PARTY HARD!

289 11 0
                                    

~Defne'den~
Sınavlar bugün açıklanıcak. Herkes çok heyecanlı. Bugün Alp'in arabasıyla gittik. Ve yine Gökhan'ın kucağındaydım. Neyse okula geldik. Müdür uzun konuşmalarını yaptı ve sonunda ilk üçü açıklamaya geldi.
Müdür: İsmini söylediğim kürsüye çıksın! 1. Deniz Yener ve Defne Sayan! 2. Su Yılmaz ve Alp Güneş! 3. Gökhan Yener ve Kayra Kaya!
  Birbirimize çak yaptık. Müdür bize bir başarı belgesi verdi. Öğretmemler ders işlemedi bizde okuldan kaçtık! Okuldan çıkar çıkmaz annemi aradım annem çok sevindi ve bunu ödüllendireceğini söyledi.
Deniz: Okuldan kaçtık ama ne yapcaz?
Su: Bence..... Bilmem.
Alp:  Benim bildiğim bir mekan var oraya gidelim. Ama akşam.
Ben: İçkili mi?
Alp: Evet.
Ben:  Ben gelmem.
Su: Off oyun bozancılık yapma .
Deniz:  İçmessin sende.
Kayra: Evet Defne hadi.
Ben: Öf iyi
Alp :  O zaman beraber alışverişe gidelim!
    Alp'in arabasına doluştuk. Yine Gökhan'ın kucağına oturdum. (- Gökhan + Defne)
- Ya acıdı.
+ Ne acıdı.
- Şeyim
+ Şeyin??
- Ya anlamadınmı.
+ Anlamadım.
- Erkeklik organım.
+ Başka nasıl oturabilirizki.
-Bekle dedi ve iki dakika sonra yüzüm ona dönüktü. Deniz ve Kayrada böyle oturuyodu.
- Böyle daha iyi.
+ Of iyi
    Sonunda geldik! İlk önce biz kıyafet seçtik erkekler bizi eleştirdi. Ve beğendikleri iki kıyafeti aldık. Ben parlak siyah bir bot dizleri yırtık siyah pantolon beyaz kısa kollu salaş bir bluz ve siyah deri ceket aldım. Ve baya kısa şort üzerine yarım bir t-shirt aldım. Deniz kısa bir şort  baskılı t-shirt ve kırmızıdekolteli kısa elbise aldı. Su bol dizleri yırtık kot pantolon ve siyah baskılı t-shirt ve siyah kısa bir elbise altına siyah topuklu ayakkabı aldı. Gökhan dizleri yırtık kot gömlek siyah kot siyah baskılı t-shirt deri ceket aldı. Kayra kot pantolon kaslarını belli eden bir t-shirt  siyah baskılı t-shirt ve dizleri yırtık kot aldı. Alp siyah pantolon  beyaz t-shirt ve eşofman siyah t-shirt aldı. Bunların hepsini kapanmakta olan % 50 indirimli mağazadan aldık. Zaten sezon sonu olduğu içinde ucuzdu. Herkes kendi poşetlerini aldı ve arabaya doğru yürüdük. Bagaja helal olsun tüm poşetleri aldı. Yine aynı şekilde oturarak yola devam ettik. Bu mahallede neredeyse kimse yok. Bazen bir kaç tane çocuk top oynuyo yolda. Eve gittik. Deniz bana neden elbise almadın, elbise alsaydın diye söylendi. Ben sevmiyorum işte elbise etek. Çok çocuksu geliyo bana. Önümüzdeki hafta karneler verilcek. Be sonunda ailimin yanına gidicem. Deniz ile birlikte televizyon izliyorduk. Bugün televizyonda hiçbirşey yok ve canım çok sıkıldı. Denizin telefonuna mesaj geldi.
- Ben dışarı çıkıyorum Defne
- Bu saatte nereye gidiyosun mal!
- Dışarı.
- Kiminle gidiyosun Deniz Kayra ilemi?
- Hayır anneciğim Gökhanla .
- Tamam sana 2 saat süre 14:00'de evde ol telefonlarıma bak. Şarjın kaç?
- % 100
- Tamam. 2 de evdesin. Meraklandırma beni.
- Ayyy tamam Defne görüşürüz.
      Deniz gitti. Bende evde tek kaldım. Ya off ben Denize senin için endişeleniyorum dedim bildiğim. İnşallah götü kalkmaz.
  ~Deniz'den~
   Gökhanla arada buluşur dertleşirdik. Şimdi ne oldu acaba. Bana mesaj attığı yere geldim. Deniz kenarındaydı. Yani benim kenarımda. Soğuk espirilerde Kayra ile üstümüze yoktur. Gökhan'ı gördüm. Denize bakan bir banka oturmuştu. Kötü ve düşünceli görünüyordu. Yanına gittim. (+ Deniz, - Gökhan)
+ Ne oldu Gökhan kötü görünüyosun?
     Kesin bi şey oldu. Ailesi ile sorunlar yaşıyormuş. Onunla çok iyi dertleşiyorum. O da çok acı çekiyo. Babası ve annesi boşancak. Onunla ilgili gelişme olmuş olabilir. Babası  annesi kardeşi ve ona çok şiddet uyguluyormuş. Eve sarhoş gelip onları dövermiş. Kardeşine taciz etmeye çalışmış Gökhan kurtarmış. Sonrada annesi dava açmış. Em son davayı ertelemişerdi annesi ve kardeşi anneannesinde kalıyordu. Kardeşi Gamze pisikolojik tedavi görüyordu. Benim babam ben küçükken öldürülürd?ü. O varken biz hep gezerdik. Çok mutluyduk. Ama bi şerefsiz oruspu geldi babamı öldürdü. Arkadaşlarım bana hep zavallı gözüyle baktı. Ama Defne hep yanımdaydı. Şimdi o şerefsiz hapiste. O orda ölücek o hapisaneden canlı çıkmicak. Gökhan'ın annesi bir iş kadınıymış. Bir şirkette yüksek bir kademede çalışıyormuş. Maddi durumları iyimiş. Gökhan konuşmaya başladı
- Deniz.
+ Efendim.
- Kardeşimin durumu kötüye gidiyormuş. Okulda bazıları pisikolojik tedavi aldığını duymuş ve ona ruh hastası diye çağırmaya başlamış. O şerefsiz kapılarına dayanmış. Tek tesellim yarın dava olucakmış. Deniz içeri girer dimi.
  Bunu söylerken sesi titremişti.
+ Tabiki girer. Dedim ve ona sarıldım
+ Bak benim babamın katili de içeri girdi. Oda içeri girer. Kardeşinde iyileşir. Merak etme. Anlattığın kadarıyla kardeşin çok güçlü. Ama annenin ve kardeşinin iyileşmesi için senin güçlü olman gerek. Onlar ne kadar yıprandıysa sende o kadar güçlü olucaksın. Şimdi kendine geliceksin ve akşama hazırlanıcaksın. Hadi kalk benim Defne annem kızıyo.
- Benimde Kayra babam. Sana bi şey sorabilirmiyim?
+ Tabiki
- Sen babanı kaybettin ya Defne ve diğer arkadaşların nasıl davrandı. Ya bak şu an sadece Defne bilmiyo ve eğer öğrenirse nasıl tepki vereceğini bilmiyorum. Ya biri ona söylerse o da diğer arkadaşlarım gibi beni bırakırmı?
+ Ben babamı kaybettiğimde beni yalnız bırakmayan Defne ve bi arkadaşım vardı. Diğer arkadaşım büyüdükçe kötü davranmaya başladı. Defne bana hep inandı. Yalnız bırakmadı beni. O kız Defneninde kalbini kırdı. Ondada derin yaralar bıraktı bendede. Eğer aile meseleni öğrenirse seni asla bırakmaz. San şu anda me kadar iyi davranıyorsa 2 katı daha iyi davranır. Ama o böyle olaylar yaşamdı. Onun iyi bir ailesi vardı. Onu yıpratan o kız ve onun kardeşi öldü. Kardeşi öldüğünde kimseye belli etmesede çok üzüldü ama oda  güçlü. Benim gibi. Şimdi sende güçlü olcaksın kardeşin ve annen düzelicek o şerefsiz babanda hapise giricek hayatının aşkıyla karşılaşıcaksın. Ve çok mutlu olucaksın. Unutma iyi şeylere giderken yolunda mutluka büyük küçük fark etmez bir çok engelle karşılaşacaksın mutlu olmak için o engelleri geçiceksin ve mutlu olucaksın. Örnek ben.
- Deniz iyi ki kankamsın. Dedi ve bana sarıldı bende ona sarıldı. Eve yaklaştık. Kapının önünde Kayra ve Defne şaşırtmacalar oynuyodu. Kapıya gelir gelmez Defne'nin ağzı açıldı dahada kapanmadı
Defne:  Nerdeydiniz!?. Telefonlara mesajlara neden bakılmıyo! Hani 2 de evde olcaktın saat kaç 2 buçuk!
Dahada konuşuyordu ama Kayra eliyle ağzını kapatti!
Kayra: Defne sakin ol! Nerdeydiniz cidden?
Gökhan:  Dışarı çıktık.
  Sonra Defne bi şeyler söylendi ve Kayra Ahhh diye sızladı.
Kayra:  Cidden sana inanamıyorum. Elimi nasıl ısırabiliyosun!
Defne:  Sana elini çek yoksa ısırırım dedim. Elini çekmedin. Ayrıca bende elini ısırdığıma inanamiyorum
     Sonra eve geldik. Su'yu bize çağırdık. Kıyafetlerini aldı. Geldi.  Üzerimizi giyindik. Defne bugün aldığı siyah pantolonu beyaz bluzu siyah ayakkabıları siyah ceketi giydi. Ben kırmızı elbiseyi ve kırmızı ayakkabıyı giydim. Su siyah elbise ve siyah ayakkabı giydi. Hepimiz saçlarımızı dağıttık. Defne saçı kabarmasın diye jole sürdü. Ama çok az.
Defne: Ayy sanki düğüne gidiyosunuz.
  Sonra aşağıya indik. Arabaya gittik. Yine aşkımın kucağına oturdum. Defne de yine küfür ederek söylenerek Gökhan'ın kucağına oturdu.
~ Defne'den~
  Arabada yine son ses müzik açık. Gökhan'ın morali bozuk (+ Defne - Gökhan)
+ Gökhan!
-  Ne
+ Ne oldu?
- Ne olmuş?
+ Bende sana ne olduğunu soruyorum!
- Ne demeye çalıştığını anlamadım
+ Neden moralin bozuk?
- Moralim bozuk değil ki
+ Hadi o zaman şaşırtmacalar oynayalım.
- Çocuk gibisin
+ Saol.
  Biz hala şaşırtmacalar oynarken Alp kapıyı açtı ve geldiğimizi söyledi. İçeri girdik. Boş bir masaya geçtik. Yanımıza 3 tane yavşak geldi. Kızlar bizimle tanışmak istedi. Yani Gökhan Kayra ve Alple. Bi kız Kayraya yavşadı. Denizin sinirleri tavan yaptı.
Deniz: Sen biraz uza canım.
Kız:  Sen uza neden ben uzuyorum.
Gökhan'a yavşayan kız:  Yani bulmuş yakışıklı çocuk. Sen uza çirkin
O kız biraz önce çirkin mi dedi?! Hemde Denize! Sıçtınız lan siz.
Alp'e yavşayan kız: Yani
Gökhan' a yavşayan kız:  Siz uzayın çirkinler.
Su: Ağzını topla oruspu.
Kayra: Sakin olun!
Deniz: Sen sus sen hiç konuşma sinirimi senden çıkarırım!
