HMMM ÇOK GÜZELDİ

262 13 0
                                    

Sabah uyandığımda sıcacık yatağımdaydım. O ne lan. Karşımda gri renk bi duvar. Ama benim odamın duvarlarının rengi beyaz ve yatağım duvar kenarında değil. Parmağımla yanımdaki şeyi dürttüm. Bana döndü. Oha Gökhan. Bunun burda ne işi var. Üstüne çıktım ve "SENİN BURDA NE İŞİN VAR!!" diye bağırmaya başladım.
"Sakin ol güzelim." dedi uykulu bi sesle.
"Ya mal kalk. Ne işin var senin burda?!"
"Dün gece çok güzel bir geceydi. Tüm yol yorgunluğumu üzerimden aldı. Ama yinede yoruldum."
"GÜZEL BİR GECE DERKEN?!!"diye bağırarak soru sordum. Ne saçmalıyo bu mal. Of sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı.
"Yani güzel bir geceydi."
"Güzel bir gece ne?!!!"
"Kızma ama"
"Tamam kızarım." dedim. Yaklaş diye el işareti yaptı. Yaklaştım ve kulağıma "Ateşli bir gece." dedi. O an sinirlerim yükseldi ve yanaklarım kızardı. "Mal! Salak! Gerizekalı! Piç!" gibi şeyler söyleyip ona vuruyordum. Oda yüzünü kapatıp "Ben yüzümden para kazanıyorum abla yüzüme vurma!"diye bağırıyordum. Sinirliyken bile beni güldürmeyi başarıyordu. Birden bire ellerimden tuttu ve beni altına aldı. "Şimdi ben sana vurimmi." dedi çapkınca gülerek. Ellerimi kurtarmaya çalıştım ama çok sıkı tutuyordu. "Sakin ol güzelim. Ve sana bi şey dicem yakından bakınca daha sexy oluyosun." dedi. Of ben bunu nası cevap vercem. "Ya malmısın." "Evet. Ama senin malın. Bak utanınca her zaman yüzün kızarıyo." . Ya of. "Ve şuan daha çok kızardın. Seni pazarda domates yerine satalım."Hı hı. Bana şaka yaptığının farkındayım."
"OF DEFNE! Bu kadar zeki olmak zorundamısın?!"
"Egomu okşuyosun ve kalk üzerimden" dedim. İtiraz etmeden kalktı. Kayra'da Deniz'in yanındaydı. Üzerlerinde tepinerek onları uyandırdım. Sonuçta evlenip çocuk yapınca çocukları onları böyle uyandırcak. Deniz'i yarı uykulu bir şekilde mutfağa götürdüm. O kahvaltılıkları masaya koyarken ben hem çayı demleyip hem Su ile konuşuyordum. Onlar uçakla bizden önce geldiler ve bana Alp'le arkadaşlık boyutunu aştılar gibime geliyo. Onu her aradığımda başkasıyla görüşmüş oluyo,kim dediğimde de aldığım cevap: Alp. Ve whatsapp da sürekli çevrimiçi. Neyse ben Defneysem öğrenirim. Su ile konuşup onları kahvaltıya davet ettikten sonra sucuklu yumurta yapmaya başladım. Deniz'de Kayra'yı uyandırmaya gitti. Kayra mutfağa yarı uykulu bişekilde gelip sucuklu yumurtanın başında dikildi. Kayra'nın favori yiceklerinden biride sucuktur. Kayra ve Gökhan evlerine gidip üzerlerini değiştirdiler. Sonra Su ve Alp ardından Kayra ve Gökhan geldi. Birlikte kahvaltı yaptık. Ardından kızlarla mutfağı topladık. Bizim maddi durumumuz baya iyi bu yüzden bizim evimiz diğerlerinki gibi yokluk içinde olmuyo. Ben böyle mal mal düşünürken Su'yun sesiyle bu düşüncelerden kurtuldum.
Su: Hadi gençlik. Bugün gezelim.
Kayra: Ne gibi?
Su: Sinema,alışveriş gibi.
Alp: Örneğin...
Deniz:Komedi.
Gökhan: Dedemin fişi.
Ben: Aynen iyi fikir.
Gökhan: Sen olur dediysen olur güzellik.
