Dead Dog

3.4K 280 14
                                    

Jedné noci, mě na naší malé farmě vzbudilo hlasité štěkání. Šel jsem to omrknout a podíval se do synova pokoje. Nebyl ve své posteli...

,,Jasone!" zašeptal jsem hlasitě. ,,Kde jsi?"

,,Tady dole tati," odpověděl syn z pod postele. ,,To jsi byl jen ty?" zeptal se.

,,Kde jsem to byl jen já?" zeptal jsem se.

,,Šel jsi za mým oknem."

Přelil se přeze mě chlad a zalhal jsem, ,,Ano," abych ho nevyděsil. ,,Ale proč nejdeš tedy spát za mnou a maminkou?" řekl jsem, když jsem ho nesl do našeho pokoje.

Ležel jsem v posteli zcela vzhůru po zbytek noci, za sebou připravenou baseballovou pálku, zatímco má žena a syn poklidně spali. Brzy poté štěkání přestalo.

Vstal jsem se svítáním, šel jsem se kouknout ven a neuvěřitelně se polekal toho, co jsem našel. Náš pes ležel na zemi mrtvý s rozřízlým hrdlem, všude byly známky pokusu o dobytí se dovnitř domu zadním oknem, kde byly škrábance. Vzadu byl pod velkým stromem vykopaný malý hrob, což bylo matoucí, jelikož v něm pes nebyl pohřben.

Zbavil jsem se psího těla a zalhal rodině, že musel 'utéct za kočkou na kterou včera štěkal.' Bylo to to nejlepší, co jsem vymyslel. Když jsem se syna zeptal, co mě viděl včera uprostřed noci dělat odpověděl, ,,Práci farmáře."

,,Co myslíš prací farmáře, synu?"

,,No, proč by jsi jinak nesl ten velký nůž na třtinový cukr a lopatu?" Sevřel se mi žaludek, ale to ještě nebylo všechno. ,,A proč jsi zavolal moje jméno, až když jsi do mého pokoje přišel podruhé... ?" Uvědomil jsem si, že hrob nebyl určen pro psa.

http://creepypasta.wikia.com/wiki/Dead_Dog

Děsivé Příběhy z LedničkyKde žijí příběhy. Začni objevovat