0.8

2.6K 156 2
                                    

,,To je pre tvoju frajerku?"

Menší brunet, v okamihu ako začul hlas dievčaťa nadskočil a obrátil sa tvárou v tvár k vyššiemu dievčaťu s vrkôčikmi. Celý očervenel a skrčil jemnú látku strieborných saténových nohavičkách, ktoré držal v ruke.

Jesy.

,,H-hej." Zaklamal. ,,Za chvíľu má narodeniny."

Dievča sa usmialo a pohodilo vlasmi. ,,Viem, že mi klameš. Luke mi totiž povedal, že si gay."

Louis očervenel, v tejto chvíli už druhý krát a mrmlajúc si čosi, odložil nohavičky, ktoré držal v ruke, aby mohol zobrať druhé. Pre tentokrát však modré, tak modré ako boli aj jeho oči.

,,Harry?" Spýtala sa potichu a pozrela sa na chlapa, ktorého zeleného oči, ho pozorovali spoza chodby, teda mimo obchodu Victoria's Secret.

,,Ty ho poznáš?" Spýtal sa prekvapene Louis.

,,Iste. Je to predsa váš sused. Bola som s kamarátmi vonku, teda aj s Lukom a on si ho tam doniesol. A to mi ver, že to nebolo raz. Je to tak roztomilé a pri tom smiešne. Vyzerá byť ako jemný, ale aj cez to dominantný priateľ, ktorý ťa pretiahne aj v kabínke na záchodoch."

Louis sa opatrne pozrel na kučeravca, ozývajúc sa. ,,Ty no vieš... Mala si s ním niečo?"

,,Iba raz, ale to sme boli opití." Odvetila Jesy. ,,Bola to chyba. Síce sa dobre bozkáva, no nie je môj typ."

,,A... Videla si ho aj s viacerými ľuďmi?"

Jesy si povzdychla a začala Louisov chrbát upokojujúco hladiť. ,,Samozrejme, ale to si mohol čakať. Je to predsa Harry Styles, tých ľudí priam priťahuje. Rob si čo chceš Louis, ale nikdy nedovoľ, aby si sa do neho zamiloval... A len tak mimochodom, ta modrá na tebe bude vyzerať úžasne."

Louis sa placho usmial na dievča pred ním, snažiac sa ignorovať téma Harry. ,,Ďakujem. Ja, nikdy som... No som v tomto nový, ale myslím... Myslím si, že by som aj v celku rád nosil dievčenské oblečenie."

,,Som síce trochu širšia ako ty, ale ak by si chcel niečo vyskúšať zavolaj mňa, alebo moje kamarátky. Mohli, by sme potom vybrať aj niečo spoločne." Ponúkla sa Jesy. ,,Však teraz budem musieť ísť pomôcť pár zákazníkom, keďže ak príde môj šéf a neuvidí ma pracovať, som v riti."

Louis jej úsmev opätoval a obrátil sa ku košíku, prezerajúc si ďalších niekoľko nohavičiek, keď v tom sa okolo jeho pása obmotali potetované ruky.

,,Našiel si si niečo?" Spýtal sa potichu Harry.

,,Niečo by sa aj našlo." Zašepkal Louis. ,,Páčia sa ti tieto?" Ukázal Harrymu nohavičky, ktoré držal v ruke, snažiac sa ignorovať zvedavé ohľady, okoloidúcich najlepšie, ako to len bolo možné.

,,Budú na tebe vyzerať úžasne." Odvetil s úsmevom Harry a sklonil sa k Louisovmu krku, venujúc mu menší bozk. ,,Nádherné nohavičky, pre môjho nádherného chlapca."

Keď sa chlapci, presviedčali, že ich nikto nesleduje, si kučeravec všimol Jesy, s menším úsmevom na perách. V okamihu, ako si všimla, že ju Harry pozoruje, nahodila kamennú tvár a odvrátila sa.

,,Jesy je v pohode." Ozval sa Louis so smiechom. ,,Nevedel som, že sa vy dvaja poznáte. Vtedy, keď ste sa stretli v mojom byte, tak ste sa k sebe správali akoby ste si boli cudzí."

Harry pokrčil ramenami a rozišiel sa k pokladni, kde zaplatil spodnú bielizeň.

Potom, čo Louis prevzal ružovú taštičku s jeho novým oblečením, obaja opustili obchod a rozišli sa do obchodu Tetušky Anny, kde si kúpili jeden veľký praclík.  Harry sa len pousmial nad roztomilým brunetom stojacím vedľa neho s taškou plnou nohavičiek v ruke a objednal jednu šálku syra, tak aby sa oň mohli podeliť.

Daddy as Fuck [SK Translation] ✓Where stories live. Discover now