Ben: Gökhan kes.
Deniz: Oooo havada aşk kokusu var.
Ben: Ay tabiiki de hayır Deniz. Sabahtan beri "güzellik" diye yavşıyo.
Gökhan: Güzellikde kabul ederse,önce sinemaya sonra da alışverişe gidelim.
Ben: Gökhan inadına sıçim. Ve bana uyar.
Su: Tamam o zaman. Biz gidip hazırlanalım. Saat 13:00'da aşağıda buluşuruz.
Su,Alp,Gökhan ve Kayra gitti. Bizde Deniz ile beraber ne giyeceğimize karar verdik. Deniz beni şaşırtarak siyah kot pantolon baskılı uzun kollu t-shirt giydi. Ben kot pantolon baskılı uzun kollu t-shirt giydim. Su siyah bir pantolon ve kareli bir gömlek giymişti. Alp Su ile beraber arabasında gitti. Neyse film çok güzeldi. Biraz alışveriş yaptık. Dün yoldayken oynadığımız D C nin cevaplarına geldi sıra. Deniz markete gidip kredi kartıyla sakız aldı. Adam paran yok mu diye ısrar etsede Deniz kredi kartıyla ödedi. Alp ve Su evlerine gitti. Biz bizdeydik. Koltuklara yayılmış oturuyordum. Kayra'nın sesiyle irkildim.
Kayra: Gökhan sizin bi iddia vardı.
Deniz: Aynen.
Ben: Deniz seni ateşli bir şekilde öptümü.
Kayra: Ateş değil yangın. Hemde 1den fazla
Hemen Deniz'in yüzü kızardı. Kayra bunu görünce ona öpücük gönderdi. Ay ne kadar tatlılar. Deniz birden kendini dikleştirdi.
Deniz: Gökhan.
Gökhan: He.
Deniz: Ben Kaya'yı öptüm ama Defne seni öptümü
Ben: Denizz.
Deniz: Bana ne ya öpceksin.
Ben" Ben odama gidiyorum. Çünkü burda daha fazla kalırsam elimden bi kaza çıcak.
Kayra: Çünkü Gökhan'ı burda öpemiyo. Utangaç.
Kayra'ya öldürücü bakışlarımdan attım. O da bana dil çıkardı. Ardından hep beraber anırarak güldüler. Bende odama gidip müzik dinlemey başladım. Aradan yarım saat geçti ve Gökhan odam geldi. Dudaklarını gösterip "Muck.Muck." diye ses çıkardı.
"Gökhan çıkarmısın?"
"İstediğimi almadan hayır."
"Ne istiyosun."
"D C desem anlarsın."
Sıkılarak ayağa kalktım. Ardından beni duvarla arasına aldı. Parmağımı öpüp onun dudağına deydirdim.
"Öyle olmaz böyle olur." dedi ve dudaklarıma yapıştı. Duvarla arasında kalmıştım. Tüm vücudum vücuduna değiyordu. Gökhan her zaman çok güzel kokardı. Ve şuan onun kokusu beni hapsetmişti. Beni öperken ona eşlik etmemek elde değildi. Sonunda etkisinden kurtuldum ve dudaklarımı ayırdım. Yüzümün kızardığını hissedebiliyordum.
"Rahatladın mı?!"
"Hmmm çok güzeldi."
"Unut bunu tamam mı? Böyle bişi aramızda hiç yaşanmadı."
"Yani biz sadece arkadaşız."
"Arkadaşız."
"İyi geceler arkadaşım."
"İyi geceler."
Defne senin kadar mal bir insan görmedim. Ne kadar malsın. Daha ne olabilirdim ki sadece bir iddia için öpüştük. He sadece arkadaşız... Birazcık kalbinin sesini dinle mantığınla bu konuyu helede Gökhan'ı halledemessin. Hayır her zaman kalbimin sesini dinlediğim için kaybettim.
Ama aşk konusunda mantığını dinlersen kaybedersin.
~Gökhan'dan~
Ne kadar mal bir çocuksun. Kıza bildiğin sadece arkadaşız dedin. Defne öyle bir kere iddia yüzünden öpüştük diye sevgili olamayız. Onun kalbi hassas lan kırılır. O kırılmasın

Bizim TayfaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin