldü. "Hadi kalk öküz. Kahvaltı hazır."dedim. "Ben yatcam." dedi ve yüzünü yastığa gömdü ve yüz üstü uzandı. "Kalk yoksa sağlığın eskisi gibi olmaya bilir." dedim."Tövbe tövbe."dedi. Üzerine çıkıp tepinmeye başladım. "Tamam kalkıyorum."dedi. Ve ben kazanım. Gururka mutfağa gittim. Birlikte kahvaltı yaptık. Birden telefonum çaldı. Arayan annemdi.
"Alo anne"
"Kızım. Kardeşin çok hasta oldu."
"Nesi var?"
"Astımı tuttu yine. Ama illada ablamı görcem diyor."
"Anne o zaman ben ilk uçağa bilet alim. En kısa zamanda geliyorum."
"Tamam kızım by."
"By"

Anlaşılan bizimkiler beni dinlemiş olacakki bana "Ne oldu?" der gibi bakıyorlar. Bende sormadan kardeşimi anlattım. Deniz'de benimle geleceğini söyledi. En erken saat 15:00'da. Hayli hayli yetişiriz. Yanıma fazla bişey almadım. Zaten orda kıyafetim var. Atlet,don,pantolon ve kazak aldım. Ve tabiki telefon,kulaklık,tablet,şarj cihazı olmadan olmaz. Kayra Deniz gidince baya üzüldü. Uçağa bindik.

~Deniz'den~
Uçaktan indiğimizde karşımda Defne'nin annesi ve benim annemi gördüm. Birlikte hastaneye gittik. Defne yine kalbini tutmaya başladı. Bu kızda birşey var. Defne hemen kardeşinin yanına gitti. Bende Defne'nin ve benim annemle konuşuyordum. Annemin yaşı olmasına rağmen hala çok genç gözüküyordu. (-Defne'nin annesi +Deniz)
- Naber Deniz nasil gidiyor.
+İyiyim Serap teyzeciğim siz nasılsınız.
-Bende iyiyim yavrum. Sana bir şey sorucam.
+Buyur
-Defne'nin şuan bir sevdiği sevgilisi var mı?
+Hayır. Yok.
-Allah'ım şu kız biriyle çikamadı hala.

Noluyo ya. Normalde insanlar kızlarının biriyle çıkmaması ister. Sonra da Defne geldi. Yarın akşam için bilet aldık. Yarında alışveriş yapıcaz.

    ************
Üzgünüm bu bölüm kısa ve geç oldu. Diğer bölümü daha uzun yazmaya çalışıcam. Lütfen vote ve yorum. Sizleri seviyorum.

Bizim TayfaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin