Κεφάλαιο τριακοστό τέταρτο

2K 185 23
                                    

Τα απαλά δάχτυλα του διασχίζουν το δέρμα μου. Ακούω τους χτύπους της καρδιάς του καθώς τα ακροδάχτυλα μου ζωγραφίζουν ξανά και ξανά το τατουάζ στο στέρνο του. 

Τα ζεστά μαύρα σκεπάσματα του έχουν ανακατωθεί και μερικές τούφες από τα μαλλιά μου σκεπάζουν το γυμνό σώμα μου. Οι ακτίνες του ηλίου φανερώνουν σιγά σιγά καθώς το φεγγάρι κρύβεται. Η κοιλιά μου γουργουρίζει και σπάει η σιωπή που επικρατούσε.

"Σε ξεθέωσα τόσο;" Η αγγελική του φωνή ηχεί σαν μελωδία στα αυτιά μου.

"Ισως." Απαντάω και χαμογελάω πάνω στο δέρμα του.

"Στους γονείς σου τι είπες;"

"Θα πάω στης Μελίνας για το Σαββατοκύριακο."

"Και για χθες;"

"Πήγα στης Χριστίνας." Χασκογελάω λίγο.

"Δηλαδή η Χριστίνα σου τα έκανε αυτά χθες;" Με ρωτάει και αφού με βάλει να ξαπλώσω εγώ στο στρώμα ανεβαίνει από πάνω μου.

"Τι μου έκανε χθες η Χριστίνα;" Ξανα ρωτάω ναζιάρικα.

"Αυτά εδώ." Με την παλάμη του ακουμπάει το εσωτερικό των μηρών μου.

"Τι είναι αυτά;" Συνεχίζω να του μιλάω σαν μικρο παιδάκι.

"Δες και μονη σου." Απομακρύνει λίγο το σώμα του και με αφήνει να αντικρίσω τις μικρές κοκκινίλες πάνω στο άσπρο δέρμα μου.

"Η Χριστίνα θα φάει ξύλο." Κάνω την νευριασμένη.

"Ωωω νευριάσαμε μεγαλειοτάτη; Εεε κρίμα γιατί έχεις και εδώ. Και εδώ......και εδώ." Με το δάχτυλο του περνάει όλο το κορμί μου μέχρι που σταματάει πάνω στα χείλη μου.

"Εκεί νομίζω δεν έχω." Πονηρά τον κοιτάζω μέσα στα μάτια του. Αυτά τα υπέροχα μελί μάτια με τις μικρές πράσινες πιτσιλιές.

"Να μην το αφήσουμε έτσι λοιπόν." Τα χείλη του πλησιάζουν τα δικά μου και κλείνω τα μάτια μου μένοντας σε αναμονή για την στιγμή που θα νιώσω τους δυο παραδείσους του.

Την ώρα που νιώθω τα χείλη του να ακουμπάνε τα δικά μου ο ήχος του γουργουρητού μου ηχεί ξανά. Ανοίγω τα μάτια μου πάλι φανερά ντροπιασμένη και αρχίζω να γελάω με τον Μιχάλη ασυναίσθητα.

"Πάμε να σε ταΐσω γιατί δεν θέλω να μου ψοφήσεις." Σηκώνεται από πάνω μου και μόλις συνειδητοποιήσω ότι είναι γυμνός κλείνω τα μάτια μου σφιχτά.

"ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;; ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ! Η ΤΟΥΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ!"

"Μα μωρό μου σε έχω πηδήξει ήδη δυο φορές. Δεν είναι κάτι που δεν έχεις δει... Και φιλήσει." Η τελευταία πρόταση με έκανε να κοκκινίσω τόσο πολύ που ένιωσα τα μάγουλα μου να καίγονται.

AlexΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα