Grinning

3.9K 277 31
                                    

Ráno jsem vyšel ze sprchy a koupelna byla v pořádku. Bílé stěny, bílé dlaždice a umyvadlo s rozmazanou zubní pastou všude kolem. Tři ze čtyř žárovek byly pořád dobré, 100 wattové, čisté, zalévající bílý pokoj do oslepujícího světla.

Jako vždycky jsem šel pozdě, tak jsem přeskočil holení. Stejně měla ráda, když jsem se neholil. Přemýšlel jsem, že bych si nechal narůst kotlety. Byla by z toho nadšená.

Přešel jsem k zrcadlu a všiml si, že se usmívám. Dokonce jsem si ani nevšiml, že se usmívám.

Teď večer jsem v koupelně předtím než půjdu do postele a něco je špatně se světly. Všechny tři svítí, ale trochu hnědě a neosvětlují celou místnost.

Měl bych si z kuchyně donést víc žárovek. Měl bych, ale jsem zaneprázdněný. Rande bylo na nic, zabouchla přede mnou dveře.

Mysleli by jste si, že ten úsměv z rána zmizel, ale vrátil jsem se do koupelny a pořád se usmíval. Když jsem se dotkl obličeje, nezdálo se mi, že se usmívám, ale zrcadlo ukazovalo, že ano.

V hnědém světle to bylo těžké vidět, ale... Spočítali jste si, kolik zubů ukážete, když se usmíváte? Natáhl jsem se blíž k zrcadlu.

Jeden, dva, tři, čtyři. Nevěděl jsem, proč je moje pusa tak široká. Devět, deset, jedenáct. Nemůžu si nechat narůst kotlety. Koutky úst jsou natažené až k uším. Pořád jsem necítil, že bych se usmíval. Ale ze zvědavosti jsem nepřestával počítat.

Třicet-šest, třicet-sedm, třicet-osm...

http://creepypasta.wikia.com/wiki/Grinning

Děsivé Příběhy z LedničkyKde žijí příběhy. Začni objevovat