BÖLÜM : 28

8.9K 400 36
                                    

   Zeynep ,Mert'in karşısında, mum alevi gibi ürkek kırılgan olsa da bir o kadar da arzu doluydu, yıllardır içinde hissettiği bu duygularını istemeyerek de olsa bunları bastırdı, görmezden geldi.

Ama şimdi karşısında duran bu adam, onun bedenini alev alev tutusturmaya küçük bir dokunuşu, en ufak bir bakışı bile yetiyordu. Mert'in elleri bluzunun üzerinde dolaşıp, göğüslerine kadar gelmişti.

Genç adam göğüs uçlarını parmaklarının arasında sıkıştırıp ezerken parmak uçlarında , genç kadının bedeni de olduğu yerde Mert' in bedeninin altında, usulca eriyordu sanki, iki sevgili tekrar tekrar öpüşürken,Zeynep, bu öpüşmelerin daha derin ve tutkulu olması için her şeyini bütün bedeniyle verdiğini hissedebiliyordu.Hayatı boyunca sadece Mert ile tattığı bu arzulu tutkulu anların , bunun sıradan bir öpüşmeden daha derin olduğunu iliklerine kadar hissedebiliyorlardı, Zeynep, bütün hayatı boyunca sadece Mert ile yaşadığı tattığı bu zevki kontrol edemiyordu bütün bedeni tepeden tırnağa Mert diye haykırıyordu adeta.

Mert de yanında ona bu denli yakın olup da,  bu karşı koyamadığı kadına karşı , kendini kontrol edemiyordu, bütün varlığıyla onu ilk gördüğü andan beri sahip olma isteği uyandıran bu kadına nasıl kayıtsız kalabilirdi ki, Mert usulca ellerini Zeynep'in eteğinin altından ilerletip çamaşırına doğru hareket ettirdiğinde, Zeynep'e yaşadığı bu anın tek kişilik değil iki kişinin yaşadığı en büyük haz olarak yaşaması ve yaşadığı her anın tadına varmasını istiyordu.

Mert öncelikle Zehnep'in üzerindeki stresi ve gerginliği almak, onu rahatlatmak istiyordu. Kafasındaki bütün soruları bir kenara bırakıp, yaşadıkları bu büyülü anın hazzını ve tadını çıkarmasını istiyordu.Zehnep'in mutluluğu Mert için çok şeydi. Dünyalar a bedeldi.


Zeynep '' Eğer sana durmanı istediğimi söylersem bunu yapar mısın diye sordu ?''


Mert, hiç beklemiyordu böyle bir soruyu, Zeynep'in de aldığı zevkten, yaşadığı andan mutlu olduğunu düşünüyordu.


Mert '' Tabii ki, yani bunu hiç istemesem de senin arzuların, istediklerin benim için, çok çok önemli Zeyno'm. Sana zarar verecek seni incitecek hiç bir şey yapmam bunu sakın unutma.  ''


Bunu söyledikten sonra Mert istemsizce durmuş, hafif geri çekilir gibi olmuştu.

Zeynep Mert'in elini tutup,'' hayır durma, durmanı istemiyorum , daha erken, ama senden bunu duymaya ihtiyacım vardı ''dedi.

Mert, ne yapacağını şaşırmış bir halde Zeyno'suna bakarken, iki sevgili tekrardan öpüşlerine devam ettiler, bu arada Zeynep de Mert'e onu ne kadar istediğini göstermek için yavaşça ellerini Mert in gömleğine doğru götürüp, düğmelerin çözmeye başladı, Mert de Zeynep'in bluzunun ön bağcıklarını açarken iki sevgili elleri titrer halde birbirlerinin ateşinde yanmaya başlamışlardı bile.

Usulca Zeynep'in bluzunu çıkarırken Zeynep, hafif irkilmiş , biraz da utanmıştı, hala alışamamıştı, bu adama, oysa ki bütün hayatını bu adamla geçirmeye çoktan hazırdı, Zeynep.

Mert elini kemerine götürmüş, kemerini açıp, fermuarını indirdikten sonra Zeynep " çıkart" dedi. Mert, onun dediğini yaparken komidin çekmecesinden koruma kılıfını alıp acarak kendini hazırlamıştı.

Zeynep e yaklaşıp usulca eteği ni kaldırıp çamaşırını yırtarcasına çekip çıkarttı. Zeynep in ayakkabıları hala ayağındaydı, Zeyneb'in bu yari giyinik eteği yukarı çekilmiş kadınlığının çıplak görüntüsü, Mert i daha da tahrik ediyordu.Eteği belinde, bluzu üzerinde önü açık, sütyeni memelerinin altına çekilmiş göğüsleri dışarda gözlerinin önünde dimmdik duruşuna dayanamadı, biraz sert bir şekilde bir darbeyle içine girmişti genç ateşli kadının.
Zeynep, bu ani sevişmenin hazzı ve coşkusuyla " bir daha...bir daha Mert bir daha..." diye çığlık atmıştı.
Bir daha... Bir daha... Derken her birinde tamamen çıkıp yeniden tekrar tekrar birleştiler. Bir kaç birleşmeden sonra, iki genç aşık, gürültülü seslerle orgazm oldular.Zeynep "çıkma" diye inlediği sırada Zeynep gözlerinden akan yaşlara engel o olamamıştı.

O halde, ne kadar süre kaldıklarını bilmeden uzunca bir vakit iç içe kaldılar. Nefes alışları yavaş yavaş normale dönerken, iki tutkulu beden birbirlerinin üzerine yığılmıştı. Zeynep başını Mert'in göğsüne yaslarken bacaklarını da onu bacaklarına doladı.

'' Bu sadece seks olamaz, bu bambaşka bir şey, derken usulca Mert'in kulaklarına eğilip, '' evlilikten de daha güçlü bir duygu ''diye fısıldadı.

'' Sen şimdiden bu yaşadıklarımıza böyle bir değer verebiliyorsan, deme ki biz birlikteliğimizde önemli bir mesafe atlamışız , bu bunu gösteriyor. Aslında yolun daha çok başındayız, eğer birlikte yürüyeceğimiz bu yolda bana inanır v benim yanımda olursan, bak işte o zaman sana daha ne pozisyonlarda sahip olacağım seni aşkın doruklarında dolaştıracağım, işte o zaman aklın başından uçacak göreceksin . '' dedi Mert.

Zeynep '' alaycı bir tavırla '' hııı... hııı... tabii canım eminim aklımı başımdan alırsın' dedi muzipçe. daha sonra eliyle Mert'in sırtına bir şaplak attı ama bu Mert den çok onun canını yaktı.

''biraz ciddi olur musun? dedikten sonra tekrar uzun uzun öpüştüler tekrar daha sonra Zeynep ben kalkıyorum, çok geç kaldım daha eve gidip bizimkilere yardım edeceğim, deyip yerinden kalkarken, eteğini belinden indirip, çıplaklığını örtmeye alışırken bir yandan da , kırış kırış olan eteğini düzeltmeye başladı .

Bu durum çıplak olmaktan ziyade daha bir garip ve utandırıcı geliyordu Zeynep'e .O sırada onun gibi yarı çıplak bir halde olan Mert ise, halinden gayet memnun ve rahat bir şekilde sırt üstü uzanmış, onu izliyordu. Bluzunun düğmelerini iliklemeye çalıştı ama fark etti ki önce sutyeni düzeltmeliydi, içindeki utanma duygusuna engel olamayınca , hafif arkasını döndü Mert'e sutyenini yeniden giyebilmek için.

Mert,'' hadi ama Zeynep, beni bundan mahrum edemezsin, arkanı dönmek de neyin nesi, bu şekilde inan daha kışkırtıcı oluyorsun, daha davetkar , daha çok istiyorum seni ''dedi, en çapkın gülümsemesiyle.

''Hayır, Mert bunu benden isteme, her şey o kadar yeni ki, bana biraz zaman ver olur mu, bu arada affedersin, banyo ne taraftaydı, evin bu kadar geniş olmasaydı mutlaka bulurdum yerini.'' dedi hafif utangaç bir tavırla. Normal yaşamında bile ürkek çekinden tavırlar sergileyen Zeynep,henüz Mert'in karşısında çıplak olmaya alışamamıştı, böyle bir şeye nasıl alışılır bunu zaman gösterecekti.

Mert '' tamam canım utanıp sıkılmana gerek yok biz artık karı kocayız hatırlatayım canım, banyo soldan ilk kapı '' dedi Mert gülümseyerek.

Gönül Hırsızı  AŞK-I CEHENNEM...Where stories live. Discover now