• Hoofdstuk 1 - Kamal

308 7 0
                                    

Zoals elke schooldag, stond ik om 6 uur op. Al hoewel is dit de eerste dag naar de zomervakantie. Mijn school begint om 8 uur, en ik heb ongeveer een half uur tot 40 minuten nodig om naar school te reizen. Eerst pak ik de bus en dan de trein en dan weer de bus. Ik was mijn gezicht en kam & style mijn haren. Ik heb bruine ogen en zwart haar, ben niet te dun en niet te dik, maatje S. Ik pak een kom, doe er wat muesli in en giet melk erbij. Ik zie dat mijn stiefvader al naar zijn werk is maar mijn moeder en Sabrina nog slapen, Sabrina is 2 jaar als je je dat afvraagt. Na het eten doe ik mijn kleren aan.
"wat zal ik vandaag toch aan doen.." zeg ik bij mezelf. Meestal zet ik mijn kleren de avond ervoor klaar, en pak ik mijn tas in.

Ik kijk naar de klok en zie dat het al best laat is
"Al 06:45?! ik ben echt een langzame" zeg ik en pak een zwarte broek met gaten, en een donkergroene Nike Sweater. Poets mijn tanden, pak een reepje kauwgom, doe wat parfum op, pak mijn Micheal Kors tas en leren jasje, en doen dan mijn Puma Fenty by Rihanna aan, groene. Kijk nog in de spiegel en denk bij mezelf
"Ach wat ben ik toch een matcher!"
Ik kijk op de tijd en zie dat het 06:58 is. "perfect" zeg ik en stap de deur uit met mijn oortjes in de oren.

Er valt niet veel over de reis te vertellen, ik bedoel heb de bus naar het station genomen en dan de trein, en ben net uitgestapt. Ik ga de trap onder en loopt naar de Bus.
"nog precies 3 minuten want het is 07:32" zeg ik in mijn hoofd en ga de andere trap onder naar de bus.
"EWA AMIGA!" hoor ik een meisjesstem zeggen. Dat kan ook maar 1 persoon op die manier, en elke ochtend zeggen. "ALEXAAA!" roep ik Alexa toe en spring op haar dat iedereen toe kijkt. Alexa neemt ook altijd de trein maar komt van de andere richting.
"Nou, Amiga, HOE WAS JE VAKAAAANTIEIEIEIE?!" roept Alexa tot iedereen het hoort. Alexa is nou typisch het gekke meisje maar ben gek op haar,.. makes sense?
Haar tel was in de zomer kapot gegaan dus konden we niet appen enzo.
"ayy Alexaa, alles was perfeeeect! Maar het allllll..." dan word ik onderbroken door, jaja, de andere kwart van ons, Nour. "AMIGAAAAS (vriendinnen)" roept ze ons toe en weer kijkt iedereen ons aan. We springen haar toe en liggen op de grond. Dan zie ik Kamal de trap oplopen. Hij kijkt me aan, en ik ook.. Het is de broer van Nour, dus het is normaal, alhoewel we niet hoi of hey tegen elkaar zeggen omdat het in onze cultuur niet zo toepasselijk is, ookal omarmt hij soms meisjes, dat hoor ik tenminste.
Maar ken je dat je die typische Marokkanen aankijkt, en denkt.. wat als wij gingen trouwen? AHAHAHAHA geloof het niet, only me.

"EY MOTHAFAKAS, heb jullie zo gemiiiist, a bolle bollas (soortvan broodjes in het spaans)" zegt Nour en we lachen.
"ik jouuuu dannn" zeg ik en we knuffelen weer.
dan komt de bus, en zoals altijd is hij zo bomvol, ik bedoel KUNNEN WE GEEN TAXIBUS HUREN?!

Wij proppen bij de anderen in de bus in, als we een herkenbare stem horen terwijl de deuren net dicht kunnen.
"EYYY WACHTENNN, EWA WOLLAH NIET GRAPPIG, LAAT MIJ ERIIIIN. IK BEN DUNNN." roept de enige en echte Amir. Ik, Alexa en Nour lachen ons kapot als de bus verder rijd en hij ons toe kijkt.
"Ik kon makkelijk erin, psssshh, schijnheilige behaarde busmannetjes." zegt Amir de bus nog toe.

