• Hoofdstuk 18 - Het theorie

59 5 1
                                    

Wat doet Kamal met me?
Hij zegt dat hij van me houdt maar tergelijkertijd met Soukayna is.. Nee, dit ben ik niet, ik moet hiermee ophouden. Hij speelt een spel met me, dat moett..
Ophouden gevoelens voor Kamal te hebben.
Wat Amir betrefft? Hij wil met me trouwen als we over 3 jaar klaar zijn met school! En hij wil nu al mijn hand vragen, zodat we ze3ma op dates kunnen en onze ouders weten dat het halal is, omdat we sowieso met elkaar gaan trouwen.. Het is niet dat ik twijfel, maar.. Ik twijfel.

Het is zaterdag en ben dus al thuis en mijn oma is ook bij ons. Ze heeft me verasst want ze woont in Nederland; en ze heeft me niks door de tel gezegt dat ze kwam ofzo! Dus super leuk! Ik hou van me oma, zoveel als ik van me moeder hou!

Ik heb de hele nacht niet kunnen slapen door wat Amir me vertelde, en of het echt klopte wat Kamal heeft gedaan..
Ik wou met mijn ouders zusje en oma naar de stad maar me oma is moe want ze is ook oud.
Ik checkte mn tel want dat heb ik al sinds gister niet gedaan. Even zienn, 18 snaps, van Shirin, Nicole, Nina, Janine, Souf, Yusuf, enzooo, 3 DM's, 16 Ask's, 3 nieuwe youtube-videos, en 281 appies.
Ik opende alles vlug en deed whatsapp als laatst, omdat dat me het meeste tijd vergaf.

"Goeiemorgen prinsess!😍" - Amir

"Ey ugly bitch, lets go out" - Eveline

"Is het waar wat er tussen jou & Nour is gebeurt?" - Alexa

"Ik weet niet wat er gebeurt is, maar we moeten afspreken" - Reviv

Ik antwoord Amir terug, en zeg Eveline dag ik kan afspreken. Reviv en Alexa vertel ik dat pas morgen, zondag kan. Eveline heb ik het meest te vertellen..
Dan zie ik dat Nour de groep verlaten had, en mij geblokkeerd heeft, op ALLES.
Ik beantwoord nog een paar chats en zeg me moeder dat ik naar buiten ga.
Ik laat me golvende haren en style ze niet maar breng het wel in model.
Dan pak ik mijn groene tuinbroek en mijn grijze poncho, het is namelijk al wat frisjes buiten. Dan maak ik mijn ogen op en pak mijn zwarte dokter Martens laarzen, pak mijn zwarte chanel schoudertas en ga de deur uit met mijn zwarte beats.

We hebben in het parkje bij de fontijn, waar ik gister ook was, afgesproken en ze was er optijd. Ik begroette haar erg want heb haar sinds een week niet gezien. Ze merkte al dat het het niet goed ging en vertelde van A tot Z.
"Omg" zegt ze dan met grote ogen. "Hij heeft echt grote plannen, mien. Ik bedoel hij houdt echt van je?! HIJ WIL MET JE TROUWEN" zegt ze dan terwijl ik sis dat ze het niet zo luid moet roepen en ze houd haar hand voor de mond.
"Nirmine? Ik zie dat je niet blij bent, je zit met iets?" Voegt ze erbij toe en ik krijg tranen die ik met de wind wil laten stoppen.
Ik vertel hoe het zat met Kamal en de telefoon en weer schrikt ze en kijkt ze me met grote ogen aan. "NIRMINE, hij houdt nog wel van je! Hij liegt dat hij je niet wilt, en alleen vrienden wil zijn, ik bedoel je zegt het zelf, hij zei zelf dat hij meer van je hield ennn HOUD" zegt ze enthousiast en ik kijk haar scheef aan.
"Ik geloof dat je nog blijer bent als ik" lach ik tussen mijn tranen en ze legt mijn hoofd op haar schoot.
"Ik heb je al vanaf het begin gezegt, dat je een te vroege keuze gemaakt hebt, en je zal er spijt van krijgen, Nirmine" zegt ze en ik draai me hoofd recht zodat ik haar in de ogen kijk.
"Hoe bedoel je? Ik hou van Amir, alleen Kamal maakt me gek en hij heeft Soukayna"
Zeg ik en pluk een roos uit de struik.
Eveline lacht.
"Wat is er zo grappig?" Vraag ik en ga weer zitten.
"Je snapt er geen drol van heh, hahahaha! Sukkel hij doet dit expres?! Hij wilt het goed maken met zijn broertje zodat zijn zusje weer tevreden is en niet eronder leid. Daarom wil hij geen problemen veroorzaken, doordat je ook TE VROEG gekozen hebt! Hij zei dat jullie vrienden zijn, omdat hij wist dat Amir in de buurt was, en hij niet wilde dat hij wist dat hij nog achter je aan is.. Hij zal je niet loslaten schat, hij gaat voor je vechten! Wat betrefft Soukayna? Hij gebruikt haar, en Soukayna hem. Ik weet niet of ze echt van hem houdt, volgens Bouchra wel.. Maar ze wil je kapot maken, en dit was een deel van haar plan, of iemand heeft haar hiermee geholpen, zodat je ruzie met Nour krijgt" zegt ze en houdt me hand vast. "Weet dat Kamal nog van je houdt, hij doet dit niks voor niks, jij houdt ook nog van hem"
Ik heb een brok in mijn keel en Eveline ziet dat en neemt me hoofd weer op haar schoot en aait mijn haren. Ik huil weer.

"Wat moet ik dan doen?" Vraag ik als ik mijn tranen weggeveegt heb en we in de starbucks zitten met een frappuccino.
"Kamal's plan niet kapot maken" zegt ze en neemt nog een slok van haar drankje.
"Je moet geduld hebben, heel veel geduld, hij zal van jou zijn maar hij wil het nu anders doen, zodat jullie gelukkig worden"
"Jaa maar Amir zal er dan toch sowieso achter komen? Ik bedoel dit is Amir bedriegen?!"
Zeg ik en Eveline sist dat ik nu stil moet zijn.
"Dit is niet bedriegen, jullie zijn voor elkaar gemaakt, en door deze jaren, zal je ook 100% zeker zijn, of je Amir, of toch Kamal wilt."
Zegt ze en ik kijk haar met grote ogen aan.
"JAREN? Meid waar heb jij het over" zeg ik terwijl ik haar aanstoot.
"Je weet niet wanneer deze plan ten einde is, misschien maanden maar kan zeker jaren duren, todat jullie misschien van school zijn?" Zegt ze en we nemen allebei een slok uit onze drankjes.

Ik denk na.. Ik moet geduld hebben, Kamal zal voor me vechten..
Heeft Eveline echt gelijk?

Wordt vervolgt..

De Verborgen Liefde Där berättelser lever. Upptäck nu