2.0

1.7K 150 14
                                    

Louis otvoril dvere od svojho bytu a vyzul si svoje topánky. ,,Honey, som doma!"

Luke sa len zasmial, však prezývku mu opätoval. ,,Honey, v kuchyni!"

Starší z nich sa rozbehol do kuchyne, kde si sadol na stôl pozorujúc ako si Luke dáva z rúk dolu rukavice.

,,Aký si mal deň?" Zašepkal Luke, zatiaľ čo svojimi rukami, ktoré už neboli zahalené tenkou hrubou látkou rukavíc jemne prechádzal po páse staršieho.

,,Dobre." Zamrmlal, keď mu ruky na jeho páse začali robiť menší problém.

Blondiak sa zachmúril a odtiahol sa od neho. ,,V poslednej dobe sa ku mne správaš strašne odtiahnuto."

Louis pokrčil ramenami a pozrel sa na chlapca pred sebou. ,,Prepáč mi to." Pravdou však bolo, že sa Louis nudil. Celý jeho vzťah s Lukom bol nudný, žiadne vzrušenie, ba ani láska. Nebolo to také ako s Harrym.

,,Je to kvôli nášmu susedovi, že?" Spýtal sa potichu Luke. ,,Chceš byť s Harrym." Zašepkal zlomene Luke a privrel svoje modré oči.

,,Luke, ja ho milujem. Nedá sa to len tak zrušiť!" Odvetil zamračene modrooký brunet, ktorého oči sa plnili slzami.

,,Oh, som si istý, že je to len tým, že ti chýba tak pestrý sexuálny život, ako si mal s ním! Nemôžem ti dať toľko sexu, ako on. Toľko koľko by si chcel a vieš prečo? Lebo nie som taký bastard ako on!"

Louis sa na neho zamračil, ak to viac ešte aj šlo. ,,Luke, náš sex je skvelý-"

,,Ale ja nie som ten koho si volal Daddy! Nie som ten kto ťa priviaže a potrestá ťa! Ty si si proste užíval, byť Harryho šľapkou, to je všetko čím kedy aj budeš! Urobil z teba kurvu!"

Louisová čeľusť v okamihu poklesla, pozorujúc chlapca, ktorý sa zamračil v okamihu ako si uvedomil čo povedal. Chcel to vziať späť, ale vedel, že by to len zhoršilo celú túto hádku, ktorá začala úplne obyčajne. Malý brunet to už nezvládal a tak rýchlo zoskočil zo stolu a pribehol k dverám, kde si obul topánky, opúšťajúc priestory bytu.

Jeho rýchle kroky ho niesli smerom ku akej si kaviarne, kde si aj sadol, pozerajúc sa na lesklý povrch stolu. Keď v tom prudko zdvihol hlavu, keďže pocítil ako si ktosi sadol na sedačku oproti nemu.

Zayn sa na neho placho usmial a poškrabkal sa na zátylku. ,,Ahoj." Ozval sa zmätene Louis. ,,Ahoj, chcel som sa ti len ospravedlniť. Vieš vtedy, keď si prišiel k nám a videl si ty vieš čo. Bola to moja vina."

Louis len pokrčil ramenami. ,,Nie, nebola."

,,Ale stavil-"

,,Viem čo si urobil." Prerušil ho Louis. ,,Ale nemôžeš za to čo Harry spravil. Spravil to on, nie ty. Je to len a len jeho chyba."

Zayn si povzdychol a zamračil sa. ,,Vieš, odkedy sa to stalo Harry stále trucuje. Chýbaš mu, Lou."

,,Oh, takže trucuje hej? Tak prečo potom opäť šukal s Ashtonom?!"

Zayn zdvihol svoje obočie, prezerajúc si Louisa. ,,Ashton s ním odvtedy nespal. Momentálne spolu chodíme a ja mu verím."

Louisa sánka zas a zaraz klesla snáď k zemi. ,,Ashton a ty... Však ale pred niekoľkými týždňami-"

,,Ashton ti povedal, že s Harrym spal, pretože je proste priveľmi ochranársky. Ublížil si mu Louis a preto ťa okolo Harryho, Ashton nechce. Harryho city patria len a len tebe. To je proste všetko, Lou-"

Louis bol Zaynovými slovami šokovaný. Nemohol uveriť, tomu čo hovoril. Nedávalo to zmysel. ,,Ale Harry povedal-"

,,Obvinil si ho z toho, že s ním opäť spal. Pochop bol naštvaný a tak len súhlasil." Vysvetlil Zayn, nač Louis vyvalil svoje modré oči.

Daddy as Fuck [SK Translation] ✓Where stories live. Discover now