Onlar böyle atışırken bende etrafa baktım. Yanımızda bir oda daha vardı. Burda güvenlik kamerası yok. Sadece alt katta var ve biz üst kattayız. Yandaki odada birkaç kişi vardı. Onlarda çıktı. Hareket zamanı! Kızlar karşı karşıya geçmişti. Ben Gökhanların yanımda kalmıştım. En güçsüzü Alpe yavşayandı.
Alpe Gökhanın ki mi yoksa Kayraninkimi daha güçlü diye sordum. Kayra dedi. Yüzümde intikamcı bir sırıtma belirdi. Ne yapcaksın mal dedi. İzle ve gör! Senden bi şey isticem kızları içeri attığimda kapıyı kapatın. ( Gökhan'a yavşayan kız Gk Kayraya yavşayan kız KK Alpe yavşayan kız AK)
Deniz: O benim sevgilim tamam mı!
Ben : O yüzden kiminle uğraştınızın farkında olun!
GK: Sana ne be sonradan geliyosun.
AK: Sonradan geldiğin için korkaksın.
Ben: Valla canım senin  kadar olmasada benimde korkularım var. Konuşmaya bile korkuyosun. Sadece 5 kere konuştun.
AK:  Saydınmı?!
Ben:  Saydım. 1. Yani 2. Yavşak sizsiniz 3. Oruspu. 4. Sana ne oluyo 5. Siktir.
Gökhan Alp Kayra:  Owwwwwww.
Su:  Karabiber tuz göt oldun sus!
KK: Sizsiniz lan göt!.
Deniz: Ağzına sıçarım!
Ben: Biraz sonra o ağız olmicak! Başka bi yerine sıçarsın.
KK: Ne diyosun sen!
Ben: Az sonra görürsün! Dedim ve kızın üzerine yürümeye başladım. Diğerleride arkadan geldi. Alp dediğim gibi kapıyı kapattı. Kızı duvara sıkıştırdım.
Ben:  Ağzını yok etcektik dimi.dedim ve yüzüne yumruğu geçirdim ve arkamdan owwww dediklerini duydum.
Kayra: Defne dikkat et! Dedi ne dediğini anladım kız bira şişesini kafamda kırmaya çalışıyo çünkü biraz önce masanın üzerindeki şişe yok. Kız bana gülümseyerek baktı bende aniden GK ye döndüm ve elimle kolunu tutup şişeyi tuttum.
Ben:  İstersen bunu kafanda kırmak yerine başka bi şey yapabilirim. Hmmm mesela götüne sokim! Kız tırnağıyla yüzümü ve kolumu kanattılar kolumdaki çok kanıyordu yüzümdeki çizik gibiydi. Sonra kaçmaya başladılar. Herkes bana şaşkın bir şekilde bakıyodu. Arabaya geldik. Yine müzik açtılar. (-Gökhan + Defne)
- Şu an senden korkuyorum.
+ Korkulcak kadar mı kötüyüm?
- Hayır.
+ Ama yinede kötüyüm
- Hayır kötü değilsin sadece beni şaşırttın.
+ Ben şaşırmadım.
- Zamanı falan ayarlaman yumruk atman...
+ Tekvando kursuna gitmiştim.
- Kolun kanıyo.
+ Kanasın bana ne
- Senin kolun yalnız.
+ Telefonum yok!
- Kızı döverken yere düştü ben aldım bende
+ Teşekkür ederim de ben kızı dövmedim sadece biraz hırpaladım.
- Hırpalamak mı bu?
+ Evet.
       Sonumda geldik. Kayra ve Deniz özel konuşmak için alt kata indi. Gökhan benimle geldi. Odama gidip üzerimi değiştirdim. Oturma odasına gittim. Yaramı temizledim ve yara bandını koydum. (+Defne - Gökhan)
- Yüzümdeki hafif kanıyo.
+ Olsun o çizik.
+ Telefonumu ver
- Al
+ Offff ya.
- Ne oldu ki
+ Kılıf kırılmış
- En azından telefona bi şey olmamış.
    Deniz geldi Gökhan gitti. Sonra yattık.

Bizim TayfaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin