• Hoofdstuk 6 - Afscheid

114 7 0
                                    

Maandag
Het is 05:00 en ben wakker geworden, ik had een droom.. Kamal had me vertelt dat hij van me houdt, en dat hij niemand anders mij af laat pakken van hem..
Dan denk ik aan Amir.
Zou Kamal weten dat ik contact heb met zijn broertje? En zou Amir weten dat ik huilde om Kamal?

Ik stop met mezelf die vragen te stellen en kleed me om. Ik pak een grijze broek met gaten en een levi shirt. Ik pak mijn zwarte YSL tas in met kauwgom en allerlei kleine snacks die ik voor onderweg heb gekocht. Ik doe mijn gouden micheal kors horloge om en style mijn haren, ook spuit ik mijn YSL black
opinion parfum op en stop hem gelijk in mijn tas, die kan niet gemist worden!

Ik kijk naar de tijd en het is 05:56. Ik kan zo gaan ontbijten maar eerst app ik Alexa en de rest.
"Hey lieverds, ik ga vandaag wegggg, dus laten we voor school afspreken bij de pizzaria die voor de school. Ik ga jullie fking erg missen.." schrijf ik in de groep van mij Nour Reviv en Alexa.
Eveline zie ik sowieso zometeen..

Amir! Ik moet Amir appen. Hij weet volgens mij helemaal niet dat ik naar Spanje ga!
dus ik app hem;
"Heyhey Prinss! (Amir is in het Arabisch Prins, dus ze hebben geen verkering offzo haha) ben je al wakker?" vraag ik hem, omdat ik zijn laatst gezien niet kan zien.
Hij appt me gelijk terug!
"Hey Nirrri Jaa ik ben wakker, is er iets?" Antwoordt hij.
"ehmm ik wou je nog vertellen, dat ik vanaf vandaag voor een week met school naar spanje ga dus dan zullen we elkaar niet zien"
zeg ik.
Dan appt hij niet meer nadat hij het gelezen heeft. Heeft ie soms iets beters te doen? of waarom negeert hij het? stel ik mezelf die vragen..?
Ik loop de keuken in met duizende vragen en ga ontbijten. Na het ontbijt pak ik mij koffertje, mn tas, doe mijn grijze adidas yeezys aan en mijn grijze lange jas, en loop de deur uit. Doedoeiii Huisje lieff!

Ik loopt de bus in, stap uit, pak de trein, stap uit, en rij weer met de bus 2 haltes tot mn school en stap uit. "Shiit, ik had nog met Janine afgesproken maar de andere moeten eerst, met haar zit ik sws de hele reis" zeg ik bijmezelf en app Janine dat ik later kom. Ik loop naar mn schatjes en knuffel ze bijna dood.
"Ik ga je zo missen a lelijkerd" zegt Reviv terwijl ze begint te huilen. En we huilen bijna allemaal. Ik denk aan Amir, maar durf Nour niet te vragen of hij al onderweg is of al op school. Ze is mijn beste vriendin, maar kan haar nooit vertellen dat ik contact heb met haar broer en .. aan haar andere denk.
Amir is een schatje, en ik geef veel om hem..
Ik neem dikke afscheid van hun en loop naar Eveline die met nog andere vriendinnen van me, Sera, Nicole, Maja, en Shirin, staat en neem afscheid van ze. Eveline feluistert nog iets in mijn oor:
"Pas goed op je, lieverd. Vertrouw niet iedereen zoals Janine, ik heb geen goed geboel maar ik zag Soukayna gister Janine een hele dikke knuffel geven. Kamal moet je een kans geven, denk daraan."

Ik kan stoppen met dat wat ze me heeft gezegd denken.. Ik loop naar Janine en zie dat ze me Nina aan het kletsen is.
"Heyyy meidd" zegt Nina en ik omarm haar samen met Janine.
"Hoe is het?" vraagt Janine me met een aparte blik. "Goed hoor, ben moe" antwoord ik.
"Wat zie je er goed uuuiit" zegt ze dan
"Jaaa klopt, vet mooie YSL taaas!" zegt Nina.
"Hahaha ddankjulliewell"  zeg ik dan.

Na een half uur staan we allemaal bij elkaar en staan klaar te vertrekken maar.. waar is Kamal?
Meneer Jansen en Mevrouw Rosenberg leggen nog een paar dingen uit, en kletsen en idk wat ze doen, maar me aandacht is bij Kamal.. Ik wil het liefst naar Karim lopen om te vragen, maar dan denkt ie ook van wat wil deze van hem.. Het lijkt net alsof ik iets voel, en draai me om..
Ik kan niet geloven met wie Kamal staat..

Wordt Vervolgt..

De Verborgen Liefde Where stories live. Discover now