De Bus remt bij de stoplichten heel hard en ik val op de schoot van.. KAMAL. OOOMG IS DAT EENS AWKWARD AS HELL. Ik kijk hem toe als hij me aankijkt.
"o mijn god, lo siento (het spijt me)" zeg ik en sta op. Nour kijkt me aan en draait haar weer om als ze moet lachen. Alexa heeft gelukkig niks door, andere stond deze bus in water; Ze is te druk bezig met Soulayman. Een van de knapste jongens van de Realschule. Alhoewel is hij een arrogante diva van binnen, maar die blik is niet te weerstaan. Ik word rood en kijk Kamal nog aan. - WAAROM MOEST IK HEM AANKIJKEN WOLLAH - denk ik bij mezelf omdat hij ook naar me kijkt en zegt "Maakt niet uit, kan gebeuren, schuld van de Bus.." en glimlacht zachtjes. Ik glimlach terug en kijk naar Nour die het niet vol kan houden. "HAHAHAHAHAHAH, jou blik gewoon, saffi kben dood, AAAAHAHAHAHHA." schreeuwt Nour het uit, en wenste dat ik door de grond kon zakken.

Eindelijk zijn we aangekomen, en de deuren gaan open, iedereen probeert eruit te komen en duwen elkaar. Ik heb geen evenwicht meer en val uit de bus tot mijn grootste schrik word ik opgevangen door Janine, Ben, Elara en Franchesca. Ben en Franchesca zitten ook bij mij in de klas en kan het goed met ze hebben. Ben is ook zo'n nieuwsgierige diva-jongen, maar ik mag hem toch wel. Franchesca is echt een Nerd, niet hoe ze er uit ziet nene, ze is altijd on fleek, maar haar cijfers al helemaal, alleen maar 10nen en 9ens!
"Nirrriiii" roept Janine en omarmt me samen met Elara. Nirri is mijn bijnaam die alleen hun zeggen, en mijn nichten.. anyways, waar was ik? die nepperds raken me door de war..

"Hallohallooo meidennn!" roep ik Janine Elara en Franchesca. Ben geef ik de 'boksshot', hoe wij dat noemen oftewel de mannelijk begroeting haha, alleen Ben en ik snappen dat, en geef hem dan een omarming. "Lets goo, de anderen staan te wachten!" zegt Elara en wil me mee sleuren. "wacht even.." zeg ik.
"ik moet nog mn vriendinnen afscheid nemen" zeg ik en loop naar Alexa, Soulayman, Nour, Vanessa en Jeremy. Ik begroet die ik niet begroet heb. Ik heb geluk dat onze scholen naast elkaar zijn al zijn het twee andere schoolniveaus.
"Waar is die Tamshount (soort van sukkel..?) Reviv?!" vraag ik Alexa en de rest.
"Ze heeft me net geap.." Nour word onderbroken door jaja, Reviv.
"EEEY KONYOS, WHATSUUUP BABYSSS" en jaja springt weer op ons alle, en ja we liggen we op de grond. De bel gaat en moet dus echt gaan.
"ik zie jullie naar school, 15:05 righttt?" vraag ik en loopt rustig mijn schoolpad op want ik zie dat Janine enzo mij natuurlijk alleen hebben gelaten.
"ja tuurlijk, schatje van me, laten we dan cupcakes gaan bakken enzooo." zegt Jeremy als een meisje na en iedereen moet lachen, tot ik, asdfghjkl, weer tegen jaja, KAMAL bots. Hij stond vast eentje te roken met zijn ach oh wat coole vrienden.
"oh sorry, had je niet.." ik stop en zeg " alweer? dit gaat lekker, hahaha" en lach hem toe.
"jaa nounou, kadar (lot)?" lacht hij en rent naar zijn klas.
"ik moet gaan, laterz" Ik loop de gang in denk na over wat hij zei.. - hoe bedoelt hij met Kadar? En loop de klas binnen. Tot mijn schrik...

Morgen Vervolgt..

De Verborgen Liefde Where stories live. Discover now