TANITIM

20.2K 698 67
                                    

  Mert, diğer kardeşleriyle çok zorlu bir süreçten geçmişti, anne babalarını kaybettikten sonra, hayatları tepetaklak olmuş 4 kardeştiler.
O zorlu geçen zamanlarda yanlarında sadece aileye en yakın olan her zaman yanlarında onlara bir amca baba kadar yakın olan aynı zamanda babalarından kalan şirketin eski ortaklarından  Yasin bey ve babaanneleri Zahide hanım vardı , Bir ara Akdemir şirketi olarak iflasın eşiğine kadar gelmişlerdi.

Mert 'in ağabeyi Semih okulu yarı zamanlı ya çevirip günün çoğunu şirkette geçirmeye başlamasa işler daha da kötü bir hale gelebilirdi.

Bu zorlu süreçte  ailenin Semihten sonra gelen küçük ve haylaz olan ikiz kardeşler Hakan ve Mert de çok yardımcı olmuştu, yaşları küçük olsa da boş vakitlerini babalarıyla şirkette geçirmeyi severlerdi. Şimdi ise ağabeylerinin en büyük destekçileriydiler, en küçükleri Engin de üniversite son sınıftaydı, ama o bile ağabeyleri ile birlikte çalışmak için can atıyordu, boş dersler de soluğu şirkette alıyordu, Hakan 'a göre ise bu şirket genlerinde ki çalışma ve vefa duygusunu artırmıştı, Çünkü anne ve babalarının geride bıraktığı en büyük miras olduğundan belki de 4 kardeş çok bağlıydı hem şirkete hem birbirlerine.

Hakan ve Mert için bu durum daha farklıydı, bebekliklerinden itibaren her ikiz gibi onlarda bir birbirleriyle çok kıyaslanmışlardı, aynı oyuncaklar aynı kıyafetler yaşadıkları büyük bir kabus gibiydi.

Hakan ise , ailenin en sakin , en mantıklı olanıydı, onun yaptığı hiç bir davranışın yanlış olduğu düşünülemezdi, okul hayatında da iş hayatında da pek çok başarısı vardı, ikili ilişkiler hariç, aşk hayatında bir türlü aradığı mutluluğu bulamamıştı , ama aşk da mantık yürümüyordu, bir kaç kere kız arkadaşı olmuştu olmasına ama kız arkadaşları hep Mert 'e doğru kaymışlardı, çünkü Mert, Hakan kadar olmasa da zeki, esprili ve daha eğlenceliydi buda onu daha ilgi çekici yapıyordu Hakan' a göre.

Ve bütün bu karmaşık ilişkili iki kardeşin arasını farkında olmadan, daha çok açacak olan Zeynep, oda Mert ve Hakan dan çok farklı değildi, küçük yaşta kaybettiği anne ve babasının, ruhunda yarattığı boşluğu dolduracak tek meşguliyeti okulu ve kariyeriydi, her şeyin çok başında kariyeri için büyük umutlarla işe başlayacağı şirkette, gönlünü kaptıracağını nerden bilebilirdi ki.


Her bir bölüm de hikayemde heyecan ve tutku giderek artıyor, keyifli okumalar, lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı eksik etmeyin, bu ilk hikayem, arada yazım hatalarım olabilir, bu konuda göstereceğiniz tüm sabır ve anlayışa çok teşekkür ederim. Keyifli okumalar.

 Keyifli okumalar

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.
Gönül Hırsızı  AŞK-I CEHENNEM...Onde as histórias ganham vida. Descobre agora