Κεφάλαιο τριακοστό

2.1K 202 24
                                    


Τα χέρια του περιπλανιούνται πανω στο κορμί μου. Τα χείλη του μου αφήνουν απαλά χάδια στον λαιμό μου. Η καυτή του ανάσα με ζεσταίνει. Ο Μιχάλης ξεκολλάει από πάνω μου. Τον κοιτάζω προφανώς μπερδεμένη.

Μου χαμογελάει γλυκά. 

Του γνέφω μαγεμένη και εκείνος ξεκουμπώνει το σουτιέν μου. Με τις παλάμες του κάνει μασάζ στο στήθος μου και γέρνω πίσω από όλα τα ρίγη που διαπερνούν το κορμί μου. Φροντίζει να με βολέψει όσο γινεται και κατεβάζει την δεξιά παλάμη του στο στομάχι μου. 

Απλά γνέφω καταφατικά σε κάθε σημάδι που μου δίνει και κρατώ τα μάτια μου κλειστά. Η γλώσσα του και τα χέρια του με περιποιούνται τόσο που δεν μπορώ να αναπνεύσω κανονικά.

Τα δάχτυλα του κινούνται με μαεστρία που για λίγες στιγμές ξέχασα που βρισκόμουν. Με ευχαριστούσε τόσο απαλά και τρυφερά που κάθε ίχνος πόνου είχε εξαφανιστεί. Τα πόδια μου έτρεμαν ασυναίσθητα και το σώμα μου κινούνταν πάνω του χωρίς να ελέγχω πλέον τις ντροπές μου. Ένιωθα τόσο ωραία που απλά με άφηνε να κάνω ότι θέλω. 

Οι αναστεναγμοί μου συνοδεύουν τα επιφωνήματα απόλαυσης και νιώθω ότι όλες μου οι αισθήσεις έχουν αλλοιωθεί. Σαν να μην μπορώ να ακούσω τίποτα εκτός τα ξεφυσήματα του και σαν να μην μπορώ να νιώσω τίποτα άλλο εκτός από τα χέρια του πάνω και μέσα μου.

Το όνομα του ασυναίσθητα επαναλαμβάνεται από το στόμα μου και ηχεί στα αυτιά μας καθώς έχω ιδρώσει αρκετά παρά το κρύο. Νιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι μου και σαστίζω προς στιγμήν. Μόλις νιώθω παραδομένη πια στα χέρια του αγενές αγοριού με το θρασύτατο λεξιλόγιο και την αγνή καρδιά αφήνω ελεύθερο τον εαυτό μου.

"Γαμώτο" Ξεστομίζει ενώ φέρνει τα δάχτυλα του μπροστά του. Με αρκετό θαυμασμό κοιτάζω το κατόρθωμα μου και ύστερα το χαμόγελο του Μιχάλη.

"Δες τι έκανες εδώ μεγαλειοτάτη." Με έναν παιχνιδιάρικο τόνο κουνάει τα δυο του δάχτυλα μπροστά μου. 

"Μην φρικάρεις εντάξει;" Με προειδοποιεί και τον κοιτάζω συνοφρυωμένη μέσα στην προσωρινή μου ζάλη.

Ανοίγει το στόμα του και τοποθετεί τα δάχτυλα του πάνω στην γλώσσα του. Νιώθω τόσο εθισμένη σε εκείνον. Παρά την χυδαιότητα του εγώ παραμένω έκπληκτη και με συναρπάζει η θέα του Μιχάλη να γλύφει τα δάχτυλα του. 

"Θα μπορούσα να σε γλύφω όλη μέρα Άλεξ." Λέει στην συνέχεια και εγώ απλά χαμογελάω ενώ σφίγγω τα πόδια μου. 

"Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι μωρό μου. Μπορώ να σε κάνω να νιωσεις πιο όμορφα αλλά δεν είναι ωρα τώρα. Έλα να σε πάω σπίτι." Γνέφω για μια ακόμα φορά άφωνη από το τι έγινε μόλις και σηκώνομαι από πάνω του. Νιώθω υγρασία ανάμεσα στα πόδια μου και το καταλαβαίνει εκείνος κατευθείαν. 

"Ένα ζεστό μπάνιο θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα." Μονολογεί και με τραβάει από την παλάμη για να με φέρει στην ζεστή του αγκαλιά. 







Well......you're welcome and good night.

Ελπίζω να σας άρεσε. Είμαι καλύτερα. 

Πολλά φιλιά

-Μαρίνα. (heart emoji x20)

AlexNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