• Hoofdstuk 20 - De een beliegt de ander

56 4 1
                                    

"KAMAL? Wat doe je hier?!" Zeg ik feluisterend terwijl ik de deur van het terass goed dicht doe. We zitten namelijk op het terassje van het café buiten, en we waren de enige.. en keek nog snel of iemand eraan kwam..
"Ik ben hier met Alexa en Reviv, straks zien ze je nog en denken ze dat ik lieg, omdat ik hun een heel ander verhaal als het eigenlijk is vertelt heb!" Zeg ik gehaast en hij kijkt me scheef aan.
"Ik hoop dat je niks fouts gezegt hebt, ik weet namelijk al dat je het hun.." ik onderbreek hem met open mond. "Hoe bedoel je je weet het al?"
"Nirmine, Alexa vertelt elk detail aan me zusje. Ze heeft Alexa daarvoor ingelicht. Ze gelooft mij en Amir niet en denkt dat ik dit alleen maar voor haar doe"
Het wordt stil en ik kan me oren niet geloven.. Kan het waar zijn wat Eveline me vertelt heeft?! ik bedoel hij wordt opeens rood en stil?
En klopt het echt wat hij zegt? Kamal ziet aan me dat ik verwarrd ben..
"In ieder geval, wat gebeurt er nu? Ik bedoel ik heb niks fouts gezegt.. ehh, hoop ik? Maar ik vond dat Alexa ook raar deed,.. maar Reviv, Reviv toch niet?" Vraag ik met een bezorgd gezicht en hij schud direct zijn hoofd.
"Nee, Reviv weet er niks van, maar Alexa zou het haar nu misschien vertelt hebben." Dan pakt hij me hand en onze handen worden van koud naar warm.
"Vertrouw niemand, Nirmine, echt waar.. tot dat dit voorbij is al helemaal niet.." voegt hij eraan toe en we kijken elkaar weer lang aan.
"..W.. Wat voorbij?" Vraag ik en hij wil wat zeggen.

Maar staat direct op als hij de deur open gaan hoort. Hij verstopte zich achter een struik met rozen in de hoek van het terassje maar kon hem toch een beetje zien, ik hoop Alexa en Reviv niet..

Wacht?? WIE is dat mei.. NOUR?! WAT DOET ZIJ HIER? Nour kijkt me niet aan tot ze voor me op de plaats van Reviv gaat zitten en kijkt een beetje bezorgt. Reviv neemt de stoel dan naast me en Alexa pakt een stoel van een ander tafel waardoor ze vervolgens tussen Nour en Reviv gaat zitten.
Ik zie Kamals ogen ook groot worden.
"H..Hoi" zeg ik dan tegen Nour ongemakkelijk en ze antwoord tot me verbazing met een "Hey".
Dan voel ik Reviv's elleboog 'zachtjes en onopvallend' in mijn zij en ik kijk haar aan.
Ze hoeft geen gezicht te trekken, en ik weet wat ze bedoeld...

Perspectief 'Reviv'
Wowowowow.. WAT. DOET. KAMAL HIER?!
Nirmine had toch ze3ma (zogenaamd) niet gelogen? Ik begrijp er niks van? Maar wat ik wel weet is dat ik dit niet Nour en Alexa moet laten zien, en Nirmine begrijpt me altijd dus gebruik ik mijn elleboog.
Alexa heeft Nour blijkbaar geappt en gebeld over dit, maar ik dacht dat dit gewoon een gesprek en een meidendag van mij, Nirmine en Alexa was.. Alexa vertelde me snel wat er aan de hand was, maar wist zelf niet hoe dit zal eindigen..
Nour wou het goedmaken maar niet nu ofzo..
Ze is nog steeds boos en ik begrijp dat, ik bedoel Nirmine kan er toch niks aan doen dat Nour's broers haar leuk vinden en dat ze daardoor ruzie hebben? Het is was tussen hun, tussen broers en tussen Nirmine.
Alexa integendeel vindt dit helemaal niet kunnen, en maakt Nour gek met je moet dit en dat zeggen en idk.. ik hoop dat Nour niks doms zegt of doet!
Het begon ook alles bij Chahid..

Perspectief 'Chahid'
Ik heb Nour alles vertelt. Nee ik heb er geen spijt van? Niet dat ik Nirmine niet haat, nee ik hou zelfs van haar, maar als een zusje.. Zij en ik praten niet veel, maar dat komt omdat onze moeders elkaar kennen denk ik, maar Nirmine is een prachtige, lieve Moslima en ze is niet zoals die typische Marokkaanse meisjes die met jongens afspreken enzoo, pssshh, nee man, Nirmine? Doet dit niet..
Maar Nour verdiend dit te weten, en het niet vertellen, en verborgen houden voor het zusje van je 'crushes' EN je aller beste vriendin? DOM. Lalalala (nenenene) het moest eruit. Het zijn haar broers en ze was al verdrietig omdat ze al door had dat iets niet klopte doordat Amir en Kamal niet meer tegen elkaar praatte in Spanje..
Ik hou van Nour. Ja, really. NEE MAN, niet skeer. Maar ik vertel het haar als al deze rotzooi ten einde is..
Wat betrefft Nirmine. Ze heeft een foute keuze gemaakt.. Een te vroege, bovendien is Souky alleen maar bij Kamal om haar te treiteren en jnoen te veroorzaken. Ze kan heel de stad hebben maar nee, ze kiest voor hem. Tfoe.
Kamal's lot is Nirmine. Nirmine's lot Kamal's.

Perspectief 'Nour'
Natuurlijk, ben ik nog boos.
Ik weet niet wat ik wil en wat ik moet doen.
Alexa zegt dit, mijn broers laten dat zien,..
Ja, Nirmine kan er niks aandoen, maar.. ze heeft me niks vertelt. Deze beliegt deze!
Ik ben natuurlijk ook teleurgesteld in mijn broers, ik bedoel ze vinden allebei mijn beste vriendin leuk en vertellen niks. Ik kan het me gewoon niet voorstellen en het is net een schok, misschien kan ik het daardoor niet zo goed accepteren. Zal ik het wel of niet goed maken?

Perspectief 'Karim'
Yooo, net terug uit Dubai. Te gekke feest!
Ohhh, Kamal heeft me zovaak geappt.
WAT, hij zit vast op in het café met Nour Alexa Reviv en Nirmine? Hij wil dat ik hem red..
Ik stap mijn auto in en race zo snel als mogelijk naar dat café in de stad terwijl ik Kamal app. Nu hopen dat zijn geluid uit staat.

Perspectief 'Nirmine'

TING. Ik kreeg een app binnen, maar die ene toon herkende ik van wie het zou zijn. Amir, ik heb 'm zelf ingesteld. Ik wou niet gaan kijken, dat zou niet zo netjes zijn, maar deed het toch..

"Hey lieverd, volgende week is je verjaardag of niet, gaan we wat leukss doenn?💋💋

Zegt hij en ik glimlach. In mijn ooghoek zie ik Kamal's ogen rollen.
"Was dat mijn broer?" Zegt Nour dan naar de stilte en ik knik.
"Oh, wacht foutje, ik moest welke broer vragen" zegt ze dan sarcastisch.
"..Amir.. Kamal is met Soukayna als je dat niet wist" En ik kijk daar Kamal bij aan en hij rolt weer zijn ogen.
"Jaa, helaas wel ja" zegt ze en ik kijk haar verbaasd aan.
"Nirmine, ik ben door de war. Ik ben boos, verdrietig, woedend, teleurgesteld en blij tergerlijkertijd" zegt ze en ik luister aandachtig. "Boos, woedend omdat mijn broers EN MIJN beste vriendin niks gezegt hebben. Verdrietig, omdat me broers's relatie kapot is, en ik niet weet of het zoals vroeger word. Maar Blij, omdat allebei mijn broers iemand gevonden hebben. Al ben ik niet blij met Kamal's, maar dat gaat me niks aan. Mijn beste vriendin aan mijn broer geven, is het beste dingetje toch?" Glimlacht ze en staat op en trekt me omhoog. We huilen allebei en knuffelen elkaar heel hard. Ik zie Kamal glimlachen en opluchten.
We zaten nog zo'n 10 minuten over allerlei dingen te praten totdat Nour me iets vroeg..
"Dus allebei mijn broers vonden je leuk.. Wie vond je eigenlijk het eerst leuk, Amir zeker toch? Anders was je niet met hem.."
En ik werd bleek, dat voelde ik.
Kamal keek me aandachtig aan, iedereen.
Ik keek toen alleen nog Kamal aan.
Alsjeblieft, Ya Allah, red me uit deze situatie..

Wordt vervolgt..

De Verborgen Liefde Where stories live. Discover now