EVET

208 11 0
                                    

~Defne'den~
Dün akşam yatmadan önce duş aldım. Ve bu akşam büyük ihtimalle  hepbirlikte Sularda kalcaz. Eğlenceli olabilir. D mi C mi ve tabu oynarız. Evet bu çok eğlenceli. Kahvaltımızı yaptıktan sonra Kayralarla birlikte Alplere gittik. Su'yun iyileşmesi için herşeyi yaparım. Neyse. Alplere gittik. Sonra T.V.'de müthiş bir macera filmi vardı. Mısır patlattık ve filmi izlemeye başladık. Alp hep Su'yun yanındaydı. Kesin seviyor.

~Alp'ten~
Bu akşam suya çıkma teklifi edicem. Acaba ne der? Akşam yemeğini yedikten sonra D mi C mi oynamaya başladık. İlk önce Deniz çevirdi. Kayra soruyo Defne cevaplıyor. Kayra D mi C mi diye sormadan Defne C dedi. "2 ay boyunca Gökhan'la aynı yatakta uyicaksın ve bende Denizimle yatıcam. " dedi Kayra. Ya bu çocuk cidden sapık. Defne "Olmaz. Hayır. Asla!" dedi. Gökhandan hiçbir tepki gelmedi. "Bişey desene mal!" diye bağırdı Defne. Gökhan "Bana hava hoş. Hatta güzel bile olabilir. Yani benim için fark etmez."dedi. Oha lan ne kadar sapık bu. Sevgili falan da değiller. Yani ben Gökhan'ın yerine olsam ve Su deseler kabul ederdim. Neyse ya fesatlaşırım şimdi. Defne çevirdi bana geldi. "Şu an kimi seviyorsun?" diye sordu. Boku yedim. "Sana ne ya! Onunla mı çıcaksın?!" dedi Gökhan. "Başka soru bulamadım. Ayrıca sana ne!?" diye kavgaya başladılar. En sonunda "Boşverin. Sonra görürsünüz." dedim ve itiraz etmelerine izin vermeden şişeyi çevirdim. Deniz'e Defne çıktı. "Deniz lütfen diğeri gibi olmasın?!" dedi Defne. Ne demişti ki. Su "Nededi ki?" diye sordu. Kız aklımı okuyo abi. Defne utanarak "Gökhan'ı dudaklarından öptüm." dedi. Oha ben şok . Gökhan neşeli ve halinden mutlu bir sesle "Bence gayet iyidi. Benim için fark etmez. Öylede diyebilirsin. Sonuçya sadece ARKADAŞIZ." dedi. Dudaktan öperek nasıl arkadaş olunuyorsa. "Yani daha ne olabilirizki?!" diye bağırdı Defne. Deniz dahada büyümesin olay diye "Öyle birşey demicektim. Fener bayrağı al beşiktaş forması giy ve en büyük cimbom diye sokakta bağırarak bağır." dedi. Ay nekadar gülerim. Defne "Tamam yaparımda fener bayrağı ve beşiktaş formasını nerden bulcam.". Su "Alp fenerli ben beşiktaşlıyım. Benim formamı alırsın. Alpde varsa bayrak verir oda." Oha hangi takımı tuttuğumu biliyo. "Evet bende var getirim." dedim. Eve inip bayrağı buldum. Defne beşiktaş formasını giymiş ayakkabılarını bağlıyordu. Elimden bayrağı çekip dışarı çıktı. Bunu yapıcağina inanamıyorum. Dışarı çıktı ve "EN BÜYÜK CİMBOM!!!" diye bağırmaya başladı. Gülmekten yerlere yapıştık. Deniz"Yeter." dediğinde yapmayı kesip içeri geçti. Eve geldik. Defne "Son el olsun daha oynamayalım. " dedi . Bizde onayladık. Defne şişeyi çevirdi. Ben ve Gökhan çıktık. Soruyu sordum ve C dedi. Defne'ye inat olsun diye " Defneyi öp ama dudağından." dedim. Defne bana öldürücü bakış attı. Bende ona piç smyle güldüm. Gökhan"Hanımefendi toplum içinde utanıyo. Ben onu sonra öperim. Defne'nin moreli bozuldu. Aslında yakışıyorlar. Herkes oturunca ayağa kalkıpsöyle dedim
"Benimle çıkarmısın Su?!"
"Ne diyosun."
"Benimle çıkarmısìn?"
"Evett!" dedi ve dünyalar benim oldu. Deniz şok geçirip ağzı açık kalsa bile herşey çok güzeldi. T.V.'de dizi izledikten sonra evlere dağıldık. Ama ben Su'yun yanında kaldım. Onu asla bırakmam.

~Defne'den~
Eve doğru gidiyorduk. Kayra ve Deniz özel bişey konuşucaklarını söyleyip Kayra'lara gittiler. Amaçları Gökhan ile beni yalnız bırakmaktı. Sanki anlamicam. Eve gittik. Direk odama gittim. Kapıyı kapatıyordum ama buna Gökhan engel oldu.
"Çıkarmısın. Üzerimi giyinicem."
"Hayır."
"O zaman ben giderim."
"Hayır."
"Ya çık şurdan."
"Öf iyi be. Ama sonra gel. Senden bişi alıcam."
Banyoya gidip üzerimi değiştirdim. Benden bişi alcakmış mal. Minyonlu pijamalarımı giydim. Sonra odama gittim. Kıyafetlerimi katlayıp dolabıma yerleştirdim.
"Pijamaların yakıyo Defne."
"Senden daha iyi oldukları kesin."
Yavaşça ayağa kalktı. Ve bana doğru yürümeye başladı. O bana doğru geldikçe ben daha da geri gidiyordum. Sonunda duvara çarptım. Kollarını duvara yaslayıp beni duvarla arasına aldı. "Neden hep biz. Neden ben seni öpüyorum. Sonra sen ben niye öpüyosun. Yani neden biz!"
"Çünkü ikimizde sevgilisi yok."
"Tamam. Ben bulurum sevgili. Sevgilim değilsin ve bu beni 2. öpüşün olcak. Yani insanların duygularıylada oynamak istemiyorum. Ama beni öpmeni de istemiyorum."
   Bana biraz daha yaklaştı. Artık aramızda mesafe yoktu ve nefesini hissedebiliyordum.
"Ama sorun şu ki ben istiyorum. Ve eğer bunu yapmazsak bize korkak tavuk diye çağırcaklar. Şimdi hazır ol."
Dedi ve dudaklarıma yapıştı. Yüzümü ellerinin arasına aldı. Ne kadar eşlik etmek istemesemde kendimi durduramıyordum. Sonumda onu kendimen uzaklaştırdım. Sessizce gitti. O gittikten sonra sebepsizce ağladım. Neden bilmiyorum ama ağladım. Beni ona çeken mıknatıs gibi bişey var. Ama ondan nefretde ediyorum. Piçin teki. Düşünmem gerek.
~Gökhan'dan~
Olum ne zorluyosun kız seni sevmiyor. Kız bana beni öpmeni istemiyorum diyo ama  öpüyorum. Offf. Düşünmem gerek.

*******
Bölünm kısa oldu. Yetiştiremedim. Diğer bölümü daha uzun yazmaya çalışıcam. Lütfen vote ve yorum.

Bizim TayfaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin