• Hoofdstuk 7 - Reis van verwarring

95 6 2
                                    

Ik kon niet geloven met wie Kamal was. AMIR! hij had een koffer bij zich dus het was wel duidelijk dat hij mee ging.
Ik wou dat ik nu op hem kon springen van blijdschap, en hem afvragen, wat hij hier doet? Maar dat gaat niet vanwege Kamal en Janine en de anderen..

"Jongens, dit is mijn broer Amir, en hij is sinds eergister nieuw op onze school, en gaat mee op reis!" Zegt Kamal en ik kijk Amir verwarrd aan. Amir geeft me dan een knipoog en ik bloos. Hoe overleef ik dit met Kamal & Amir in een reis?!

Perspectief 'Amir'
Ik heb Nirmine niks vertelt; maar ik heb me aangemeld op haar school. Deels omdat ik te goede cijfers voor de Realschule had, en deels.. voor Nirmine. Het was een verrassing, en ik zie dat ze vele vragen heeft. Het liefst zou ik naar haar toe willen gaan, en haar omarmen, maar dat gaat voor Kamal niet..

"ayyy nirmine, waarom bloos je?" Zegt Janine terwijl ze haar elleboog tegen me aanstoot. Ik kan Janine wel vertrouwen met zulke dingen; Eveline heeft me vertelt dat ik haar niet vertrouwen moest, maar ze is er niet, en ik moet dit bij iemand kwijt..
"Janine, het zit zo.." Ik vertel Janine het hele verhaal maar ik laat Kamal erbuiten.
"Waarom was je die dag dan verdrietig?"
Ik noem een smoes op, en zeg niet eerlijk dat het door Kamal kwam.
"Het ging niet zo goed met mijn tante.. en ik maakte me heftige zorgen om haar.."
"Waarom heb je me dan niet geappt of gebeld dan schat? Gaat het nu wat beter?" Vraagt ze terwijl ze me omarmt, en ik knik.
"Dus je hebt een oogje op hem?" Vaagt ze me dan en knipoogt.
"... Ik geloof van wel.." zeg ik, en dat is niet gelogen.. Ja; ik voel wat voor Kamal geloof ik.. Maar Amir, Amir was er voor me de hele tijd, maar alles is zo onzeker en heb duizende vragen.
Wat komt Amir hier doen? Wat wou Kamal me allang zeggen? Zou Kamal het over mij en Amir die chatten weten? & zou Nour wat bemerkt hebben..? Alhoewel ze me niks vertelt heeft van straks.

Met die vragen stap ik de bus in die ons naar het vliegveld brengt.
"Iedereen zit bij zijn of haar eigen groepje, zodat we een overblik hebben of iedereen er is!" Zegt Mevrouw Rosenberg.
Ik zie Kamal al op een plek zitten, bij Janine, Benjamin, Nina, Soufyan, Chahid en Elara. Oh nee.. Grapje zeker.
"Niiirrri, hier is een plaats vrijj" zegt Janine en wijst een stoel naast haar tegen het raam. En jaja, precies tegenover mij zit Kamal, die me 'onopvallend' aankijkt.
"D-daankjewel Nine." Zeg ik tegen Janine en loop naar mijn plaats. we hebben een grote tafel staan tussen mij Kamal, Chahid, Soufyan en Benjamin; Hij zit vol met lekkere snacks die we allemaal meegebracht hebben.
"Eyy maat, wel chillig dat je geen school hebt deze week, mochten jullie dat zomaar organiseren of waa?" Vraagt Soufyan, Kamal, en vertelt hem een heel verhaal over dat hij wat gewonnen had enzovoort.
"Kamal? Is je broer Amir, ook in onze groep?" Vraagt Janine terwijl ze me aankijkt en ik kijk voorzichtig Kamal aan.
"Ehhm, nee, hij is in een ander groep, geloof bij Karim, ingezet." Antwoord hij dan.
"Chill, Janine. Nu al geinteresseerd in zijn broer?" Vraagt Chahid lachend en de rest lacht mee.
"Neee hoor, maaarrr iemand anders misschien wellll.." zegt Janine terwijl ze me aankijkt. En iedereen kijkt me aan. Ook Kamal kijkt me apart aan.. OMG JANINEEEE, ZE MOET HET OOK AAAALLTIJD OPVALLEND DOEN HEA.

Soukayna is net aangekomen, dus de bus kan vertrekken. Ze was haar kam vergeten, ja echt kaammm. Kamal's groep, mijn groep dus, zit boven, en Soukayna's & Karim's groep beneden. Beter zo, zo hoef ik dat arrogante trut Soukayna niet te zien, en Amir, het zou namelijk heel awkward zijn tussen die 2 te zitten.

De hele reis heeft Soufyan gerappt met Chahid en Benjamin heeft alleen maar geslapen. Nina is stiekem naar beneden gegaan om haar vriendje Naud te zien.
Elara heeft alleen maar fotos gemaakt. VAN HAAR ZELF. Janine heeft de hele tijd met iemand geappt.. Al kon ik de chat niet goed zien, met wie..
Wat mij en Kamal betrefft? Wij luister allebei muziek en hij heeft ook kort geslapen.
Ik heb hem de hele tijd aangekeken.. Ik weet niet wat ik moe..
Omg.
We kijken nu letterlijk allebei naar elkaar, en mijn en zijn ogen gaan nergens meer vanaf. we kijken elkaar de hele tijd aan. Tot ik op een gegeven moment, tranen krijg en ik weg kijk.
"Wat is err?!" Vraagt Janine me plotseling.
"Ik ehh.. beetje heimwee.." lieg in tegen haar en ze laat mn hoofd op haar schouder liggen.
Kamal staat op en loopt naar beneden.
"Ik ga even naar het toilett" zeg ik en Janine knikt. Ik weet niet waarom, maar ik wou Kamal volgen.. Bang dat hij naar de kahba ging. Ik liep naar het toilett, en keek mezelf even in de kleine spiegel. Ik veegde me tranen en liep het toilett uit. Ik zag Kamal niet dus ging ik de trap op naar buiten, totdat de bus heel hard remt en ik naar achter val.. Tenzij dat dacht ik.. Kamal heeft me opgevangen!
OMG, Kamal!
Kamal kijkt me aan met z'n licht-hazelbruine ogen aan, en ik voel een moment komen..

Totdat Soukayna , Amir, Sarah, en paar andere klasgenoten aan komen rennen.
"Oh lieverd; gaat alles goed met je?? Goed dat Kamal net op tijd was!" Zegt Soukayna terwijl ze Kamal aankijkt. Ik laat me van Kamal los komen. "Alles goed" en loop weer naar boven.
"Nirmine, wacht!" Roept Kamal nog na en komt ook naar boven en laat me in het midden van de trap stoppen. Iedereen is al gaan zitten, maar Amir en Soukayna staan daar nog.
Ik draai me om..

"Nirmine, ik hou zoveel van je."

Wordt vervolgt..

De Verborgen Liefde Donde viven las historias. Descúbrelo ahora